ВМ-НВХ С пържола под ръка заминавам на почивка-20част

• 18 292
  • 486
  •   1
Отговори
# 375
Калориите си ги сметнах по дадената във форума формула.Разходът ми в покой излезе 1631 ккал.Като го умножих по 1.2, заради ниската активност, получих към 1957 ккал/ден.Някъде тук четох, че трябва да намаля калориите с 20%.Затова и реших, че трябва да приемам 1560 ккал/ден.
Те това е!Не съм гений в математиката.Може и да съм сгрешила някъде!
Въглехидратите ще мога да ги сваля, стига да се преборя със залитането по плодовете!
Явно ще трябва да намаля и калориите на 1400.

Ще се борят явно дяволи и ангели в изстрадалата ми душица!!!

Може ли прекаляването ми с млечните да е причина за застоя?И то със сиренето и кашкавала?

# 376
Според мен трябва да намалиш калориите... за жена, която иска да отслабва 1500-1600 калории са много, дори да тренира Simple Smile

Е тук не мога да се съглася. Направо са си супер тези калории дори за нетренираща с нормална физика жена. Калории от порядка на 1200-1300  продължително време така могат да и забавят метаболизма, че със седмици да не може да свали едно кило.

# 377
GoldyV, табличките са много много относителни ....зависи много и от метаболизма, аз намалих калориите до 1200- това е минимума, тренирам и много се движа и отслабвам супер бавно - 2 кг. на месец. Кисело мляко не ям, защото не ме засища и след час все едно нищо не съм яла. И ядки не ям - много са калорични ... Ако ям над 1300 изобщо не отслабвам, а над 1500 си напълнявам. Да уточня, че не ям и плодове, защото като почна нямам спиране. Заради тази причина съм спряла и ядките Simple Smile
През 2004 бях 6 месеца на точно този режим- месо, зеленчук и яйца- един вид Аткинс с повече зеленчук, свалих около 7 кг. После развалих ефекта, но това е друга тема...

# 378
Калориите си ги сметнах по дадената във форума формула.Разходът ми в покой излезе 1631 ккал.Като го умножих по 1.2, заради ниската активност, получих към 1957 ккал/ден.Някъде тук четох, че трябва да намаля калориите с 20%.Затова и реших, че трябва да приемам 1560 ккал/ден.
Те това е!Не съм гений в математиката.Може и да съм сгрешила някъде!
Въглехидратите ще мога да ги сваля, стига да се преборя със залитането по плодовете!
Явно ще трябва да намаля и калориите на 1400.

Ще се борят явно дяволи и ангели в изстрадалата ми душица!!!

Може ли прекаляването ми с млечните да е причина за застоя?И то със сиренето и кашкавала?

Малко си увеличи физическата активност /прекрасно е да тренираш, повярвай ми!/, намали млечните за известно време, но не намаляй калориите baby_neutral и ще видиш как ще тръгнат нещата.

# 379
Според мен трябва да намалиш калориите... за жена, която иска да отслабва 1500-1600 калории са много, дори да тренира Simple Smile

Е тук не мога да се съглася. Направо са си супер тези калории дори за нетренираща с нормална физика жена. Калории от порядка на 1200-1300  продължително време така могат да и забавят метаболизма, че със седмици да не може да свали едно кило.

Мина, аз говоря за себе си. Това го установихме с Милко от Спайдър и се отнася за мен... Споделям моя опит.

# 380

Е тук не мога да се съглася. Направо са си супер тези калории дори за нетренираща с нормална физика жена. Калории от порядка на 1200-1300  продължително време така могат да и забавят метаболизма, че със седмици да не може да свали едно кило.

Мина, аз говоря за себе си. Това го установихме с Милко от Спайдър и се отнася за мен... Споделям моя опит.

Shocked Shocked Shocked
А аз .... на ден приемам около 600 - 800 калории ... Да се чудя ли как така съм жива  Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes?

# 381
[ Shocked Shocked Shocked
А аз .... на ден приемам около 600 - 800 калории ... Да се чудя ли как така съм жива  Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes?

Ами това не вярвам да е хвалба.

# 382
[ Shocked Shocked Shocked

Ами това не вярвам да е хвалба.

Не, не е хвалба - въпрос, формулиран като съобщително изречение с въпросителна интонация.
Наистина е така при мен!
Ето например днес - 400 грама сини сливи + кофичка кисело мляко с 1 лъжица лен + кафе + 1.5л вода. Тутто финито!
И не че съм на диета - просто това ми е нормалния начин на хранене от близо два месеца и половина.
Да разбирам ли, че съм на път да стана анорексичка?!

# 383
Питаш дали си на път да станеш анорексичка? Не знам, ти сама можеш да си отговориш на този въпрос. На първо място - защо се храниш така?

# 384
Розичка, незнам дали ще станеш анорексичка, но не получаваш почти никакви минерали и изобщо- жизнено необходимите вещества...., без които тялото страда - а сливи, кисело мляко и лен? Това е само едно от петте хранения, примерно... И къде ги изчисли 600-800 калории Shocked

# 385
Розичка, незнам дали ще станеш анорексичка, но не получаваш почти никакви минерали и изобщо- жизнено необходимите вещества...., без които тялото страда - а сливи, кисело мляко и лен? Това е само едно от петте хранения, примерно... И къде ги изчисли 600-800 калории Shocked

Грубо ги изчислих ... ползвах таблицата от тук http://spidersport.com/calories.php
И това не е само едно от храненията ми ... Това е общо приетата храна за деня.
Просто нямам нужда от повече като че ли - така си се чувствам добре, не се ограничавам. Хапвам каквото ми се хапва. Е, имам и дни, в които ми се прияжда едновременно и тлъст, огромен сандвич с пържени картофки и 100 салати, шоколад, сладолед и пица Simple Smile.

# 386
Това е планът ми за утре!Голямо смятане му ударих

закуска:
   кис.мляко3,6% - 200 гр.           
   ленено семе/мляно - 2 с.л.             
   сливи - 100 гр.             
втора закуска:
   пуешко филе/пушено - 50 гр.       
   домат - 200 гр.        
обяд:
   яйце - 3 бр.       
   краставица - 200 гр.         
   краве масло - 20 гр.       
вечеря:
   пил.месо/гърди - 200 гр.            
   домат - 200 гр.           
   кашкавал - 75 гр.                
   краве масло - 20 гр.         

grams      cals        %total
Total:                          1380     
Fat:                90     809          61%
Carbs:              32           110        8%
Protein:    103          411       31%

Така добре ли е според вас?Давайте предложения докато е време!

# 387

Лека нощ момичета!Ще се чуем утре!

# 388

И това не е само едно от храненията ми ... Това е общо приетата храна за деня.
Просто нямам нужда от повече като че ли - така си се чувствам добре, не се ограничавам. Хапвам каквото ми се хапва. Е, имам и дни, в които ми се прияжда едновременно и тлъст, огромен сандвич с пържени картофки и 100 салати, шоколад, сладолед и пица Simple Smile.

Повярвай ми, имаш нужда от повече Simple Smile, но не от какво да е ...
Искам само да ти кажа, че ако се храниш правилно, няма да ти се дояждат пържени картофки, шоколад, сладолед и пица .... Е дояжда ми се сладолед и шоколад , разбира се, но много много рядко.

GoldyV , според мен менюто ти е  добре Simple Smile Мисля, че трябва да размениш местата на обяда и вечеря, т.е. за вечеря да хапнеш по-малко от колкото на обяд. А каква ти е физическата активност за деня?

А белтъчините за деня трябва да са  - активното тегло, умножено Х 2

Лека нощ и от мен Simple Smile

# 389
  • Варна

Shocked Shocked Shocked
Не се чуди как тъй си жива-има хора,които и твоите калории не ядат-пълен глад, или по 2 -3 изцедени плода цял ден-не са умрели, но не са и здрави.Не и са слаби

По повод дискусията на Мина и Росита за калориите на Голди-да, трябва да се яде и то хубаво е да е над 1500кал на ден, но наистина нещата са доста обобщени в таблицата за изчисляване на калории, и затова най-правилно е да се опитва и променя в движение-стартираш с прием на 1600-1700кал, храниш се известно време така-няма резултат, тогава почваш да променяш-или намаляш още калориите, или коригираш храната, или вмъкваш спорт
За мене си установих,че като се храня по 1400 кал ми е добре, последно време почти не ги стигам-и не ми е добре Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт