Вени, аз много рядко пиша. Не ми идва отвътре някак. Просто не е същото като първия път и то въобще. Влизам от време на време, че да не кажат че са ме кордисали на първа страница за няма и нищо
Смин, Черепахче, тя там е с друго момиченце и много се харесват и ми се струва за това не спи. Другото детенце е малко по-голямо ( 8 мес) и е внуче на гледачката. То си спи само по веднъж на ден. От това ми стана чсно че и Лекса ще е така, защото тя като е около деца и може да откара цял ден без да спи. Детегледачката не може да я накара да спи ако не и се спи, вероятно и поради факта че не спят по едно и също време с другото дете. Но определено забелязвам, че си търси по-лесните неща. Ако Лекса откаже обяд веднага и бута мляко. Пък Лекса винаги почти върти глава в началото, просто трябва малко по-настойчиво с нейното хранене. Това мляко, което го изпива там в къщи е абсурд да го изпие по това време на деня. Ама не са болка за умиране неща и се примирявам, защото нямам избор. Чакаме за една градина, но дали ще ни огрее, пък и да ни, пак ще ми трябва същата гледачка за уикенда. Не е лоша жената, аз я знам от както съм тук, защото сме близки с дъщеря и още по-близки със зет и, но все си имам едни съмнения. По принцип съм много трудна за задоволяване, така че може и повредата да е в мен
току-що!!! Цял ден е на крака, стана още в 7, не е спал и през нощта.

но аз лягам, защото с тия нощни температури на Соня не ми стига съня.

С моята устатница вече и диалози провеждаме: