Пъзел

• 95 514
  • 924
  •   1
Отговори
# 135
  • Popovo, Bulgaria
Искрено Ви се радвам, че имате време и място да редите такива "красти" в къщи и на живо.
И аз обожавам пъзелите, но поради липса на място, а и заради малката си редя само на компа. Имам си една игра Big Jig. Имат и сайт и всяка седмица има безплатен пъзел.
Ето ако някой се интересува  http://www.lenagames.com/bigjig.htm
haresa mi sajta, no trqbwa li da se zapla6ta za registraciqta

# 136
Страхотна тема Heart Eyes Обожавам пъзели, а не съм редила от 100 години поне, подсетихте ме Crazy

# 137
Кратко включване и от мен след обиколката по магазините през последните дни.  Mr. Green
Съветвам ви да се поразходите до малкия ЦУМ (на "Пиротска").  Laughing  За който не знае - на втория етаж има цял щанд само с пъзели на Едука (мисля, че е на вносителите даже - с по няколко лева са по-евтини пъзелите, отколкото на други места).
Пак на втория етаж има и един щанд за играчки, на който има пъзели с картини на разни художници.  Crazy Опасявам се обаче, че съвсем ми излезнаха от главата вече кои бяха картините и художниците. И за да затвърдя мнението, че съм шматка  hahaha  ще кажа, че и марката на пъзелите не знам - за пръв път ги видях, в черни кутии са с доста широк кант около картинката на капака...
Аз междувременно си харесах ей това и ако скоро не попадна на нещо по-прекрасно, ще си го самоподаря за Коледа.

П.П. На щанда на Едука има и огромно разнообразие от онези "творческите комплекти" на SES - знам, че не е по темата, но може на някой да му е от полза.  Blush 

П.П.2 Ако на някой му се редят от топките на Равенсбургер, но не може да се престраши за голяма - пак са пуснали малки топки с коледни мотиви (мисля, че могат да се закачат вече наредени на елхата), диаметър към десетина сантиметра някъде, цена под десет лева.

П.П.3 Ужасно много ми се реди пъзел, ама ненареден имам само един дето хич не ми харесва. Не е честно пък!  Crazy

# 138
  • UK
Аз си взех ето това от Комсед - на Равенсбургер е, не е точно пъзел в истинския смисъл на думата щото не е картинка, но е безкрайно сладурско.

# 139
Момичета,а такъв виждали ли сте?Аз правих точно този с жабките за подарък на едно момиченце.Не съм намирала с повече от 500 елемента,обаче.А май и серията си е така,с по толкова...Ефекта е като на малката картинка.Помните ли онези картички от едно време,с мацка,дето "намига",е такъв 3Д ефект имат.
 Ето още,тук.

# 140
Джиндж, този пъзел, дето искаш да си го самоподариш, е разкошен Crazy От този сайт може ли да се поръчва или си го виждала в България? Направо съм запленена Rolling Eyes

# 141
  • Някъде там, ела и провери...
Здравейте,
вчера си взех ето този
беше намален на 15 от 28. Взех го от принцес този новият мол в Младост, който по между другото е много "странен"  Confused надявам  да го наредя бързо и ще ви покажа снимка после за да го видите по добре че тази тук не е много хубава Simple Smile

# 142
Шехина, привет!  Hug  Пъзелът е на Равенсбургер, 1000 парчета, аз го видях в малкия ЦУМ - не на щанда на Едука, а на другия, за който писах. Струваше двайсет и няколко лева. И като нищо може и да е единствена бройка.  Wink  Ще се състезаваме ли за него?  Mr. Green  Шегичка, де - би трябвало да го има и другаде...
Всъщност, исках да ви питам всички - къде има по-голям избор на Равенсбургер? Аз напоследък предимно на Едука попадам... Комсед ми е далеч. В центъра се сещам само за детския магазин в подземието на Халите (там ги имаше коледните топки на Равенсбургер) и една малка книжарница до пл.Славейков. Другаде?
МГМ, мноого кефи снежкото!  Heart Eyes  Само тялото и главата ли се сглобяват? Т.е. шапка, ръкавици и такива неща - цели ли са си? А, да - и цена някаква, че се колебая дали нещо такова или топките за елха...
Уф, ако не си купя скоро някой пъзел ще се побъркам.  Crazy

# 143
Шехина, привет!  Hug  Пъзелът е на Равенсбургер, 1000 парчета, аз го видях в малкия ЦУМ - не на щанда на Едука, а на другия, за който писах. Струваше двайсет и няколко лева. И като нищо може и да е единствена бройка.  Wink  Ще се състезаваме ли за него?  Mr. Green  Шегичка, де - би трябвало да го има и другаде...

