В разгара на лятната игра щуреят АПРИЛските деца!

• 8 986
  • 309
  •   1
Отговори
# 15
Пак се издъних,Деич, ми тя малакта му е кака  Mr. Green

Ти сега за 4 дни проблем ли ще правиш  Crossing Arms ,кака не кака ,ще го взимаме Оги ние  Mr. Green,а ти какво стана от тотото,че го да вземем и истинска  Mr. Green ,с нея от сега го взимам  Mr. Green
Е като ми се вричах ,отивам да проверявам фиша ,че снахата не е за испускане  newsm51

# 16
Здравейте,

Ние миналата седмица имахме температура 2 дни и то 39 градуса.Много се поизплаших.На килограми сме станали 13.20 и сме 85 см.(е,аз май вече съм към 45 дее newsm78)
сега сме на гости у свеки(ужас....) и мъжът ми си прави оглушки за тръгването ни,което не ми е много приятно.
Морето май ще ни се размине за съжаление.
с храненето сме до кривата круша....УЖАСССС #Cussing outА тези дни с температурата,а и с кътниците не ми слиза от гърдите newsm78

Купих му една детска четка и сега е супер щастлив ,че си мие сам зъбитеSimple Smile(просто без коментар)

Целувам ви всички  bouquet

# 17
Цвети, как върви твоята работа? Гледам още си он-лайн, явно сте у свеки още  Mr. Green.

А паста ползвате ли за зъбите на Ицака или без? Аз щото още без за Лекса и се чудя от кога да почвам newsm78.

# 18
Добър вечер, дами! Hug
Завърнахме се от морето.
Беше страхотно!
Бяхме заедно със Симонка и семейството й и с Ивайло и семейството му. Изкарахме си страхотно заедно!
Срещнахме се със Алекс, мама и тати.
Запознахме се с Теди и Роди, Ники и Краси.
Ще изчета всичко пропуснато и утре ще се включвам по обсъжданото.
Спокойна нощ!

# 19
  • София
Чух - недочух, но май джакпота се е паднал и то с обикновен фиш......., Котето?  Mr. Green

Енви, добре дошла! Радвам се! Липсваше ми!  Hug

# 20
Чух - недочух, но май джакпота се е паднал и то с обикновен фиш......., Котето?  Mr. Green

Енви, добре дошла! Радвам се! Липсваше ми!  Hug

Е де този късмет,ама моя не е от 2,40 а е от 2,55 и 5ст. бакшиш Mr. GreenАз моя отдавна го партих да вземе фиша от колата преди няколко часа ,но още го няма Thinking,да не е пък тръгнал към София да товари парите или да запазва джипа Mr. GreenДеич ,дръж се ,пази снахата идваме,само да минем  за изберем цвета  smile3502

# 21
Мараба, банда  Hug
Прибрахме се от вилата и съм доста изморена  Tired Стенли вече спи и аз влезнах да ви "видя" кво правите  Mr. Green Да не сте заформили пиршество без мен  Mr. Green
Дея, идвамееееее  newsm01 пази ни гаджето и мястото в готиния джип  Naughty
Оффффф, пак забравих кво щях да пиша  newsm78 като се сетя пак ще "дойда", до тогава лека нощ.

# 22
  • София
Котето  Rolling Eyes......2.40лв + 15 ст за фиша..... Rolling Eyes  Mr. Green

Мараба Наде! Добре завърнала се и на теб!  Heart Eyes

# 23
Котето  Rolling Eyes......2.40лв + 15 ст за фиша..... Rolling Eyes  Mr. Green

Мараба Наде! Добре завърнала се и на теб!  Heart Eyes

иде фишаааа  Mr. Green

# 24
тц, smile3518 няма подходящ цвят джип Crossing Arms

# 25
Добра вечер и от мен Grinning

енви, добре дошла Grinning Утре снимки+ разказ.

