В разгара на лятната игра щуреят АПРИЛските деца!

• 9 036
  • 309
  •   1
Отговори
# 90
Ехеее, Симонка и изречения прави вече, този ден е далеч за нас.

Вени, аз много рядко пиша. Не ми идва отвътре някак. Просто не е същото като първия път и то въобще. Влизам от време на време, че да не кажат че са ме кордисали на първа страница за няма и нищо Mr. Green. Просто няма какво ново да науча и не ми е интересно, пък като знам първия път какво попивателно бях и не излизах от там.

Смин, Черепахче, тя там е с друго момиченце и много се харесват и ми се струва за това не спи. Другото детенце е малко по-голямо ( 8 мес) и е внуче на гледачката. То си спи само по веднъж на ден. От това ми стана чсно че и Лекса ще е така, защото тя като е около деца и може да откара цял ден без да спи. Детегледачката не може да я накара да спи ако не и се спи, вероятно и поради факта че не спят по едно и също време с другото дете. Но определено забелязвам, че си търси по-лесните неща. Ако Лекса откаже обяд веднага и бута мляко. Пък Лекса винаги почти върти глава в началото, просто трябва малко по-настойчиво с нейното хранене. Това мляко, което го изпива там в къщи е абсурд да го изпие по това време на деня.  Ама не са болка за умиране неща и се примирявам, защото нямам избор. Чакаме за една градина, но дали ще ни огрее, пък и да ни, пак ще ми трябва същата гледачка за уикенда. Не  е лоша жената, аз я знам от както съм тук, защото сме близки с дъщеря и още по-близки със зет и, но все си имам едни съмнения. По принцип съм много трудна за задоволяване, така че може и повредата да е в мен Mr. Green.

# 91
  • Варна
Заспа #Crazyтоку-що!!! Цял ден е на крака, стана още в 7, не е спал и през нощта.
Сутринта на плаж ходихме, бесня и бяга по пясъка. На връщане поспа 20 минут в колата и айде отиде работата Tired
Браво на Симонка, Ники даже думички не казва камо ли изречения. Карам го да повтаря, но не му интересно.
Мирелка, лелеее, и мен ме чакам мъдреци Rolling Eyes Оправяй се!
Енви, и моя обожава да лази и да се катери. Той почна да пълзи след-като проходи, явно наваксва Simple Smile
Памперси - ползваме на либеро XL.

# 92
Ние с Иво днес го ударихме на сън - легнахме в 12 и станахме в 4.30  Mr. Green Той имаше едно гадно преживяване снощи. Никогане не дръжте децата насила будни, когато им се спи, даже и да е по-рано от часът за лягане! Реакциите им са забавени и не мислят въобще какво вършат. Сега има рана в устата - даже не знам къде, не можах да видя, май си прехапа езика - целият коридор беше в кръв. И то само защото му се доспа половин час по-рано, а аз не го сложих да си легне. После посред нощ вдигна много висока темепература, та пи панадол, мазах го с дактарин и така. Днес е добре, но не смея да го водя навън, че не знам от какво беше тая температура. Може и да е слънчасал вчера. Горкото ми пате. Днес само като ми посочи към кошарата  и я отварям, да си влезе вътре и да се паркира  Blush         

# 93
Пускам нов отговор, защото обичам да си говоря сама Mr. Green
Аз пиша в темата на ноемврийките, но и на мен като на Мис Зет не ми е много интересно... Нали всичко ми е още прясно-прясно и познато, някак си ги няма големите вълнения кога ще ритне, контракции ли са или е схващане... Сега на дневен ред са преносимите кошари и багажа за родилното. Аз съм доволна от едното и нямам идея за другото, щото нищо не носих - и пак няма да нося  Mr. Green

# 94

Къде сте мацки  newsm78

# 95
  • София
Янче, Смини, мерси за отговорите. Соня много го харесва Ентерол-а. Hug

Юлче, и аз като теб не я слагам по-рано като й се спи. Страх ме хваща, че ще се наспи бързо и ще ми спретне някое будуване през нощта. И мъжа ми много ми се кара, защото тя като се измори почва да заваля крачетата, пада, скимти....абе същата работа.

Смини, наздраве, Drunk но аз лягам, защото с тия нощни температури на Соня не ми стига съня.

# 96
Смини, мммм, наздраве! Peace

Решетките за стълби ... амиии, не ми допада твърде идеята, т.к. аз по цял ден препускам по стълбите и ако са с решетки, не знам, как ще е, а и по ми оттърва, Велина в кошарата да си стои, като имам работа. Mr. Green

Краси, да ти е жив и здрав юнакът - наистина е шавливичък! Wink

Преди час се прибираме от кръчма с приятели и с децата, разбира се. Велина прекара мирно и кротко цялото време на пейката м/у баща й и мен.  Shocked Туй чудо на морето /Юлче, Янче! Embarassed/ определено беше заради единия дневен сън - убедена съм вече. Там на два пъти трябваше, да напускам компанията и да се прибираме двете, т.к. беше нетърпима.

# 97
  • София
Смин, мммм, страхотна почерпка!  Hug Ние още от началото на годината сме с надстройка на леглото, не е много красиво, но поне не се плаша, че ще тупне с главата надолу. Всъщност трябваше да пиша в минало време, защото от няколко дни се опитва да се катери  Confused

Енви, и аз съм установила, че при Стаси принципа на спането е колкото повече - толкова повече, но и оплакването във форума си е златна работа - днес спа, сборно повече от 3 часа  Mr. Green Тъй като стана в 18ч ( с моя подкрепа) го хоризонтирах, чак в 21ч.

Рени, радвам се, че Сончето е добре  Hug

Янче, браво на Симонка! Ще пращам Стаси на уроци при нея, ок?

Бременски  Mr. Green мами, имате ли чувството, че непрекъснато сте били бременни?

# 98
  • Русе
Добър Вечер!  Grinning
Данче, наздраве, ако си на бирка! cheers
Енви, моята дунда беше 11,600кг преди месец, тъй че ще да е колкото Велинката в момента - няма да се цепим. Wink (и ние сме на 4+)
Черепахче, не е случайно, не е...Браво на Симонка! Peace И аз наскоро писах, че Диляна навързала "мама-няма, тати-няма" (пред майка ми) и се чудех дали е било смислено, ама щом има и други, значи си говорят вече. Sunglasses  С моята устатница вече и диалози провеждаме:
- Диди, къде отиваш?
- Там (и сочи накъде е тръгнала)
- Диди, ела тука!
- Няма! (и продължава без да се обръща, оставям я да се отдалечи на 30-40м с надеждата да се върне, ама нъц...Налага се да спринтирам, за да я завърна или да я придружа до "дестинацията")
Еми, не случих на кротки деца, и това е... Crossing Arms

Вени, и аз щях да съм бясна на твое място. А пък най не търпя някой фасони да ми прави - да се криви колкото иска, аз не си променям отношението/държането. Peace...и дори обяснения не търся, като нещо не му е на таман, си е за негова сметка. Naughty

Мимка, само туй ти липсваше! ooooh!

# 99
  • Добрич
Добро утро момичета Hug

Отдавна не съм влизала и писала Embarassed, но ще се върна назад да Ви прочета Peace

Хайде да Ви почерпя с кафенце

Снимки от плажа бях обещала да пусна, но нали съм една "компютърна специалистка" не можах да ги кача в снимка.бг Embarassed

Виждам, че сте обсъждали за ваксините, нашия док ни каза, че трябва да ходим да ни слагат ваксина, но не разбрах за какво?

А и някаква ваксина Пентаксим, доста я спрягат? За какво е и трябва ли на нашите дечица да се слага?

Хайде за сега чао

# 100
Добро утро!
Чуквам няколко реда, защото после се оправяме и барабар с Тони тръгваме по задачи. Някой знае ли как да направим комин? Ще го зидаме, представете си...
Купихме си латекс и до края на седмицата трябва да се стегнем и да минаваме с латекса, че после тапети ще лепим.
Ламинатите са поскъпнали осезаемо от преди 2-3 години, обикаляхме, гледахме, все харесваме за по 22 лв м2, направо не е истина.
Някой друг ремонт прави ли или всичките ще си плискате дупетата на морето? Mr. Green

Ваксините ви съветвам да отлагате за есента. В тези жеги не е препоръчително да се бият ваксини, но това е само съвет, вие си решавате...

Ще се опитам да чета и по-назад, че май нещо съм изпуснала клюкините Simple Smile
Днес ще е много топло, желая ви студени фантазии!
smile3521 smile3531 newsm81 newsm10 newsm08 smile3501

# 101
  • София
Ние имунизирахме Реа с ваксина Пентаксим на 2,3 и 4 месеца. Много добре я понесе, без температура и други следимунизационни реакции. Миналият месец обаче сложихме ваксина полиомиелит, така че на есен ще реимунизираме с тетра актив хиб.

Чаено момиче, мъжа ми е в строителния бизнес и постоянно говорим за ремонт, ламинат, окачени тавани, ел.иннсталации и тн. Тясна специалност му е гипсокартон, ако имаш някакво питане сме насреща.

# 102
  • София
Нещо днес хем съм яхнала метлата, хем ми е депресарско. Основно защото разстройството на Соня не спира. Днес дриска повече от вчера. Писна ми....
А и имаме 86 лв. сметка за ток!!!!!!!!!! #Crazy

Ваксините и аз бих посъветвала да не се слагат сега. Последната ни разгони фамилията в най-големите жеги.

Хайде стига съм мрънкала. Лек ден на всички  Hug

# 103
Рени, номерът не е само в лекарствата, но и в диетата - аз да си кажа, но съм сигурна, че знаеш - сухарчета, обикновени бисквити, солетки и лечебно мляко - на Хумана мисля, че има  Peace и колкото може течнсоти - преварена водичка и чайчета - по 1 лъжичка и начесто, за да не се обезводни  Peace Дано скоро се оправи Сонка-бонбонка   bouquet
Ваксините - както вече писах - даже тази с шарките сме я отложили за по-хладно време  Peace
Много топло ейййййййййййййй, само за моренце......... Crazy

Последна редакция: ср, 18 юли 2007, 14:46 от СмиНсЧо

# 104
  • София
Рени, вземи и на Хумана лечебната каша - много запича! Има  и едно хомеопатично за разтройства - Арсеникум албум 30 - 4 пъти дневно между храненията!

Общи условия

Активация на акаунт