Джинджи, привет Hug
О, споко, няма да се бием за пъзела - просто е страхотен! и се омагьосах...Скоро не съм ходила на пъзелошопинг, но мисля да си припомня това удоволствие...Иска ми се да е нещо топло, африканско или латиноамериканско и екзотично - да си помечтая за тази прелест през зимата Heart Eyes

# 144
Хехех, Шехина, аз бях готова и без бой да се разберем...  Mr. Green  Наистина е много готин и съвсем не-зимен, май и аз затова си го харесах.
Инак щом отдавна не си пазарувала - щанда на Едука, за който писах; може и в книжарниците на Буктрейдинг, там имат едни огромни каталози на Едука; книжарницата на последния етаж на ЦУМ - там има пъзели на Трефл (ама придружителят ми нещо взе да нервничи и не можах да разгледам подробно  Crazy ); за Равенсбургер и аз съм в чуденка  Laughing  и се надявам да даде някой идеи... и май е това в общи линии.
Надявам се да съм ти тикнала фитила успешно  Mr. Green  и да се похвалиш с покупка скоро.

# 145
Джинджи, а някоя миниатюрка не видя ли? Аз все още издирвам къде се продават и дали все още ги има Sad

Последна редакция: ср, 12 дек 2007, 09:39 от Майра

# 146
  • Пловдив
Момичета, вчера си поръчах на "дядо Коледа"  Mr. Green онзи пъзел, за който ви казах по-напред в темата. Сега ще чакам да видя дали съм слушала тази година  Joy

# 147
  • UK
Джинджи, главата и тялото се сглобяват, останалите са си цели, има си поставка и такова за закачане, само че аз не съм му го сложила, защото ми изглежда по добре така. Струва 12 лева, ама е много сладко. Simple Smile

# 148
Майра, миниатюрите бяха тези на Едука дето са с по 1000 и нагоре парчета, ама по-мънички като размер, нали? Ако за тях става дума - със сигурност имаше няколко в Хит-Люлин (две-три различни картинки). Другаде не си спомням да съм видяла, но аз по принцип не си търсех такова нещо. Пак ще кажа  Laughing , разходи се до малкия ЦУМ на Пиротска, мисля, че там щанда е на директен вносител... Не вярвам да няма. (Уфф, ще им искам комисионна вече...  Embarassed ). Ако не - в книжарниците на Буктрейдинг има много пъзели на Едука, имат и каталози (а в каталозите съм сигурна, че има от миниатюрите), доставяха и по поръчка.
МГМ, мерси за инфото, и аз така си го представях снежко. Значи остава да разгледам още веднъж токпите за елха, ако случайно има нещо по-красиво от тях.
ТинаХрис, аз такива 3Д май не съм виждала... Но и за тях ще е най-лесно да пробваш на местата, където има каталози и можеш да поръчаш.  Peace
poohcho, мен персоналния ми дядо Коледа вече ми отказа  Crossing Arms (миналата година ми подари пъзел и не иска да повтаря). Сега обмислям как да изкрънкам поне родителското тяло... И благородно ти завиждам, мдам.  Crazy

Аз пак да питам - къде (освен в Комсед) има повечко Равенсбургер?
Поздрави!

# 149
Джинджи, 10кс Hug Не помня дали са на Едука, аз имам Барселона - Гауди. 1000 части е, самите части са много дребни. Един колега много го хареса и ми се иска да му подаря. Иначе до малкия цум ще ми е малко трудно да се разходя Laughing, освен от тях ще трябва да искаш и комисионна от Луфтханза Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт