Пъзел

• 95 468
  • 924
  •   1
Отговори
# 75
Обожавам да редя пъзели, жалкото е, че напоследък редя само on-line

# 76
  • Пловдив
Включвам се и аз в отбора  Peace
От както се помня нареждам пъзели. Имам стотици при родителите ми, останали от детските ми години.
Както повечето от вас обаче и на мен не ми остава време за тази ми страст. Баткото беше малък, после куп други ангажименти. Сега пак си имаме едно човече, което налита на всичко де що види и така. Децата ще пораснат, но страстта ми надали ще угасне и тогава ще дойде моето време Wink
Любими са ми тези на Ravensberger, страхотно се нареждат, цветовете са страхотни и изобщо  Hug Учудвам се, че казвате, че не си пасвали парчетата  newsm78 Аз съм вдигала за двата края нареден пъзел от 1000 части.
Постижението ми е подреден и сложен в рамка пъзел от 2000 части. Не обичам да ги лепя  Naughty. Стъклото и отзад един картон го държи да не падне.. и така вече почти 10 години. Може би като поотрасне малкия ще се хвана да си го преподредя.
Сега мечтата ми е да се сдобия с един сферичен, но ... уви скъпичък ми идва. НО не съм се отказала да го имам  Grinning
Благодаря ви за сайтовете за онлайн пъзели. Ще си открадвам малко време поне за това /макар че доста ме заболяват очите от взирането в екрана/
Лек ден на всички!

# 77
  • Разпиляна във въображението
Аз също обичам да редя пъзели. Последния е от 1500 части.  С вятърни мелници е. Два пъти съм го почвала и все стигам до небето, което е голямо и синьо и просто не ми достигат нервите да го наредя. Май трябва отново да го почна. Wink

# 78
Мириел, ако небето е чисто синьо трябва да го редиш само през деня на хубаво време според мен де.. Аз така подредих този
 .
Самото синьо има много леки нюанси и ако редиш на подходяща светлина се забеляват и става много лесно Peace

# 79
Майра пъзела е страхотен Peace Лепен ли е newsm78

# 80
Мириел, не е лепен. По-нагоре съм дала линк със снимки на всичките ми пъзели - нито 1 не е лепен. Бях обяснявала и как ги слагам в рамките Peace

# 81
Права си, да

# 82
Здравейте.Обожавам пъзели.Наредила съм много ,но единствения ,който съм налепила,беше един за детската стая на малкия.Това беше и последния пъзел,който наредих,по време на бременноста си.Откакто съм родила,не мога да намеря време.....Работя по въпроса,обаче,разчистила съм си местенце на тавана.....
   Ето го,съжалявам за примитивния вариант на симка,но малкият спи...утре ще снимам отблизо елементите.Този е от типа пъзел-фотомозайка.Всеки елемент е съставен от много и различни картинки,което го прави  още по-труден...
  тук може да видите и други фото-мозайки,когато намеря време за пъзели,минавам само на такива...

# 83
  • Пловдив
Не бях чувала за тези фото-мозайки  newsm78 Всичките картинки ли обаче стоят така "мътни"? Или е от снимката?

# 84
Този с Мечо Пух е страхотен.

Майра нещо не намерих линк към пъзелите ти. Дали не съм пропуснала нещо newsm78

# 85
Не бях чувала за тези фото-мозайки  newsm78 Всичките картинки ли обаче стоят така "мътни"? Или е от снимката?
Усещането за "мътно" се получава именно от малките картинки из елементите,но гледайки го " на живо" - не дразни.Или поне мен не ме:)
  Ще се опитам да снимам по-отблизо след малко ,като се събуди синът ми.
 П.П. малко по -късно:
 тук, тук, и тук...дано да добиете представа Simple Smile

Последна редакция: ср, 17 окт 2007, 15:57 от ТинаХрис

# 86
Ау, обожавам пъзели! Ама сега с малкия не става, защото всичко минава през устата, та да не мине някое парче и през хранопровода... Mr. Green
Най-много има в Малкия ЦУМ.
Може и по снимка да ти направят.

# 87
Мириел, ето пак линка

ТинаХрис, много е готин!

Аз сега мисля да видя за стаята на дребната някой детски, който да разведри малко едноцветните стени (засега е МонстерАг пъзела там и трябва да търся някой да се връзва Thinking)

# 88
ТинаХрис, страхотна е фотомозайката. Просто ме "разболя". Знаеш ли дали и, ако да, къде в София могат да се намерят такива мозайки? Предварително благодаря.  bouquet

# 89
ТинаХрис, страхотна е фотомозайката. Просто ме "разболя". Знаеш ли дали и, ако да, къде в София могат да се намерят такива мозайки? Предварително благодаря.  bouquet
Съжалявам,нямам никаква представа дали ги има в БГ,и ако,къде...
 Ако не,купи от тук.

Последна редакция: ср, 17 окт 2007, 23:37 от ТинаХрис

Общи условия

Активация на акаунт