юлчеее, Ивчо е страхотен Grinning

Наде, и ние на вилата бяхме 2 дена. Такъв кеф и супер въздух е в планината. Но уж да си почина отидохме, а то какво...изтощена съм направо. С Яна нагоре надолу по стълбите, в басейна й, на люлката и нямахме спиране.

Дайtе да обсъдим миенето на зъбите. Аз купих на Яна и четка и паста - aquafresh. Четката я яде, пастата също, но четката с пастата отгоре не иска. Вие какво правите?

Дея, джипката ви е страшна Laughing Много е мила Дея в тая кола.

Данче, вие някъде няма ли да забегнете на почивка?

Ето най-после малко снимки  http://www.snimka.bg/album.php?album_id=56077&photo=29

Аги, гласувах Peace

# 26
тц, smile3518 няма подходящ цвят джип Crossing Arms

Еее,карай засега ще карат тези,пък после,ще му мислим.Аз съм взела  една касичка и събирам,4е знам ли  Mr. Green

Дея-Мария има 4 зъб4ета все още,но замисляла съмс е за миене,показвам и сутрин моите как мия.Но и аз мисля,че ще има да лапа четката и да хапва пастата  ooooh! Mr. Green

Нуни,страхотно дете!Прекрасни очи и много лъчезарна е! Heart Eyes

# 27
  • Sofia
Момичета здравейте, чета ви, но не мога да пиша, Ивайло изпотроши къщата,  Simple Smileа пък ако седна на компютъра, или ще го гаси или ще ми вземе клавиатурата, затова сега докато спи искам да ви попитам:
Мамите, които сте се върнали от моренцето, давайте съвети, какво папкаха дечицата, кога ходехте на плаж, какво да му нося на плажа, въобще всичко, което мислите, че ще ми е от полза, ползвахте ли басейнче на плажа?
И ние миналата седмица бяхме с разстройство, много се бях уплашила и температура вдигна два пъти, оказа се, че го мъчат кътници, въобще не ядеше, дори вечер не искаше мляко, но сега пък от два дни яде като разпран и се чудя как побира толкова храна.
Това е от нас, от днес тати е отпуска и ще си имам помощник 3 седмици, ще ходим в Сливен при една от бабите и след това на море, дано само всичко да е наред, че все ме е страх да не се разболее Ивайло.

# 28
  • София
Привет!
Момичета, как ви завиждамза морето - че за вас то може да бъде истинско море! За мен то никога вече няма да е същото / или поне докато мъж ми работи там/! Да ходиш сама на плаж и да си сам по цял ден с децата е доста досадно, повярвайте!
Чудя се дали да ви разкажа за моето преживяване със свеки от петък! Резултата е, че не си говорим/ незнам тя на мен защо не ми говори? Thinking/! Да видим до кога!

Май няма да ви занимавам!

# 29
  • Варна
Привет!
И ние се завърнахме от вилата на свеки. Явно този уикенд е бил посветен на свекитата Mr. Green Като цяло едва гледах вчера, малкия бяс не спа 2 вечери и ни разсипа. Дали бяха зъби, дали не му хареса леглото..не знам. Снощи поне се наспа и аз де Simple Smile Чудя му, не се спря, бяга носи камъчки, яде и пак не спа. При нас спането определено е проблем. Юлче, направо ти завиждам Hug Вече се чудя дали да не го отделим в друга стая. Не се издържа вече, а аз се каня да се връщам на работа.
Сминс, трябваше да ме отрежеш от снимките, тоз моя корем дори там се вижда колко е отпуснат. Леси, по този повод  bouquet супер си! Мен ме е страх, че след втора бременност ще си остана слон, сега все още съм 6-7 плюс Cry Добре, че доста висока, ама и това взе д ане помага.
Дея, на тоз джип сега и един мъж му требе Simple Smile Хайде захващайте се Simple Smile Аз съм пас поне още 2 години, само да не се откажа дотогава.
На Ники не съм почвала да му мия зъбите, ще пробваме скоро. Засега е с 9 зъба, още 11 лееее!!!
Нуни, много е красива госпожицата  bouquet
Енви, добре дошла, липсваше ни  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт