Зъбчета го мъчат вече ЯНУАРСКОТО човече ! ! !

• 9 905
  • 282
  •   1
Отговори
# 75
Ние вече пием сами, първо се научихме с чая, че шишето е по-малко, но от 1 седмица и с млякото. Удобството е неописуемо. Оправям доста неща, докато Вики ме гледа от шезлонга.

Ще дам банкет и моя ако се научи така, но така е свикнал в мама и така очича да го държат, че май скоро ще се строяваме иначе ще се държим до второ пришествие.

# 76
Ние вече пием сами, първо се научихме с чая, че шишето е по-малко, но от 1 седмица и с млякото. Удобството е неописуемо. Оправям доста неща, докато Вики ме гледа от шезлонга.

Еее, супер - трябва да я снимаш да я видим малката кукла.Аз специално купих такова шише уж за по-лесно хващане, ама малкият предпочита аз да му го държа засега... Simple Smile

# 77
Sorry, ivonska!
Ne съм те разбрала, или по-скоро: разбрах те погрешно Wink

Я да питам аз кърмещите (ама да не ми се смеете  Crazy):
Има ли разлика в големината на гърдите ви, ама такава фрапираща? Защото при мене - да. Откакто кърмя е така. Е не чак като "пъпка на ребро и Памела Андерсън", ама...
(Дали пък не трябваше да го задам в кърмаческия тоя въпрос? newsm78)
Вече не смея да ти отговоря!  Mr. Green При мен има разлика - по-големи са и по-увиснали!
Ама аз наистина съжелявам за неразумното ми поВЕЖДАВАНЕ  Peace
Явно измененията в млекодайните органи са масови... Явно не съм единичен случай. Няма нищо патологично, но и нищо естетично не остана  Rolling Eyes

# 78
  • София
Ама аз наистина съжелявам за неразумното ми поВЕЖДАВАНЕ  Peace

Няма проблем! Hug Шегувам се!

# 79
  • София
Това с увисването на бомбите е от бременността, за съжаление.  Rolling Eyes Ех...живот, живот.

# 80
К'ви бомби бе хораааа... Аз имах лимонки, а сега съм с пластичен експлозив  newsm78

# 81
  • София
Образно казано...не буквално. Да не кажа цици. Wink

# 82
  • София
Шош за малко да повърне от пуешкото с царевица и картофено пюре... Sad Вашите пуешко ядат ли, бре?

# 83
  • В сърцата на четирима мъже/е,може и малко повече да са:-)))/
Честито на половингодишните бебоци  bouquet  bouquet  bouquet Здраве,здраве,здраве и дълъг щастлив живот  bouquet  bouquet

Аз продължавам да съм доста зле Tired Полагам неистови усилия да се оправям,4е нали утре Ивонска пристига...но си е е**** майката.........цял ден лежа ,главата ми тежи 200 кг,синузите ми ще експлоадират....Добре ,4е съм си при мама и тати,та има кой децата да ми гледа Hug Никола спи при мен, и снищи беше много крив - хранихме се през два 4аса, събуди се сутринта в 5  Shocked и до 7 е мрънкал,пя, игра...А на мен ми е лошо,та лошо...ама няма как - седя и си играя  Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes

Ей,всяко лято като си дойда на Приморско се тръшвам по няколко пъти......никакъв имунитет нямам ве4е и тва си е  Sad Sad

# 84
Това с увисването на бомбите е от бременността, за съжаление. 

И не само. При мен има коренна разлика между времето като родих и сега... коренна. Ужасно е! Това кърмене изпи последните частици естетизъм в облите образувания, наречени гърди, сега са просто цици, стремително притеглени от земята, увиснали и смачкани! Сори, че ви развалям темата, ама така ги чувствам нещата (циците).

# 85
Шош за малко да повърне от пуешкото с царевица и картофено пюре... Sad Вашите пуешко ядат ли, бре?

Още не съм го пробвала, ама съм му приготвила едно заешко, да видим как ще му понесе.

# 86
  • София

Още не съм го пробвала, ама съм му приготвила едно заешко, да видим как ще му понесе.

И такова имам, и пуйка с тиква, но днес малко се вкиснах.... Но нямам право да очаквам да плюска всичко! Banghead

# 87
  • София
Моля, софийските мами да гласуват тук за място на купона. Моля, първо прочетете указанията за гласуване и след това дайте своя вот!

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=207325.msg4470948#msg4470948

# 88
  • София
Къде сте бе?  Rolling Eyes
Що никой не пише?  smile3502

# 89
Мойто мъж днес има рожден ден!  party023 По този повод ви черпя: повечето - виртуално, а някои - с Тирамису (като се видим)! Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт