В разгара на лятната игра щуреят АПРИЛските деца!

• 9 008
  • 309
  •   1
Отговори
# 45
Нуни, аз съм решила до 2 години да го кърмя, но ако през това време сам се отбие - ОК ( в което много се съмнявам), ако ли не - после ще му мисля, не ми тежи, така го приспивам и успокоявам, а и го гушкам така повече  Blush
Вени, аз не мога да погледна безпристрастно, защото знам какво е да имаш несъобразителна свекърва  ooooh! не й обръщай внимание, колкото по-малко я мислиш - толкова по-добре, да се сърди, нейна си работа  Naughty
Фил, ха дано едно  stork-girl да кацне при вас  Hug

Все забравям да напиша - Иво на Юлчето е невероятно усмихнато дете  Hug

# 46
  • Варна
Сминс, ходя на свекини уикенди, защото имат добре подреден двор и малкия си играе на воля. Отделно, друго си е друг да готви и да поема детето от време на време Mr. Green Моята не е чак толкова лоша, само дет ме дразни понякога. Малко се лигави, прави се че ме обича повече от сина си ShockedАз пък мразя лигавщините, отделно все бута някви пари по скрити доби и тайни места в джобовете на мъжа ми. Все си мисля, че е редно и аз да знам Thinking
Вени, що се впрягаш? Режеш я и толкоз! Те вместо да помагт ще ти пречат, баси хората! А пък извинение от свеки? Има ли такова животно?
Фил, ха дано да е мома baby_neutral
Ники гони 13 кила, висок е горе-долу 87-88см. Ама не можем да догоним Али  Hug

# 47
Оооо, Иво на Юлчето е момченцето с най-топлата усмивка, което познавам!  Heart Eyes Усмихва се тъй много и тъй благо, че направо ти стопля сърцето!

Филипка, ха дано!!! Peace

Пипи, поуспокоих се относно мерките, обаче Кати е кака.

Вени, за килата на момите питах. Юнаците наистина са едри, но така и трябва, че я гледай, какви мадами имаме! hahaha
Относно свеки - недоизказани думи - нелепа ситуация. Аз лично предпочитам, да се доизяснят нещата, т.к. в противен случай всяка от вас ще продължава, да си донавива на пръста, обаче и на мен самата не винаги ми се удава. Радвай се, че не сте под един покрив постоянно! Mr. Green

Ако ползвате Памперс - на кой № сте?
Вили ползва 4+, но напоследък много течове взеха да стават.

Днес ми е едно такова тържествено, че съм си у дома! У дома си е най-хубаво! Изтъркано, но за мен-домоседът важи с пълна сила. Crazy

# 48
Сминс, ходя на свекини уикенди, защото имат добре подреден двор и малкия си играе на воля.....

морската градина е идеална за целта  Hug

Отделно, друго си е друг да готви и да поема детето от време на време Mr. Green

после не ви ли повтрят колко много ви помагат  newsm78 Thinking ей това много ме дразни - досега 1 път беше измила чиниите и то по нейно желание и аз й благодарих като и намекнах, че  е нямало нужда, а тя после върви и разказва колко ми помагала в домакинството  #2gunfire #Cussing out предпочитам да се скапвам, но да знам, че аз съм си свършила работата  Naughty
...отделно все бута някви пари по скрити доби и тайни места в джобовете на мъжа ми. Все си мисля, че е редно и аз да знам Thinking

ми нали влизат в семейния бюджет, лошо няма  hahaha

Ама не можем да догоним Али  Hug

то не ти и трябва  Laughing (какъв разбор само му дръпнах)

да споделя какво открих - домашната юфка, която продават - може доста от вас да я предлагат на мъниците, но аз не се бях сетила  Blush та една приятелка ми каза - наистина е вкусно нещо, а и Али я хареса  Party

# 49
            Честит Имен Ден на Юли!!!!!!

днес ми е едно такова тържествено, че съм си у дома! У дома си е най-хубаво! Изтъркано, но за мен-домоседът важи с пълна сила. Crazy

Добре дошла у дома!!! Hug
И аз съм така след дълго отсъствие, но сега така ми се ходиииии на море, че само това ми е в главата.

Вени, лошото в цялата ситуация е, че не сте си изяснили нещата. Ако свекървата ти се беше държала като възрастен, а не като малко дете, което се цупи за нещо си, щеше да е друго. Аз никога не бих се съгласила да гледам три деца сама, още повече, че и димпломна работа имаш да пишеш.

Нуни, казвам го за n-ти път, но наистина мисля, че двете с Яна сте много, много красиви!!!Май красивите, изразителни очи са запазена марка за вашето семейство, защото и Макси има страхотни очи!

Енви, Йои тежи почти 13 кг, дълъг е 82 см - за едни месец много израстна и сега с батко си са почти еднакви - Люс е 15 кг. и 96 см. А нали казват, че от морският въздух децата порастват много на височина и се надявам поне Люс да дръпне малко, защото е малко нисък.

Неделя ходихме на басейн и  момчетата не мога да ги накарам да излязат от водата, особено Йо с писъци и тръшкане го изкарвам, а баща им си беше направо на почивка - играха волейбол, плуваха си, а аз почти цялото време прекарах в детския басейн и като се прибрахме се изкъпах и залепнах пред ТВ, а него го оставих да се занимава с тях.

И да ви кажа, че се засрамих  Embarassed Не се бях замислила, че облеклото ми е неподходящо за църква...ама в тези жеги не търпя много дрехи...а колкото и да се тъпча повече от 50 кг не мога да стана, единственото, което правя и то от време на време са коремни преси и бягане на стадиона /благодарна съм, че съм наследила гена на баща ми/.

Дея, от къде взехте джипа? Дея-Мария стига ли педалите? Може ли сама да го кара?
Люс има акумулаторен мотор, но не е много удобен да се возят двамата, а и много се карат, когато трябва да се возят по сами, освен това все трябва някой да придържа Йо, за да не се килне и да падне. И баща им иска джип да им купува, в Метро ни казаха, че има, но дали е същият  newsm78

Последна редакция: пн, 16 юли 2007, 15:10 от Леси

# 50
Благодаря за комплиментите за Иво. Подозирам го обаче, че се хили като пъпеш с цел - като оплеска нещо, да не му се карат.

Честит имен ден на Юли на Ванчето! (моят имен ден е през декември, така съм си го избрала)

Енви, ползвахме 4+ на морето. Аз обаче не харесвам Памперс, предпочитам Хепи (не знам дали видя Иво с такъв, те са едни мнооого широки и мекички). Мярката е от осем до дванайсет кила.

Вени, хората общо взето са недосетливи и някои неща (като това, че едно бебе се уморява и вкисва, ако не се наспи следобед) трябва да им се обясняват надълго и нашироко и то по много пъти. Просто друг път никога не се съгласявай на детско гости у вас, докато Мати спи. Не очаквай да получиш разбиране - отказваш категорично и това е.
Моята свекърва ми спретна подобен номер, когато идва последния път на гости у нас. Обещала съм си следващия път като ми се разготви точно по времето за сън на Иво, да вляза и без обяснения просто да я набия (кухнята е долепена до спалнята, имат обща тераса и сега, когато лятото всичко е отворено, все едно дрънчиш над главата на детето). Може ли да няма грам акъл се питам всеки път и си отговарям - да, явно може  ooooh!  

# 51
  • София
Здравейте, банда!

Ние също сме от позачезналите, но от хубаво. Мина ни кумството на сватбата, организирахме гостита в нас, нещо много детски рожденни дни...и така. Но пък не съм ви чела от 20 дни.

Това инфо как сте изкарали на морето ми  е много полезно, защото и ние заминаваме от 6 август. Не е най-правилното време за море с малко дете, но брат ми  с неговите приятели ще почиват тогава и решихме да имаме някаква компания.

От 3-4 дена мием зъбите. Много й харесва. Купих четка на Чико и някаква българска паста за зъби с плодов аромат. И аз се надявам неусетно да й стане навик.
Но пък с гърнето сме много зле.

Енви, ние сме с Памперс N 4. Купила съм сега 4+, но още не сме ги ползвали.
Соня е 9 кг.

Честит имен ден на Юли  bouquet

# 52
Пак гледах страхотните снимки! Grinning Всички са пълни с толкова настроение!

Леси, аз пък трудно се ориентирах във въшите снимки и на теб наистина само коремчето ти видях. Къде си в цял ръст? Thinking

Янче, супер са ви снимките! Симонка е позирала, като модел. Heart Eyes

А от мини-софийската среща показаха ли се снимки!? newsm78 Хайде, че съм се затъжила!

Юлче, ама верно, че и ти си Юлче!!!   bouquet Но щом декември си си избрала - тогава ще честитим. Wink

Джипове къде карат децата ви!? Побират ли се в багажниците ви?  newsm78 Ние едно малко колело ни мързи, да носим... Rolling Eyes

Последна редакция: пн, 16 юли 2007, 15:18 от envia

# 53
Дея, от къде взехте джипа? Дея-Мария стига ли педалите? Може ли сама да го кара?
Люс има акумулаторен мотор, но не е много удобен да се возят двамата, а и много се карат, когато трябва да се возят по сами, освен това все трябва някой да придържа Йо, за да не се килне и да падне. И баща им иска джип да им купува, в Метро ни казаха, че има, но дали е същият  newsm78 [/color]

Имаш страхотно тяло!  bouquet
Единствено знам за църква,че не трябва да са ти открити раменете,май  Rolling Eyes
КОгато водим Дея-Мария на морето и ние сме така,таткото е на барчето,обаче аз спокойно си пия кафето,защото тя си играе на пясъка.От водата също не можем я изкараме,влиза без страх на дълбоко  Rolling Eyes

Джипа го поръчахме от тукна Peg Perego » 12 волта »модел GAUCHO ROCK'IN

Дея-Мария не може да стига педала на газта,но сме намерили начин да го застопорим и така сега се учи да управлява  Grinning ,но май в повечето време се вози  Mr. Green Обаче не дава никой да се доближава до него и се кара с баща си  Mr. Green

Аз преди това се бях спряла на този
http://www.simonovi-bgshop.com/tsetska/catalog/product_info.php/ … /products_id/1118
Но се отказахме,защото е китайски и не знам колко ще издържи,но ми харесваше защото има родителски контрол

Предложиха ни и този ,но е само с едно място/не че ми трябваше още едно/,но реших да заложа на нещо което е изпробвано
http://www.biemmegiochi.com/indice.htm

Аз най много харесах този
http://www.simonovi-bgshop.com/tsetska/catalog/product_info.php/products_id/1288

Колко ще го кара не знам,дават го от 2-8/9 год. възраст,50 кг.Сега мисля да му купя още една батерия,че да кара по цял ден.

Ползвам аз различни марки,но на всичките памперси сме на 4+ и на Памперс,Либеро и КанБебе

Честит имен ден на Юли на Ванчето! Hug

Джипове къде карат децата ви!? Побират ли се в багажниците ви?  newsm78 Ние едно малко колело ни мързи, да носим... Rolling Eyes

Сега проблема е точно такъв защото е страшно голям  ooooh!
Височина на джипа-98 см , дължина-132 см, ширина- 92 см.,гуми-39 … м.,тегло 32,8 kg.

