В разгара на лятната игра щуреят АПРИЛските деца!

• 8 993
  • 309
  •   1
Отговори
# 285
  • Варна
Нямаме вода от сутринта, не успях да си измия чиниите Embarassed Щот съм мързел и мия сутрин. Нямаме асансьор, ходихме пеша до кухнята с малкия. Носих го надолу, но се качи сам самичък цели 5 етажа. Браво на детето  Heart Eyes Дано се е изморил малко де Praynig
остана ни само тока, добре че вече е хладно за да не се сварим, ако спрат тока Twisted Evil
Докато имам ток съм тук Mr. Green

# 286
А вярно ли е, 4е zимата Щяло да има режим на тока?

# 287
  • Варна
Не ми се вярва, ама то знае ли човек newsm78 Ние се топлим на ток и не ми се мисли даже Rolling Eyes

# 288
Е то това остава и тока да ни резнат и дай да се връщаме в каменната ера с огън в средата на стаята, за да се стоплим. Ние също се топлим на ток и май ще се наложи да изкъртя паркета, за да си запалим огънче  Mr. Green

# 289

Честит Рожден Ден, Ренка! Бъди винаги щастлива и здрава, заобиколена от приятели и любов!

# 290
  • София
О, Ренката е рожденичка! Честит празник и целувки!

Не съм чувала за режим на тока, но ако това стане, след като тържествено обещаха, че няма да има режим след спирането на блоковете в АЕЦ! #2gunfire #2gunfire #2gunfire Направо ще настане революция!

# 291
Ооо, и рожденничка си имаме днес! Ренка, весел празник и всичко най-хубаво!

Изтървала съм вечерята снощи у Надето, ама бях на тагадък тук следобяда и не ми остана ред да вляза пак.

Данче, торти ша ядеш значи, А?  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Много лошо че има такива пропуски с феталната значи. Като стана на въпрос,  имам приятелка тук с която сме бременни с един ден разлика. На феталната са и казали че нещо липсвало на сърцето ( кат незнам сега на БГ как е Embarassed). Единственото спасение било незабавна трансплантация веднага след раждането. Кошмар! Надяват се да не се е видяло просто в този ден и я викат пак след месец. Но на този етап дори и да реши майката д аго махне е вече прекалено късно. За това е много важно да се направи тази фетална на време, за да може да се даде шанс на родителите да реагират. Тя незнам защо отиде доста по-късно от мен. Дано е било грешка, но във всички случаи ще живее в тормоз поне месец докато се потвърди.

Относно тока, незнам защо говорят за режим. Имам познат който работи в ТЕЦ-а и каза дори и да спрат още един блок пак няма да се наложи режим. Защо го правят обаче е неизвстно. При все че изнасяли ток за съседни държави Rolling Eyes пак можело да се насмогне и за БГ. Това за Варненския ТЕЦ става въпрос, пък той колко общини обхваща незнам.

# 292
  • Варна
Честит Рожден ден на Ренка! Всичко най-добро ти желая!

Наде, вече съм намислила мястото за огнище Mr. Green, па може и един огин в долния апартамент да палнем, че ни замръзват краката зимата. Чудя се тез хора кога ще си оправят жилището и да заживее някой под нас, пък ко не им трябва да продават Twisted Evil
Вени, едва ли някога ще избухне революция в БГ Thinking Ние сме 'търпеливи", щом толкова поскъпна всичко и си мълчим ooooh! Доматите са 2,60, ха сега яжте салата и пийте ракийка!

# 293
Какво смятате да правите сега август месец, докато почива кухнята  Mr. Green На диета ли ще са децата, или ще им готвим  hahaha Айде поне който ще готви да пуска по някоя и друга идея за манджички, че за събота и неделя все се измисля по нещо, ама месец и половина  newsm78

# 294
  • Варна
Нашата не почива, лелките явно се въртят. Нашата е отпуска и сега има други. Виж в другите подфоруми, сигурно е пълно с рецепти  bouquet

# 295
4естит рожден ден, мила Ренка  Hug  От Щастие да не се отървеШ   bouquet

Наде, на Милена любимото й ядене от мой скромен репертоар е баница със спанак и сирене   chef  Предимството на това ядене е, 4е като правя една тава, zамраzявам на пар4ета и после ги стопля в МВто и пак са вкусни  Peace  Или zа оЩе по мърzеливи, варени кремвирШи  Wink

# 296
Мила Ренка, Честит рожден ден! Бъди много щастлива мама и обичана половинка!

Ха привет и от нас!   bouquet
Наде, голям образ си ей  hahaha Joy За хапването - на Алекс може би от месец не му готвя отделно, гледам да е от нашите храни, но бързо и вкусно става - задушаващ лук и слагаш ориз - 1:4 с водичка, даже може и 1:5 и тиквичка нарязана на дребно - аз го готвя даже в МВ  Peace една от любимите му манджи е тази, а за довечера ще ядем отделно сварено бяло пилешко месо, отделно картофи, после ги обърквам с една сметана и ги запичам с кашкавалче - диетично и вкусно  Hug Аз мога да пиша всеки ден какво хапва, дано нещо ти е от полза  Peace
Пък на зима ако ще палиш огИнче - може на шиш да му врътваш нЕкое месце  Laughing Joy
Мисче, успокои ме поне за Варна за тока, че не стиг аколко е скъп, остава и да го спират  ooooh! Как е бебока, ритка ли? Име измислихте ли  Laughing
за феталната морфология - да живее форумът!!! благодарение на него знам много неща, на които имам права и много неща, които трябва да направя   bouquet
Мимка, как е бонбонката?  Rolling Eyes Praynig

Да ви се похваля, че вчера с Али бяхме на среща на варненските кърмещи мами, страхотно ми подейства, да съм сред хора, с които споделям разбиранията си за храна, обличане, начин на възпитание, отношение   bouquet само дето Али беше най-малък  hahaha

кой ще пуска нова темичка  Laughing

# 297
Ренка, честит рожден ден!Бъди здрава и много, много обичана от твоите мъже!    bouquet

Аз за българските гинеколози и педиатри просто думи нямам. Единици са тези, които се интересуват от новите неща и те не работят по ЗК, естествено. Ако не се интересуваш сам или ако не попаднеш на някой наистина добър (случва се, аз извадих огромен късмет), просто трябва да чуакш на дърво като кълвач цялата бременност. Пример - пръстите на ръцете и краката, както и абсолютно целия гръбнак (това за спина бифида) се виждат ИДЕАЛНО още през 16-та седмица... Лично аз броих пръстите и на двамата - на обикновен ехограф при това. Сърцето - също, мозъка - също, както и стомахът и диафрагмата. Бъбреците  тогава се виждат, но не може да се разбере дали функционират - това се вижда около 22 седмица и по-нататък.
А оня ден мернах нещо из темите на майските майки 2007, което просто ме хвърли в истински ужас. Някои педиатр смятат, че ваксината Пентаксим съдържа съставка срещу хепатит и по тази причина няма да слагат реваксинация срещу хепатит на 6-ти месец. Това просто не е вярно -0 пентаксим съдържа съставки срещу полио, ДТК и противоменингитна АктХиб (понеже явно Хиб звучи като хепатит В и затова така са решили много учените лекари  ooooh! )

# 298
Хем гледах рождениците днес и пак съм недогледала Blush

Ренка, Юбилей!

Много здраве, успехи и радост с двете ти момчета! Hug   bouquet  Hug

# 299
Добре сме вече да чукам на дърво.Това, което преживях не пожелавам на никой.

Общи условия

Активация на акаунт