В разгара на лятната игра щуреят АПРИЛските деца!

• 8 985
  • 309
  •   1
Отговори
# 270
Здравейте,априлки!
Съжалявам за черния си постинг,но една майка-герой има нужда от нашата помощ.
Историята и може да намерите на:
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=209193.0
Помолиха да ме да предупреждавам,че в тази тема има подробности,които могат дa ви разстроят.Все пак това са нещата от живота и всяка една от нас би могла да бъде на нейно място.Четете само колкото можете да понесете и за всеки случай прилагам само банковата и сметка:
 Елена Генчева Енева
Първа Инвестиционна Банка Варна
IBAN BG 66 FINV 9150 10BG N0JZ EN
BIC FINVBGSF

Искренно благодаря!

# 271
Отглеждам си малък сладък муфтаджия. Ходи нма балкона и се хили на съседката, докато тя не му даде прасковка.

# 272
Хе, хе, ей това е то да имаш съседи Mr. Green. Ние като си нямаме и праскови няма да ядем.

# 273
Мисче, де не станем комшийки  Grinning
Тук е доста скъпо всичко, вярно е, ама  в Лондон е пък още по- скъпо.
Ние живеем в град на 40 мин от Лондон и е по-спокойно.
А полети до Бг има постоянно, за 3 часа и си в София или Бургас. Wink
Времето не е от най-хубавите, но пък тук заплащането е много добро. Моя мъж даже казва, че ако не беше заради парите, щяхме да отидем да живеем в Бг, но там никога не може да получава парите, които взима тук. Айде спирам, че да не ставам досадна.  Hug

Съблазнявай ме ти, съблазнявай, само с тоз вашия климат незнам как ще се справя? Все ми е било любопитно, там въобще климатик ползва ли се някога?
И на нас парите  Embarassed са ни водеща точка и затова не ми се прибира още към БГ. Но като видях за какви наеми става въпрос в Лондон и се замислих дали въобще ще прокопсаме там. Май извън града е по-поносимо. Ама ние нали уж да сме наблизо до всичко. Някой миказа, че ако работиш в града транспорта с влака за година бил над 3000 лири  Shocked ( тукашна форумска мама), затуй си викам като е тъй по-добре да сме в града.

Мисче, любопитно ми е как човек се грабва и сменя мястото на живот, вие сте жители на света, а ние на - аерогарата. Май ще сменям мъжа, то моя багаж лек ама трябва някой за дружина  Wink

Ами Данче, честно казано хич не ми се иска да започвам пак от начало на този етап особенно. В интерес на истината съм по-склонна да пробвам в БГ сега от колкото в друга държава, но пък от друга страна незнам дали съм готова за БГ, просто не мога да се реша за там  и това е.

Та такааа...

Добре дошла на Веси  bouquet

Фил, аз усетих рано този път(13-та седмица), но както вече разбра не при всеки е така.

Нунич, честито християнче!

# 274
И пак съм аз, абе други няма ли тук днес?

Юлче, една мама има нужда от твоята помощ  Mr. Green. Иди в " Майки" на темата на Тандури за кърмене и бременност и виж дали можеш да дадеш мнение, вече те препоръчах.

# 275
И аз съм тук. Малееееее направих си такава вечеря, че трябва да дойдете всички да помагате, то от лакомия наслагах, наслагах, а сега  Sick

# 276
  • София
Наде, адреса давай бързооооооо  Mr. Green

Мисче, днес следобед не ми се отваряше форума, предполагам, че това може да е причината да няма пишещи днес. Аз пристрастно давам своя глас за Бг  Mr. Green Идвай! Ти ще правиш торти пък аз ще ги проверявам/пробвам  Rolling Eyes това мойто останало шкембе все трябва с нещо да го напълня

Относно приказките тук за феталната морфология място не си намирам, защото на моя близка сестра й, роди преди месец бебенце, на което направили спешна операция на хранопровода, след това и на сърцето. Ако е живо и здраво ще му правят пак операция на 6 мес. възраст. Бебенцето било и с шест пръста.... Най-тъжното в цялата тъжна история е, че таткото не го иска, иска да го дава за осиновяване. Няма да коментирам, само чукам на дърво и се моля Господ да бъде благосклонен към него  Praynig Та, общото с фет. морфология е, че явно майката не е била на такъв преглед както и на видеозон - факт, щом не са видели такива малформации, а лекарката, която й е водела ЖК е не в коя, а в правителствена болница.

# 277

Най-тъжното в цялата тъжна история е, че таткото не го иска, иска да го дава за осиновяване. Няма да коментирам, само чукам на дърво и се моля Господ да бъде благосклонен към него  Praynig Та, общото с фет. морфология е, че явно майката не е била на такъв преглед както и на видеозон - факт, щом не са видели такива малформации, а лекарката, която й е водела ЖК е не в коя, а в правителствена болница.

Просто нямам думи  #2gunfire

Данчееее, айде идвай по-бързо, че ще се мре от лакомия бе  Mr. Green продължавам да се тъпча  hahaha

# 278
  • софия
добра вечер на неспящите Hug

и аз да се изкажа като потърпевша Wink въпроса не е само да минеш на фетална...важното е ако открият нещо, когато се роди бебето лекарите да си вършат работата...а не да лежат на стари лаври колко са добри и после други лекари да спасяват животи...защото все още има хора които действат на принципа ``те ме лъжат, че ми плащат аз пък ги лъжа че работя``...а и друг проблем е ``съревнованието`` между лекарите и отделните болници..
така че според мен сме още на фаза да си търсим сами правата и да се интересуваме какви са те....защото в повечето случаи не ти казват

# 279
  • София
Много се разстроих от темата за детенцето на Лилибон, а за съжаление Жени е казала 100% (толкова ме е яд, че си права) верни неща  Confused

Наде, хапвай, хапвай има къде да го слагаш  Mr. Green

# 280
Има много трагедии навсякъде.....просто да не zнаеШ къде да помогнеШ на 1во място  Cry  И най гадното е, 4е държавата не помага достатъ4но  Cry  Мис, като 4ета такива работи, моментално отхвърлям вариант "живот в БГ"  Confused

Феталната не се ли поема от ЗК?

# 281
  • софия
Има много трагедии навсякъде.....просто да не zнаеШ къде да помогнеШ на 1во място  Cry  И най гадното е, 4е държавата не помага достатъ4но  Cry  Мис, като 4ета такива работи, моментално отхвърлям вариант "живот в БГ"  Confused

Феталната не се ли поема от ЗК?

не се поема от ЗК...

ама не се отказвай толкоз леснооо..знайш ли иначе какъв е купон в БГ;-)

# 282
  • София
хихи, Жени!

Феталната е по желание и информираност на родителите! В нашата ЖК в 24 седмица пращат на триизмерен в Тина Киркова с направление! Незнма защо само там го правят?! Shocked

# 283
  • Варна
Добро утро!
Ами докато не сме в състояние да търсим отговорност за действията на лекарите ще сме на такъв хал! Аз съм над 30, ама нито БХС ми е правен нито съм била информирана. Като се има в предвид, че акушерката, при която бях е леля на мъжа ми, просто нямам думи. Явно нещо им куца в системата. Жената едва ли е искала с нещо да ме ощети, просто незнам.
Както и да е благодарна съм, че имам хубаво и здраво дете, явно в БГ това е до късмет Thinking
Добре, че се разхлади, вчера беше ад! Стигнахме 40С, за нас това е много, ние сме изнежени и такива Т не са ни познати. Нали морето уж ни разхлажда...Сега нямаме вода, не мога и очите да си измия #Cussing outМизерия!
Айде, че моя пакостник не дава да ползвам рс-то Mr. Green

# 284
Ау как пък мраzя да няма вода, отврат  Twisted Evil  Ама вярно 4е е страШен купон в БГ  Laughing

Истината е, 4е zдравната система е много zле. И аz имах удоволствието да лежа в една Варненска болница  ooooh!  та zнам zа какво иде ре4. БаЩа ми си zапаzи немската zдр. zастраховка....ако, не дай боже, има неЩо някой ден, хваЩа следваЩия самолет и идва тук на ле4ение.

Общи условия

Активация на акаунт