Отговори
# 255
  • България
А вие какво се оплаквате за забавлението на по-големите. Вижте мойте как добре се справят hahaha Joy hahaha.
Страхотни са  Grinning

# 256
  • София
Иринка, много добре си го измислила и явно действа, ще взема да се възползвам от безплатния съвет Joy

Дианче, действа колкото да направя снимката, каката повече от 2 мин на едно място не седи Joy. Голям смях казвам ви!

# 257
Иринка, много добре си го измислила и явно действа, ще взема да се възползвам от безплатния съвет Joy

Дианче, действа колкото да направя снимката, каката повече от 2 мин на едно място не седи Joy. Голям смях казвам ви!

Хаха, тя и мойта кокона същата калпазанка, какво ли не и ражда главата, да не се завърти човек за мъничко Laughing

# 258
  • София
ама няма пари за нова количка... сега преглеждам продавалника и форума ама все нещо не мога да си 'аресам. Видях в Продавалника една като моята, ама й искат 200 лв... Тя нова беше 250... луди ли са?

# 259
и на нас днес ни биха пентаксима обаче нещо не и понесе-реве цял ден,но няма температура.писна ми,искам вече да и минава и да не я боли.а дали е вьзможно да я боли крачето дето е боцната.

# 260
  • София
и на нас днес ни биха пентаксима обаче нещо не и понесе-реве цял ден,но няма температура.писна ми,искам вече да и минава и да не я боли.а дали е вьзможно да я боли крачето дето е боцната.

Да, възможно е. Погледни дали има зачервено и дали се е получила буца. Ако е така, задължително да сложиш студен компрес (със спирт, може и само с вода).

# 261
Момичета, мерси много за съветите за мастита . Hug
Днес съм много по-добре, нямам температура, но гърдата е още твърда.  Confused
Може ли някой да ми каже как се пие този Лицитин?
Mina21, как се казува това мазило да си го купя?

silvi@,може бебка да плаче от жегата, да не е от ваксината, не съм чувала от пентаксима да има такива реакции..  newsm78

леле майче, спести ми обикалянето по магазините  Wink Ама наистина си права, че за девойките има по-готини неща, за мъжете  е умряла работа. В бенетона на Витошка за момченца дрешките са на 1/3 от тези за момиченца.

# 262
Янче каква ти беше количката, лоша работа на мен веднъж ми се случи както се разхождахме и столчето на Галина се счупи и се сгъна и тя вътре в количката и пищи и аз немога да я извадя беше лудница.
А как ви бият ваксини в тия жеги нашите ги отложиха за септември

# 263
  • Варна
Габи хич не се кефи на шише също (а като беше под един месец много го харесваше - явно верно тогава е по-рисково за отбиване Naughty). Оставяла съм я на бабите - мъка. Номера е да я изчакат да изгладнее хубаво и тогава. Но пак е борба - цоква малко, плюе, после пак.... В събота мисля пак да и го причиня, че много ми се ходи на плаж Embarassed.

Силви@, измери и температурата за всеки случай. Чести са фебрилни реакции след Пентаксим. На една от листовките дори имаше препоръка профилактично да се даде Панадол на 4 час след ваксината. Не го спазих, но требе едно наум......При нас вс. беше о.к., почти не плака дори.

А за НУК приятелката ми зъболекарка (с две хлапета) не ми дава да и давам друга марка залъгалки. Само тез били хубави за развитието на челюстта newsm78

# 264
  • Варна
Някоя желаеща мама за една сутрешна обиколка на морската  градина утре ?  Joy  bouquet

# 265
Балонеса, не се купува , а се прави от някакви билки ,които и аз не ги знам какви са.Аз затва ти казах да пратиш някой до нас да ти дам малко.

# 266
Хехе, току-що се върнахме от кръчма LaughingЯсен беше образцов, събуди се само веднъж да цока Laughing

# 267
  • Варна
Здравейте отново!!! Аз днес съм порядъчна съпруга- нахраних милото ми детенце, което ме остави да се понаспинкам тази вечер и заспа веднага (без евентуални дюндюркания); Изпратих мъжо си на работа и преди да се потопя отново в сънищата реших да ви посетя. Хайде поспаланки станете по с време  , за  kaffeetrmker_2
P.S Абе защо толкова силно ми прегладнява така рано сутрин?  eatМай не е лесно да правиш кърма........ hahaha hahaha Joy

# 268
Станахме станах,ако има кой да ме остави да се наспа ще спа с дни,тая нощ малката се буди па начесто да цоца.Балонеса,ето мила тук прочети за Лицитина! http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=136347.msg2579906

# 269
абе и аз станах, но съм тотално надекватна - между 2 и 4.30 камен си икаше своето, а петра ни вдигна в 6.17  Tired  лошата новина е, че кафето ни е свършило  Tired

Общи условия

Активация на акаунт