Пъзел

• 95 466
  • 924
  •   1
Отговори
# 60
  • UK
Тук в едно магазинче също гледах такива като топки за елха миналата година, ама нямах пари. Ако тая година има, ще си взема.

# 61
Пепе, моста в Амстердам ли? Страхотен е! Аз даже се вдъхнових и съм ходила специално да го снимам и наживо Crazy Ако си на вълна бебешки - мога да ти изпратя 1 на Aн Гедис, че татито не ми дава да го редя, че нямало да пасва никъде Cry

Аз щях да питам също за 3Д пъзелите - виждала съм при една позната, ама с тия дунапрени ми идват много груби newsm78

# 62
# 63
Подреждането на пъзели ми е любимо занимание от много години. Поздравления за темата.   bouquetЩе следя с интерес.

Любим сайт за онлайн пъзели без регистрации и др. ангажименти:
 www.jigzone.com От преди да се роди малкия това ми е сайта за отмора, а сега докато спре да лапа парченцата, това ще бъде единствения начин за задоволяване на "страстта".

3D пъзели съм виждала и в Оранж център-а на Графа. Там преди имаше и Равенсбургер пъзели /не съм ходила от около половин година/.

ДеЩоВиди не мога да ти видя пъзелите - "Cannot find server..."  Sad

Последна редакция: пн, 08 окт 2007, 14:13 от Lily

# 64
...
Любим сайт за онлайн пъзели без регистрации и др. ангажименти:
 www.jigsaw.com
...
Не виждам пъзели  Sad .

# 65
Sorry Embarassed

Това е верният адрес:

www.jigzone.com

# 66
Благодаря   bouquet   bouquet   bouquet !

# 67
Обичам да редя пъзели.
Имам под ръка този...ама чакам да ми дойде музата Mr. Green

# 68
  • Плевен
Обичам да редя пъзели.
Имам под ръка този...ама чакам да ми дойде музата Mr. Green

Аз го имам същия.Музата ми дойде до толкова,колкото разделих морето,къщите и небето в три отделни торбички. И до там.....

# 69
  • Казанлък(Бургас)
Ето и още един маниак на тема пъзели! smile3521
Пъзели и Лего.Това е моята страст.

# 70
Аз също имам един пъзел от 1000 части на Едука, но след едноседмична борба с него открих, че липсват 4 парчета. Cry
Някой възползвал ли се е от услугата, да изпрати писмо с координатите на липсващите елементи, за да ги получи по пощата?
Питам, за да знам има ли смисъл да пращам запитване?  Rolling Eyes

# 71
Някой възползвал ли се е от услугата, да изпрати писмо с координатите на липсващите елементи, за да ги получи по пощата?
Питам, за да знам има ли смисъл да пращам запитване?  Rolling Eyes
Да, приятеля ми, и то бяха доста частите, към 15 май. Не знам дали липсваха обаче или бяха изгубени, но второто беше малко вероятно. Изпратиха му частите.

# 72
 smile3525Много благодаря за обнадеждаващата информация.Като получим частите ще черпя.  beer3

# 73
Аз го имам същия.Музата ми дойде до толкова,колкото разделих морето,къщите и небето в три отделни торбички. И до там.....

Ти направо ме успокои.... Laughing

# 74
  • UK
Аз вчера взех малкия да го редя. Имах време, почивах си, супер е.

Общи условия

Активация на акаунт