В разгара на лятната игра щуреят АПРИЛските деца!

• 8 987
  • 309
  •   1
Отговори
# 300
  • София
Ренка, честит празник! Весело настроение и прегръдки от нас!

Ох, тази гозба с пилешкото месо, сметана и тн, звучи страхотно! Потекоха ми лигите!  Crazy

# 301
ММММ това с пиленцето е супер. Мерсиииии
Стенли е взел метлата и мете ли мете, а майка му седи на компютъра, естествено във форума и блее  Whistling И детето видя, че като аз не се сещам и реши да вземе нещата в свои ръце  Mr. Green

# 302
  • София
Мацки, мерси за невероятните пожелания!!!
Черпя ви от сърце със бирка за охлаждане на жегите и подходяща тортичка   Grinning

Наздраве!!!

# 303
  • Добрич
Здравейте Hug

Честит Рожден Ден на Ренката! Много здраве, щастие и любов!

Такааа.....ние бяхме болнички от тоя стомашно-чревния вирус ooooh!, ау гадна работа Naughty Вече сме долу-горе добре, но ще видим. От Понеделник отново заминаваме на Албена, ще стоя докато издържа с децата, тъй като ще сме отново без татито Crossing Arms.

Хайде за сега чао , че имам много да Ви чета

# 304
И от мен здравейте !
Най-после да се вклю4а и аз тук Simple Smile

# 305
Здравей, шиеш страхотни гоблени!

# 306
Ееей, 16-та страница и пак сме без тема, ако никой няма да пуска ще я пусна пак аз, щом нямаше коментари за липсата на картинки Mr. Green.
Хайде отивам да видя дали някой не се е решил, ако ли не пускам аз.

# 307
Охооооо  welcome на Баба Мравка! Най-после се престраши да ни пишеш  Mr. Green Айде сега да ни разкажеш за теб  Hug
Юлче, за кого е това с гоблените  newsm78
Мисче, как ще има коментари за картинките  Rolling Eyes Ми като никой друг не пуска, добре че поне ти се сещаш   bouquet

# 308
За мене е това с гоблените  smile3521

# 309
  • София
Привет на новата мама! Пиши за себе си и детето! Praynig

Юлче, права си за докторите и е късмет да попаднеш на свестен! За гинеколога имам и аз такъв късмет! Педиатърката ни - горе-долу! Слава богу, докгорките в Хирон са в час!

Мирелка, как сте, какво се е случило?

Наде, аз ще готвя, комбинирано с пюрета понякога! Търсих частна кухня, но с доставката става 4 лева на ден!

Общи условия

Активация на акаунт