Пъзел

• 95 516
  • 924
  •   1
Отговори
# 150
Джижди,много си мила:).Аз исках само да споделя с вас,понже ми харесват,ефектни са.Правих такъв,тук има Simple Smile

# 151
Официално се признавам за мега-шматка!  Laughing  Mr. Green  Laughing
Въобще не съм гледала кой къде живее... Нищо де, спирам се.  Crazy
Майра, на Едука са тези, които съм виждала - предимно от бебешката серия, но има и други, мдам.
Поздрави, момичета!

# 152
  • На остров
Привет Simple Smile, аз от няколко дни се запалих покрай синът ми да редя за мое удоволствие, започнах един на educa 500 ч. с всички животни като джунгла а днес  бяхме в цум и от книжарницата на 4 ет. си купих един мини на clementoni със слънчогледи много сладък харесах и още 2 мини с мона лиза и с едни рози.Имаше голям избор на clementoni , supercoulor, treffi, и разни други имаше 3D много симпатични..странното е, че тази книжарница е верига с тази в НДК а там няма никакъв избор..поздрави за всички!

# 153
Последната покупка в областта спокойно може да се нарече удар. Да се изфукам:  http://images22.snimka.bg/004713781.jpg
от Билла за около 14 кинта.  Картинките са тип комиксови, всяко човече е нарисувано с идея, около 40 минути съм разглеждала картинката и съм се  заливала от смях. Направен е с много хумор. Засега се отчитам с половината http://images22.snimka.bg/004713779.jpg

# 154
  • Разпиляна във въображението
Последната покупка в областта спокойно може да се нарече удар. Да се изфукам:  http://images22.snimka.bg/004713781.jpg
от Билла за около 14 кинта.  Картинките са тип комиксови, всяко човече е нарисувано с идея, около 40 минути съм разглеждала картинката и съм се  заливала от смях. Направен е с много хумор. Засега се отчитам с половината http://images22.snimka.bg/004713779.jpg

Много е весел. Честита придобивка Peace

# 155
Пъзела ти е страхотен, в София си е друга планета просто, тука при нас (Перник) се изкривих от ходене по книжарници и никакъв избор  Sad Само каталози размятат, а не доставят разнообразни неща, аз си поръчах на Едука три пъзела и още ги няма,а Коледа почти дойде, егати тъпотията.

# 156
  • София
Момичета, доволни ли сте като качество от Клементони? Ние си редим сега един неголям - ваза с цветя на Ван Дал, но нито картонът е с добро качество, нито елементите пасват перфектно. А в Хепи Ленд имаше абсолютно същия (и като брой елементи 1000 и като картинка) намален на 15 лева, защото бил предишно издание newsm78. Аз предпочетох по-новия, за 24 лева, за да няма някой фал. Може да съм много претенциозна, но не ми прави такъв кеф да го редя, както тези на Едука.

# 157
  • Пловдив
Големият ми син има един-два пъзела на Клементони. Не съм ги редила, но ми изглеждат читави. Цветовете са ярки, елементите си пасват идеално. Аз лично предпoчитам пъзелите на Ravensberger  Peace

# 158
  • София
 ThinkingЗначи аз от цветовете оплакване нямам. От катрон нищо не ми разбира кратуната, ама мъжът ми казва така. А на него това му е занаята: хартии, катрони и прочее, та му вярвам. А за пасването: просто не прилягат идеално, за да си сигурен, че елементът е оттам и от никъде другаде.

# 159
  • София
Laurus, точно и аз се канех да питам дали някой друг има оплаквания от Clementoni. При моя е същото, както казваш - едно парче без проблеми става на няколко места и на едноцветни участъци лесно може да сбъркаш. Моят е с около 30 процента синьо небе, това няма нареждане просто. И едно парче да сложиш не на място, всичко отива на кино и няма как да разбереш къде е грешката. Жалко.

Сега си купих този с подправките на Educa и нямам търпение да го започна по празниците. Много е красив! Открих, че много разтоварващо ми действа да си "пъзелирам" Grinning

# 160
  • UK
Ако не сте сигурни дали дадено парче е там, където мислите, че е, погледнете двете срещу ярка светлина - притиснете ги едно до друго колкото можете, ако дори и четвърт милиметър светлина се вижда, не е там. Wink

# 161
Ако не сте сигурни дали дадено парче е там, където мислите, че е, погледнете двете срещу ярка светлина - притиснете ги едно до друго колкото можете, ако дори и четвърт милиметър светлина се вижда, не е там. Wink

Това беше умно - мерси  bouquet  bouquet  bouquet

Аз още не съм си харесала пъзел...в момента съм в Плевен и няма особено разнообразие. Видях разни класически картини и шаренийки, но нищо не ми хвана окото Confused Но така или иначе, може би е по-добре така, че и без това парите са кът с предколедното купуване на подаръци Crazy

# 162
Нямаше ме няколко дни, затова пак дълъг пост.  Mr. Green
Шехина, точно бях решила, че ти си виновна  Laughing , ама не било така. Докато се замъкнах до магазина пъзела с негърката беше изчезнал, мрън!
На всичкото отгоре от Комсед ми казаха, че не правели поръчки по каталог  Sad  , но поне ми обещаха да проверят за пъзела с разните спагети и макарони. Тук е момента да благодаря на marmaxmar, която ми писа, че ги е виждала в Пингвините... и да се надявам да ги открия там евентуално.
ТинаХрис, видях вече 3Д пъзели - признавам, вярно са много готини!  Peace  За който го интересува - в книжарницата в ЦУМ.
Гюлфия, аз този с подправките го редих покрай миналата нова година... много е хубав.  Heart Eyes  Май от него ми се възроди страстта всъщност.

Инак съм си набелязала два на Едука сега... ама сравнително малки (500 и 1000), още обмислям кой да бъде първи, че на куп ще ми дойдат много.

А в момента редя картата от промоциите на Прима. Не е нещо особено, ама за толкова пари нямаше как да пропусна. Всъщност, да кажа  Crazy  непродадените пъзели от промоцията (и картата, и езерото Комо, 2000 части) са пуснати по реповете за скромната сума от 4.50лв.  Rolling Eyes

За почитателите на картини - какво ще кажете за това? Само черната серия виждах обаче. И то не всичко... но все пак има избор.

И пак да питам - бихте ли редили такова нещо?

Спирам, че вече се олях!  ooooh!
Поздрави!

# 163
Пфюю,Джинджи ,слава на Бога,че си ги видяла Simple SmileБях взла да си мисля,че се прехласвам твърде много,по нещо,което не е такова,каквото го описвам,хахаха...
  Онова,второто дето си показала-не бих редила.Не ми личи да е предизвикателство  Mr. Green

# 164
  • Пловдив
Цитат
И пак да питам - бихте ли редили такова нещо?
Джинджи, самото редене може би ще си е предизвикателство - все пак е един цвят и са нестандартни парчетата, но крайният резултат   Sick  Едно такова сиво, никакво... ми не ме кефи  Wink

Общи условия

Активация на акаунт