Зъбчета го мъчат вече ЯНУАРСКОТО човече ! ! !

• 9 905
  • 282
  •   1
Отговори
# 60
Всяко лято е така. И поредната доза антибиотик - Огментин (или както там се казва).

Разделила съм го с брат му в две стаи, дано малкото да го опазя, че беше хремав и тъкмо взе да се оправя.

# 61
В момента върлува някакъв летен вирус. Моят мъж се оказа с два огромни херпеса на устата и подут лимфен възел, и в момента е със забрана да се доближава до малкия.
ВиК -то са разкопали главната улица на града и съответно нямаме вода - отврат.
Миша май послуша мойто пожелание newsm43
За щампите и аз съм на мнение, че е по-добре да е предмет, който ще влеза по - дълго време в употреба, макар че по-този начин се получава подарък за мамите, а не за бебоците. Но както и да решите, аз съм "ЗА".

# 62
Цитат
cherrygabo , ангината е вирусно заболяване и можеш да се окичиш по всяко време....

....Упс, нагазих лука  ooooh!
Личи ми, че боледувам рядко; аре сега, прости ми неграмотността.

# 63
  • София
Личи ми, че боледувам рядко; аре сега, прости ми неграмотността.
Shocked Не това имах предвид....

# 64
  • София
Абе само мойто ли чааве още манджора нощем newsm78
Тц, не е само твойто  Wink И Мимата нощем хапва и спи при мен. Не исках да се учи, ама на - то не пита. Ако не я взема да спи с мен, трябва да ставам n-на брой пъти  Rolling Eyes

# 65
Отказвам се! Сили нямам! Ним, разбирам те прекрасно! Мойто не е млъкнало днес! малко по малко откачам, ще ме хване тихата истерия...

# 66
Sorry, ivonska!
Ne съм те разбрала, или по-скоро: разбрах те погрешно Wink

Я да питам аз кърмещите (ама да не ми се смеете  Crazy):
Има ли разлика в големината на гърдите ви, ама такава фрапираща? Защото при мене - да. Откакто кърмя е така. Е не чак като "пъпка на ребро и Памела Андерсън", ама...
(Дали пък не трябваше да го задам в кърмаческия тоя въпрос? newsm78)

# 67
  • София
Уф  и Борис се е превърнал в едно мрънкало Confused, не иска да заспива сам, постоянно ръмжи. В събота и неделя спа само по едни път, което за него е мноого малко. За това и аз сега едвам гледам.  Tired
Нещо и аз не се справих с домашните пюрета - уж ги стерилизарх, обаче две не ми пукнаха капачките и реших да отворя няколко да ги тествам, преместих ги от хладилника във фризера. Днес извадих едно, но нещо ме загложди и не го дадох. Затова се захранихме с пиле. Останали са ми само месни купешки пюрета.
Кво да ги правя сега тея пюрета - сготвих ги в сряда, а в неделя ги замразих. Дали им има нещо Thinking?

# 68
Галина, кога ти беше изпитът, кога да стискаме палци?

Сряда - 18.07

Днес бях до университета и тати гледа Вики за 1 час, справи се отлично, дано в сряда се справи подобаващо.

Ним, много готина снимка. Вики също обича да чете, давам й от гланцираните реклами който пускат по вестниците и си ги гледа и къса с интерес.

Да ви се похваля, вчера с Вики бяхме на плажа   grinning039 (кварталния)- 1 час сутринта и 1 час следобяд. Държа се прекрасно и много й хареса да се люлеем заедно на люлките(на принципа на хамак, но са с железни основи). Днес пак ще ходим като се наспи, много й е интересно да гледа водата и хората как се къпят. Тренирам я за морето, а какъв сладурски бански съм й харесала.

Хайде, стискайте палци  Praynig в сряда за изпита, че после трябва да се полее...

# 69
С чушката работата може да не стана, щото не успях да я опека добре и сега отивам за друго пюре, но за сметка на т'ва диването докопало храната за рибки и опапало половин пакетче. Надявам се да не и стане нищо, обаче явно днес е решила да покаже всичко каквото може Crazy Crazy

Ей сега вече ме разби тотално!!!  #Crazy

# 70
  • София
Моите първите пюрета също не станаха и ги изхвърлих, но само защото имах пропуски в принципа на стерилизиране. Вече съм отработила технологията, но и да не бях, пак нямаше да дам купешко пюре, дори това да означава да готвя всеки ден. Crossing Arms

Галина, стискам палци в сряда! Peace

# 71
  • София
Sorry, ivonska!
Ne съм те разбрала, или по-скоро: разбрах те погрешно Wink

Я да питам аз кърмещите (ама да не ми се смеете  Crazy):
Има ли разлика в големината на гърдите ви, ама такава фрапираща? Защото при мене - да. Откакто кърмя е така. Е не чак като "пъпка на ребро и Памела Андерсън", ама...
(Дали пък не трябваше да го задам в кърмаческия тоя въпрос? newsm78)
Вече не смея да ти отговоря!  Mr. Green При мен има разлика - по-големи са и по-увиснали!

# 72
  • София; Дружбето
При мен има разлика - едната виси по-надолу от другатаа Mr. Green по-голяма е и дава повече мляко Crazy Joy

# 73
Ние вече пием сами, първо се научихме с чая, че шишето е по-малко, но от 1 седмица и с млякото. Удобството е неописуемо. Оправям доста неща, докато Вики ме гледа от шезлонга.

# 74
При мен има разлика - едната виси по-надолу от другатаа Mr. Green по-голяма е и дава повече мляко Crazy Joy

Хаха, и при мен така.

Общи условия

Активация на акаунт