Зъбчета го мъчат вече ЯНУАРСКОТО човече ! ! !

• 9 914
  • 282
  •   1
Отговори
# 90
  • У дома... някъде
Мимоза,да ти е жив,здрав и само да слуша! Mr. Green  bouquet
Направо страхотни неща сте писали тук Crazy докато ме нямаше JoyЗа протокола и мойте цицки не са еднакви,като едната значително виси по-надолу Mr. Green и е по суха Embarassed
Аз от месните пюрета съм давала само с пиле,но скоро мисля да взема и пуйка,и зайче на бебата,но засега всичко си яде(пу-пу).Днес пи и сок от диня Wink

# 91
  • София
Колко пъти на ден давате храна, различна от кърма/АМ и има ли мами, заместили цяло хранене вече?

Питам, защото Симона, както не знаеше какво да прави с лъжицата и се мръщеше на пюретата, така сега муа каквото и дам и после не винаги иска да суче, дори когато количеството пюре е малко. Confused

# 92
Ами, явно се наяжда, бе Ним. Мойто замести две хранения, обаче кашата я правя с мляко, та не знам дали мога да го броя като заместено хранене.

Днес (ще вмириша темата) диването ака 7 пъти!!!  Shocked Shocked Shocked Какво беше това сране само той си знае, ама на мен криви ми излязоха сметките за памперсите  #2gunfire #2gunfire #2gunfire Фалирам!

Мимоза, да взема да прескоча до Пловдив, че така ми се прияде Тирамису  Crazy Grinning

Ади да отивам да мия (за стотен път днес) дупето на поколението.

# 93
  • У дома... някъде
Колко пъти на ден давате храна, различна от кърма/АМ и има ли мами, заместили цяло хранене вече?

Питам, защото Симона, както не знаеше какво да прави с лъжицата и се мръщеше на пюретата, така сега муа каквото и дам и после не винаги иска да суче, дори когато количеството пюре е малко. Confused
ранна закуска(около 5 часа)-АМ
закуска-АМ
обяд-зеленчуково  или месно пюре
следобедна закуска-плодово пюре,кисел,каша
вечеря-АМ
 Hugтова е менюто при нас

# 94
  • София
Заместила съм закуската с каша и следобедната - с пюре. Суче между 3 и 5 пъти в денонощие.

И Шош след пюрето друго не ще!

# 95

Уелкъм ту дъ клуб!  Hug
Любо сутрин към 6,30 пие АМ, в 10 часа АМ, но с бисквити (и то с глутен), на обед зеленчуково пюре, без АМ, в 17.30 каша (тя е с АМ) или плодово пюре и преди заспиване АМ, но малко количество.
Това е, децата растат, скоро най-сутрешното мляко ще бъде забравено.

# 96
  • София
Андж, какви са бисквитките?

# 97
онези, на плазмон, целите, в гореща вода се разкашкват

пиша с бебе в ръка, затова няма главни букви  Grinning

# 98
Ани, чул те господ, писна ми да ставам в 6.30 всяка божа сутрин, няма събота, няма неделя, няма празник или рожден ден!  Tired Днес съм крива, сори за което!

Без да  искам онзи ден и аз въведох глутена! Бях взела едно плодово пюре на Хип и пишеше с бисквити, ама кой да чете, че имало глутен и го дадох, ама жив е още, мърда. Grinning

# 99
  • Русе
Искам да попитам-как дечецата започват да сядат?Т.е.сами ли,ннякак ги тренирате ли?Или просто един ден ги намирате седнали.

# 100
  • София
Аз като ви разправям, че съвсем скоро те няма да имат тази нужда от нас, каквато до скоро имаха, ама ние без тях вече не можем... Confused

# 101
  • София
Редактирах анкетата в другата тема!

Моля всички, които вече са гласували, да използват опцията "Изтрий глас" и след това да гласуват отново. Благодаря!

# 102
      Ние по цял ден сме навън,както нямаме компютер и телевизор,а вие ?   Laughing
      Кой ви разхожда децата?

# 103
Здравейте. Веско се храни по някаква странна система - яде веднъж на ден пюре - когато смогнеме и двамата (аз да го приготвя, той да се е наспал, аз да съм се наспала и така), като в пюрето слагам мляко. Яде колкото иска и след това, ако иска суче, ако не ще не го карам насила. През всичкото друго време е на мляко, когато приреве и прояви признаци на глад. Утре сме на преглед и ще кажа дали действа тая система.
Що се отнася до гърдите, мойте попораснаха от бременността и не бих казала, че са увиснали. Според мъж ми са екстра, само дето ги счита за забранена територия все още. Отстъпил ги е за временно ползване  Joy

# 104
  • София
      Кой ви разхожда децата?

Мчи как кой - моя скромна милост. Днес не се чувствах добре и цял следобед брах душа пред компа. Сигурно съм натаралянкала 50 мнения само днес. Утре обещах на дятето да се реванширам.

Общи условия

Активация на акаунт