Пъзел

• 95 519
  • 924
  •   1
Отговори
# 165
Хехех, то и аз заради предизвикателството питам, де. Инак, мисля, не е сив, а метализиран, има и подобен с цвят на мед. Но и аз май не бих редила  Rolling Eyes , няма да го има удоволствието от завършената картина. Обаче някой беше споделил в темата как е редил пъзели с картината надолу... което е същото почти.
ТинаХрис, първия, който видях беше с героите от Мечо Пух... разтопих се направо от кеф.  Crazy  И въобще, признавам си, вярно са много готини  Hug  .

# 166
...
Гюлфия, аз този с подправките го редих покрай миналата нова година... много е хубав.  Heart Eyes  Май от него ми се възроди страстта всъщност.

За почитателите на картини - какво ще кажете за това? Само черната серия виждах обаче. И то не всичко... но все пак има избор.
...

Подправките в купички ли, ВЕЛИК Е и аз му се насладих.
ТЪрся си един със зрънца, бобчета и т.н

Картините също много ме вдъхновяват, ама като знам че съм фен да си го прибера в кутията и някой дне отново да редя и предпочитам самата картина, особено ако  е нещо любимо

# 167
Ирисите на Ван Гог ги подредих и пак ме сърбят ръцете  Laughing
Какво да избера сега?

# 168
Момичета, подредих "Създаването на Адам". Сега искам да си го сложа в рамка. Посъветвайте ме къде? Мислите ли, че предварително трябва да го залепя? (уточнявам, че на моя пъзел частичките не прилепват толкова плътно, че да се държат една друга)
Благодаря предварително!

# 169

Джинджи, не трябваше да пускаш линк към сайта на Editions Ricordi - харесах си твърде много пъзели от техния каталог и дори им пуснах запитване дали доставят до България Crazy Просто нищо не си харесвам по магазините, а техните артистични пъзели са на нормална според мен цена. Друг е въпросът ако доставят на каква цена ще е това, но...ще видим.

Благодаря ти много за линка  bouquet  bouquet  bouquet

Иначе въпросчето на Прасчо и мен ме вълнува Wink

# 170
  • Пловдив
Прасчо,
Къде - във всеки магазин за рамки и гоблени би трябвало да стане.
Как  - имам един пъзел от 2000 части, който е сложен в рамка без да е лепен. Просто отзад зад пъзела е сложен картон, който държи пъзела. Отпред го държи стъклото  Peace

# 171
Шехина, Рикорди ги внасят в Бг (в малкия ЦУМ на втория етаж, в дъното в ляво  Laughing). Също и на Произведено в България на щанда на някакъв детски магазин, но не помня кой. Има обаче само от "черната" серия и то не всичко, естествено  Confused . Въпреки това има избор. Разходи се и разгледай, викам аз  Wink . Цените са като на другите пъзели. Толкоз от мен. Надявам се да се похвалиш скоро.  Hug

Аз подмолно  Mr. Green  ще подаря на половинката пъзел тия дни... Пък и избрах такъв, който си е харесал доста (демек не му купих този дето аз искам  Laughing ). На мен си ще подарявам след нова година.

Картата на света баща ми я окупира, наредила съм няма и сто парчета, а е почти готов вече   Rolling Eyes .

Smiley*, и Едука, и Рикорди имат картини. А на Трефл, мисля, видях и серия миниатюри пак на известни художници.  Simple Smile

shoshi84, подправките са в нещо като сандъче, разделено на по-малки кутийки, на Едука е, имаше линкове по-напред за него. А какъв е този с бобчетата? Аз не се сещам да съм виждала  newsm78 . Иначе от "продуктовата" серия  Mr. Green има един с различни видове паста, пак на Едука. Има и по-хубав с паста на Равенсбургер, ама аз не мога да го открия (и в Пингвините няма, даже въобще на Равенсбургер нямаха).

Весели празници на всички! Дано Дядо Коледа ви зарадва с най-желаните подаръци, много топлина, усмивки и любов!   bouquet

# 172
Джиндж, скоро казвала ли съм ти, че си златна Mr. Green Добре, че има кой да ме светне кое къде да търся, че щях да мина пак по дългия път. Иначе ако някой си хареса нещо от сайта на Рикорди, което не го намира в БГ, след 7.01 италианците ми обещаха да ми пишат колко струва великата доставка при тях Wink

Иначе новината при мен е, че за Коледа ще изхарча парите от баба ми за пъзел и той е... африканката, която с теб си делим от много време. Видях го вчера в Кауфланд в Плевен и май май ще си го подаря...Май беше само един брой...Както и да е, ако го взема, ще се хваля "официално" Simple Smile Вече започвам да се чудя обаче къде ще го редя. Ако окупирам холната ни маса, няма да има къде да си наредим коледната трапеза Mr. Green Бели кахъри, де.

