просто го издържах на 10-15 мин над тоалетната и ако се изпишка му давам да пусне водата и той много се кефи и постепенно почва да се напъва и дори да не му се пишка пусне по няколко капки и пак иска да пуска водата и така постепенно на всяко издържане вече сме
и гледам да не го изпусна. Ето сега цял следобяд от 17 ч до 21.30 ч бяхме навън и то само с едни гащи и те са още сухи 

Излизаме предимно привечер ... 

) 
. Минаха вече 2 седмици, така че никакви биби. А как си я обичаше, малко е гадно да лишиш детето от нещо, което много му харесва. Но не ми се иска да ходи с биба до трети клас 
та целия ден бяхме с нея, много релаксиращо ми действа пристъствието й, но за съжаление скоро заминава при баща ми и ....
много ми е мъчно 

полека лека 

пак чуждица...кръгчетата - реди ги както му падне, опитва се да ги строи в пирамидка извън основата, на която се слагат 

Определено ще ми е мъчно, защото толкова време всеки ден сме заедно, но там за него е много по-добре - сред децата, в средата си, ще с еучи да живее сред другите хора, да дели играчки, да се съобразява с други, първо ще почнем с по няколко часа на ден и постепенно, докато свикне 
Наде, подрзавления и от мен! 

Определено има мами, които никога не са писали - на ЛС ли са поискали вписване!? Нищо против нямам - просто ми е любопитно!
Препоръчани теми