Пъзел

• 95 478
  • 924
  •   1
Отговори
# 90
Взех си страхотен пъзел- Създаването на Адам (1000 части)ето го:
http://www.unilibro.it/find_buy/Scheda/giochi/prodotto-puzzle/ge … one_di_adamo_.htm.  В книжарницата /мединската, на бул. П. Славейков/ нямаше голям избор, но за мен това си беше едно бинго:), че имам слабост към ренесансови произведения.
Някой да има представа къде в София може да се намерят пъзели по ренесансови произведения? Че току-виж този скоро съм го наредила Grinning

# 91
  • Толбухин
Мириел, ако небето е чисто синьо трябва да го редиш само през деня на хубаво време според мен де.. Аз така подредих този
 .
Самото синьо има много леки нюанси и ако редиш на подходяща светлина се забеляват и става много лесно Peace
този го имами аз подреден и залепен,НО с два липсващи елемента

# 92
О,като каза "липсващи 2 елемента",та се сетих:преди години(97-98ма да е било) си редя аз пъзел "Манхатън".Взела го бях от позната.Редя си аз,и си редя....и накрая се разбра че липсват  елементи-по един от 2-та небостъргача(световния търг.център),така в по-горния им край.След няколко години като гледах по новините как са минали самолетите и брррррр...сетих се за пророческия пъзел.И още една ирония-пъзела ми го беше заела американка....

# 93
Pavltutka, защо не си поръчаш липсващите части? Вземи координатите им и пиши Peace

Прасчо, мисля че Едука има също такива пъзели, но не знам къде в София се продават. Преди ги имаше на Малкия Цум, нямам представа дали още съществува този щанд Confused

# 94
Аз също много обичам да редя пъзели,последния който наредих ми го изпратиха приятели от Америка - Статуята на свободата,не е квадратен,а е във формата на статуята с огъня,абе много е красив. Харесвам ги и тези с детските мотиви и с малкия ги редиме с удоволствие.

# 95
  • София
А в България има ли 3D пъзели като глобуса на Майра? Някой виждал ли е?

Да, виждала съм в Метро и в някоя от големите книжарници.

и в Пигис Хаус също съм виждала

# 96
  • София
Обожавам пъзели, преди да родя съм редила по цяла нощ, но откакто се роди дъщеря ми - мисия невъзможна  Joy
имам сигурно към 20бр, не съм ги броила точно newsm78
само си представям как навън вали на парцали, аз си правя чаша горещ шоколад и сядам с някой нов пъзел  smile3508
ама само мечти, с малката фурия / 1,5 год/ мога само да мечтая, но и това ще стане някой ден
благодаря за хубавата темичка, ще хвърлям по едно око и тук smile3501 newsm51

# 97
  • София
Мацки да споделя - открих още едно място с прекрасни пъзели и голямо разнообразие - в големия дески магазин близо до завод Витоша, май Хепиленд се казваше. Пъзелите са италиански Clementoni, ето сайт http://www.clementoni.it/main.php?liv1=catalogo&liv2=puzzles … iv3=hq_collection  Между другото имат и страхотни играчки за деца.
С любимия си взехме две панорами, едната с рисувани елфи, а другата с герои на Дисни. Като ги завършим ще пусна и снимки. Качеството им е много добро, поне според мен. Цените са като на другите марки.

# 98
Любимство ми е да редя! Не ги лепя никога, щото страстта е докато се наредят.
Запалила съм и ситния, дано да запази интереса си

# 99
Преди години, една приятелка ми подари този пъзел.

Купуван е в България. Знаете ли дали още се намира и къде? Един приятел много го хареса и ми се иска да го зарадвам с подарък.
1000 много дребни части е, води се миниатюра. Имаше и замъка Neuschwannstein.

# 100
Майра, сърдечно благодаря за съвета!  bouquet
Tatalina, благодаря- разгледах каталога, наистина има доста неща; дано и в магазина има избор.
Ей, момичета, на моя дядо Коледа в чувала май ще има само малки картончета Joy Стига сте ме изкушавали Laughing

# 101
  • София
Ето един триизмерен, на прилична цена, но незнам какво е качеството
http://www.vegatoys.com/?area=toys&task=view&id=2401

# 102
  • София
Побутвам темата и кандидатствам за член на клуба на пъзелманиаците. Двамата с мъжа ми сме фенове на пъзелите и зимно време винаги намираме време, като другата работа остава на заден план.

Залез

Lake Como

The brides of Venice

Roma antica

Castello Graines

Дон Кихот

Последна редакция: сб, 24 ное 2007, 12:14 от Laurus

# 103
Това определено е моята тема  smile3501

Много обичам да редя, но скоро не съм намирала хубави.

Laurus, прекрасни са.

# 104
Голяма почитателка съм.  Blush Любимият ми е един с Фонтан Ди Треви в Рим от 2000 парченца. Интересното е, че чсат от парченцата през деня събират светлина е вечр фосфорисцират - точно лампичките и осветените части на фонтана. Страхотен е.

Morgy, на коя фирма е този пъзел?

Общи условия

Активация на акаунт