Това с бобчетата много ме заинтригува, да знаете. Падам си по всякакви "смахнати" неща аз Crazy

Момичета, за всички вас - страхотна Бъдни вечер и един ей такъв Дядо Коледа с чувал подаръци  bouquet

# 173
Кхъ-кхъ  Laughing , персоналният ми дядо Коледа се смили над мен и все пак ми донесе един от така желаните пъзели:
Щастлива и доволна съм, много ясно  Crazy , нищо, че е само 500 парчета. Ще го редя чак след нова година обаче. Дотогава баща ми ще е приключил с картата на света и ще имам свободно пространство.

Btw, картата се оказа гадна. Едука явно не си дават зор с поръчковите пъзели - много от частите не долепват плътно, някои не са изрязани както трябва...  Rolling Eyes  За сметка на това няма нито едно от характерните за тях "беззъби" парчета, което пък си е плюс.

По нова година пък аз ще подаря вече закупения пъзел на половинката  Laughing  - един от ресторантската серия на Едука, много симпатичен. Надявам се и в неговото редене да се включа, естествено  Twisted Evil .

Шехина, не много благородно ти завиждам за негърката  Mr. Green . За Рикорди не съм питала дали доставят по каталог, но пък имаше някакво разнообразие. Дано обаче и доставката да не е непоносима като цена - тогава със сигурност ще имаш по-добър избор.

Весели празници на всички!

# 174
  • Пловдив
Коледа мина и аз да се похваля, че съм горда собственичка на Ravensberger 2000 части с Новите чудеса на света  Mr. Green Мноогооо съм щастлива  newsm44. Сега съм в чуденка къде да го редя, че има един малък помощник, щъкащ навсякъде Simple Smile Но.. ще го измисля  Sunglasses

# 175
Десет дни и много нерви превърнаха това в това (няма как да го снимам по-добре  Rolling Eyes ). 2000 части ни дойдоха малко в повече, а и както писах качеството беше доста по-кофти от обичайното за Едука. Но пък сега вече идва ред на моята цветарка  Mr. Green , която ще си редя сам сама и с кеф. Пък!

poohcho, успех с откриването на място за редене, хич не е лесна задача  Peace .

# 176

Джинджи, привет Heart Eyes

Ти си абсолютен майстор - признах те, за само десет дни да наредиш това "чудовище" Mr. Green (в най-добрия смисъл на думата)...Браво  bouquet Другият ти пъзел също е много красив, напомня ми на стила на Фрида Кало малко newsm78...

Иначе Дядо Коледа ми донесе негърката на мен и от два дни прекарвам по цял ден на масата за редене, но ме е срам да покажа докъде съм стигнала - оттенъците на картината са направо убийствени - красиви, но и адски трудни за подреждане. С майка ми сме се зарекли до Нова година да го наредим, но то ще се види докъде ще стигнем Wink

Весело празнуване и пъзелоподреждане от мен Grinning

# 177
  • UK
Днес си взех нов пъзел, мъничък е, 500 части, фирма на кутията не пишеше, но картинката ужасно много ми хареса и реших, че даже да са гадни парчетата за четири лева просто не си струва да се чудя и си го взех. Парчетата не са толкова лоши, честно казано, сега ще наредя рамката да видя колко точно ще е голям, въпреки че аз знам колко са големи, имам поне още четири от по 500 парчета. Wink

# 178
Шехина, чудовището го реди предимно баща ми - аз като му видях ентусиазма и реших да не се пречкам много. А и по негово настояване го купих все пак. Наредила съм няма и една четвърт (ама най-досадните неща, разбира се  Laughing ).

А продавачката на цветя е на Диего Ривера. При все, че за разлика от повечето пишещи не харесвам пъзели с картини - в тази просто се влюбих. Та такам. Смятам да я редя чак след нова година. Тогава ще се хваля. Ще чакам и снимки на негърката, нищо, че ти се опъва още  Peace .

МГМ, аз от евтините пъзели си харесвам все разни картинки с Мечо пух и покрай мен всички умират от смях...  Mr. Green  Сигур затова още не съм си купила.  Rolling Eyes  Ама и от теб - снимки, моля!

Поздрави!

# 179
Малката госпожица мърморана, честита придобивка, с кеф да си го редиш Heart Eyes

Джинджи, знаех си, че или е Фрида Кало или е Диего Ривера авторът на твоя пъзел - личи им, че са били съпрузи Mr. Green Много ти е красив новият пъзел, страхотен колорит...След Нова година задължително да пуснеш снимка на наредения пъзел Wink

Иначе ние вкъщи се борим с негърката - видя се, че не сме редили с майка ми такива чудеса от доооооста години (срам ме е да кажа колко Laughing), след като 1000 части ни се опъват още...Но както пеят Aerosmith life's a journey, not a destination и просто е страхотен кеф да е зима, да е Коледа и да я редя тази красота Crazy Иначе отстрани е адски смешно - с майка ми редим пъзела на смени и гостите у нас загиват от смях, като гледат каква стройна система на редене имаме Joy

Мен пък нещо не ме влекат малките пъзелчета, освен ако нещо не ме впечатли твърде много, но повечето са си детски и просто не ме радват много. Иначе като бях дете редих едно пъзелче със Сънчо, което и досега много си го обичам, но там историята е друга Wink

Общи условия

Активация на акаунт