Ще купуваме платформа за джет,за да може да го качваме там и да го взимаме с нас  Rolling Eyes по почивки и ексурзии. Или трябва да сменяме колата  Mr. Green

Кара го по принцип по центъра,но тръгваме от нас с него и аз го управлявам,а и помагам за управлението когато сме на площада.Но ние сме в малък град и е лесно,пред къщата има и голям площад,където правят цирка /скоро имахме и я водих/ и там също я уча

Последна редакция: пн, 16 юли 2007, 16:19 от Мис КаприЗ

# 54
Единствено знам за църква,че не трябва да са ти открити раменете,май  Rolling Eyes

След като 1 път (бях 5-6ти клас) не ме пуснаха в манастир, защото бях по къси панталонки, не съм рискувала да влизам в църква или манастир с къса пола/панталонки, но по потник съм влизала  Grinning

# 55
Дея, благодаря за сайта  Hug и за комплимента   Blush

Нашият мотор е такъв http://www.simonovi-bgshop.com/tsetska/catalog/product_info.php/ … /products_id/1112

А вашият джип е страхотен наистина, но е скъп за нас и сега разглеждам другите, някой до 500-600 лв.

Енви, ние в наШто село пеша вървим, а децата се возят, но в интерес на истината най-често пред блока излизаме с колелото, мотора и други по-обемни играчки. Когато ходим някъде с колата не ги вземаме.

След като 1 път (бях 5-6ти клас) не ме пуснаха в манастир, защото бях по къси панталонки, не съм рискувала да влизам в църква или манастир с къса пола/панталонки, но по потник съм влизала  Grinning
Попът беше млад и сигурно затова нищо не каза, ако беше възрастен сигурно нямаше да ме пусне.  Laughing [/color]

# 56

Може би в манастирите е така  Rolling Eyes Знам ли,мен са ми правили забележка заради неприлично облекло /пола къса и потниче/ в банка  Mr. Green

Леси,виж този http://www.simonovi-bgshop.com/tsetska/catalog/product_info.php/products_id/1293
http://www.simonovi-bgshop.com/tsetska/catalog/product_info.php/ … /products_id/1118
Също е много добър.Честно казано по добре този джип отколкото АTV-то с двигател,което баща и искаше да и вземе,не че се е отказал,ама поне след 2-3 год. докато се научи на това

Последна редакция: пн, 16 юли 2007, 16:13 от Мис КаприЗ

# 57
Дея, джипът е страхотен! Едно кръгче може ли (за мен, не за Иво)?

# 58
  • София
Точно ви пишех и Матей рестартира компютъра! Какво имах предвид? newsm78

А, Дея, страхотен е джипа и наистина е много голям! А малката сладурка...нямам думи!

Момичета, благодаря ми за думите - радвам се, че не съм сама в мислите си! Работата е там, че тя се смята за капацитет в отглеждането на деца - 2 нейни и 4 внука и даже гледаше едно момиченце! Така че на нея и е пределно ясно какво е направила!

Някой ме пита за пишока - добре е, още на 4-тия ден вече нямаше черенина, много съм щастлива, защото си мислех, че в жегите може да се получи някое усложнение! Сега го дърпам всяка вечер!

# 59
Дея, джипът е страхотен! Едно кръгче може ли (за мен, не за Иво)?

Ами като дойдете другият път на морете,да не ни прескачате  Crossing Arms Може ,мноооого кръгчета  Heart Eyes
Аз сег аще спазвам диета,че съм с 12 кг отгоре  Mr. Green за допустимите кг.
Макар,че татко и се качи на него,за една врътка  Mr. Green /каза да не пиша,че ще му се смеете hahaha/

А, Дея, страхотен е джипа и наистина е много голям! А малката сладурка...нямам думи!

Момичета, благодаря ми за думите - радвам се, че не съм сама в мислите си! Работата е там, че тя се смята за капацитет в отглеждането на деца - 2 нейни и 4 внука и даже гледаше едно момиченце! Така че на нея и е пределно ясно какво е направила!

Благодаря!
Ти си я познаваш най добре и именно ,че явно е гузна и затова така се държи,ама и на теб хич да не ти пука  Naughty Горе главата ,не си сгрешила правилно си постъпила.

Последна редакция: пн, 16 юли 2007, 16:21 от Мис КаприЗ

Общи условия

Активация на акаунт