В разгара на лятната игра щуреят АПРИЛските деца!

• 9 029
  • 309
  •   1
Отговори
# 75
Момичета помогнете с инфо моля Praynig.
Съвсем се обърках с този нов имунизационен календар.Кога се слага поредното ДТК-нашата педка иска да ни го сложи вдругиден/на 1г и 3 м/, а от друго масто чух, че трябва да е минала 1 год.от последната имунизация и детето да е навършило 1г и 6 м./ние не отговаряме и по двата показателя/.
Ха сега кой крив-кой прав Crazy.

# 76
закъсах го много, днеска бях на операция вадиха ми легнал мъдрец, а под него киста, направо предпочитам още веднъж да родя пред това чудо, което прживявам от сутринта, само операцията беше , 1,30 ч.

# 77
Ванче, сега не се ли слага реимунизация на полиото, а не ДТК?
Честито първо изречение на Симонка-Бонбонка! Hug  bouquet

# 78
Мимка, кво е това чудо бре ужас да се оправяш, че на кафе да се видим  Hug
Пусни скайпа бе слънце
Ние сме с пампер 5
Ние сме на ваксина за ДТК чак след 15 септември, така каза нашто педи

# 79
Мимка, какви са тези неща. Прегръдки и бързо оправяне.

Ванче, не съм много наясно. Ние слагахме Пентаксим и по спомени някъде септември трябва пак да и я бият.

# 80
Честити първи изречения на Симонка! Heart Eyes

Сега уча Вили, да казва, как се казва - естествено "Велина" е мираж, но сякаш ми се чува едно "Иле".

Мимка, дано бързо се оправяш! А хапваш ли пълноценно - с тези толкова чести боледувания...!?

Янче, а ако е с гена на баща си!?  Joy Моят ген е силно склонен към напълняване, така че ще си пази диетки Велинка, но това към пубертета... hahaha
Янче, на мен лично много ми харесва, когато не ти спори работата, т.к. си по-активна във форума! Mr. Green

Деси, Вени, стои си в кошарата, колкото е необходимо - играе, лежи, смуче си палеца, събира си чаршафите... От новородена е така, както беше и брат й - друг начин просто няма.

Рина, разкажи за почивката!

Данче, относно съня - колкото повече, толкова повече - поне при моите деца е така. Ако прескочат някой сън или пък някой дойде по-кратък, а пък ако се и понатрупа, влизат в някакъв превъзбуден цикъл. Вчера напр. Вили спа предиобед 1,30 ч, а следобед 3 ч., и се чудех, какво ще правим през нощта, но тя си заспа към 21,30 ч. безпроблемно и така до сутринта.

Ванче, относно ваксините се доверявам изцяло на доки - нямам нужните знания, за да поставям под съмнение това, което казва. На нас ни предстои през септември следващата ваксина - дори не я знам, коя е.

# 81
ooooh! топло ей - моят бандитко чак сега заспа - първия си сън за деня, хем е станал в 7.30, неуомрим е ей  Laughing ама само да стане го водя към морето - да шляпа там, да се изморява и събира слънчице  Laughing

Янче, бравос за изреченията  Hug Симонка бонбонка е тя  Heart Eyes
Мимка, знам коко е гадно операция на такъв мъдрец, мен ми се наложи с незнам си колко упойки преди 4-5 години  ooooh! как се бях подула не е истина  Sick
Ринка  Hug липсваш да знаеш
Мисче, и как издържа Лекса без да спи, там колко деца са през деня  newsm78 да не би да се превъзбужда мнофо  Rolling Eyes Миличката  Heart Eyes
Ванче, аз още не съм го завела за противошарковата, но ще си почака още ...в тия горещини  Naughty А от майка ми знам че се слага ДТКто 1 година след 3тия прием  Peace
рамама - радвам се, че всичко е ОК  Hug
Памперси - бяхме на Мамиа, ама много дебели  Crossing Arms и минахме на Еви Бейби - много съм доволна водят се 4+ - от 11 до 20 кг  Peace Памперс не ги харесвам от 3ката - 2ката беше супер, но след това почнаха да пропускат редовно  Crossing Arms

# 82
Ванче, и аз не съм на ясно, знам че реимунизацията за полио се слага не по-рано от един месец, след като е сложена за рубеола, морбили и паротит.

И Пресил откарва нужното време в кошарата, играе, гледа Тв, търкаля се.Така мога да си свърша спокойно всички задачки.

# 83
  • София
При нас никога не ес тавало въпрос да стои в кошарата - аз едвам го научих да спи там след като го отбих! Ходи си напред назад, пълзи/ преди предимно/ рови си из нощните шкафчета и едно чекмедже и се занимава! Играе с  колички и пр. също! Бута ролера, такива неща!

Бременелките, пишете ли в темите за вашия месец на раждане?

# 84
Всъщност при нас е абсурд, да я пусна, да си обикаля сама, т.к. сме с двойно вътрешно стълбище.
М/у другото, сега изкачването или лазенето на стълби са й фикс идея.
 Crazy

Филипка, поздрави Татянка и й предай, че много липсва! Радвам се, че са добре!

Hug

# 85
ТенЮ за спешните отговори Hug.
На мен май ми се проясни.За тези на които им е мътно все още http://www.ncipd.org/download/54.pdf
Юли и секунда не стои вече в креватчето си.ОБикаля като гламав и майка ми подире му.Фикс идея му е балкона и си висят през деня там/като не са на разходка де/.
Браво на Симонетка за първите словосъчетания bowuu.Подозирам, че и нашите ще са с подобно съдържание-обожава кучета и само дебне от балкона входните ни песове и им крещи, вика и ги гали от разстояние Crazy.
Фил, ха дано мома да сте сътворили Party.
Мимка, да се оправяш и скоро и срещичка да организираш, чи е ако дойдеш-равна няма да имаш Peace

# 86
Алекс също не е от стоящите на едно място  Peace а и как се навежда през решетките на леглото - много ме е страх да не се забие като пиронче надолу  ooooh! Харесва ми, че все повече се заиграва сам - с колички (бута ги и им говори), с къщичка с фигурки за пъхане и друга любима играчка са му кръгчетата - да ги нанизва и да ги разхвърля  Crazy Играем си и ние с него доста, а той е много доволен - с баща си строят от едър строител разни неща (после той сам се мъчи да ги пъха едно в друго), има едно малко хеликоптерче, което се изстрелва....като цяло почна да си играе ....не мога да се оплача, единствено храненето ми остава проблем - не сяда като трябва да яде, не се спира и почнах да го храня по време на рекламни паузи примерно, което знам че е много грешно, но не може само на кърма да кара  Rolling Eyes макар че един ден акто беше гладен сам си носи бурканчето и ми го дава, което ме навежда на мисълта, че може и да не е гладен  Thinking или просто да е злояд като мама си  ooooh! но се успокоявам, че расте с добри темпове  Crazy

# 87
  • София
Деска, ходихме на ортопед именно заради каишките , защото трябва като проходи да я видят. Слава богу е добре, но трябва всяка година да се прави снимка на тазобедрените стави.

За стоенето в легло/кошарка - Соня вече спи само следобед, но това е от 10 дни. Към 10 ч. сутрин леко й се доспива и аз я слагам в леглото и тя 30 мин. си лежи, почива си, играе си нещо, но не заспива. И като си почине се изправя, почва да мрънка и я изваждам. Много ми е странна с този ритуал сутрин.

Смини, много ми е мерак да купя на Соня строител. сега съм й набелязала един в една пластмасова кофа, за по-подредено.  Simple Smile дано си играе с него.

Някой знае ли Ентерол-а как се пие? по 1 прахче сутин и вечер или по половин?

# 88
Рени, по половин

Ох, бяхме си обещали, че след морето ще учим Симона да си спи в леглото. Но нищо не правим.
Тя не стъпва в кошарата в наше присъствие.Иначе с Мими си спи кротко в нея по 4-5 часа на ден.
МисЗ, направо ме озадачи с тия ваши гледачи и неспането на Лекса.
Аз си мислех, че на всички детегледачки им е по-лесно детето като спинка повече и това е първото нещо, което гледат да го приучат.
Не че се оплаквам де. Така я намирам вечер в кондиция. Малко не ми стигат силите, ама карай.

Енви, не става ли с ТСМ-ските решетки да заградите стъбището?

Последна редакция: вт, 17 юли 2007, 16:13 от Черепахова

# 89
Ренка, нашият е в камионче и после там го прибираме - практично е  Hug
Ентерол - може и 1 пакетче ако го изпие, Али не искаше и се наложи да му купя Хидрасек - разтваря се в съвсем малко вода и е много хубаво на вкус  Peace
енви и аз си мислех за решетките  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт