Зъбчета го мъчат вече ЯНУАРСКОТО човече ! ! !

• 9 905
  • 282
  •   1
Отговори
# 45
  • София
Аз все още не съм сигурна как ще се виждат бебетата на колажа върху което и да е от тези неща... Thinking Но подкрепям каквото и да решите! Peace

# 46
Цвета, Миша няма да върже мръвка, то е ясно, да е жива и здрава.

Наш Ники е гнойна ангина  Sad

# 47
  • София
Наш Ники е гнойна ангина  Sad

Weary Дано го пусне бързо!

# 48
Аз все още не съм сигурна как ще се виждат бебетата на колажа върху което и да е от тези неща... Thinking Но подкрепям каквото и да решите! Peace
И аз не съм и за това даох едно да се отпечати. Но го дадох със стария колаж че там бяха по големи снимките на бебетата. Май ако решиме нещо такова ще е по добре по отделно снимки. Казаха че надписи още не можели да правят.

# 49
  • София
Simple Smile Такваз снаха представяш ли си как ще мие прозорци...............като успее да ги достигне Simple Smile
Докладвам за идеята за бодитатаМоже да стане ама не знам дали не е малко скъпичко
Снимка върху бяло боди - 12,90 с твое боди
Върху цветно - 13,90
Върху чаша - 13,90
Стъклена чаша - 15,90
Подложка за мишка - малка - 7,90
подложка за мишка - голяма - 9,90
Шапка - 8,90
Ключодържател - 4,00
Много красиво изглеждат картинките върху всички неща. Аз оставих едно боди на Митко и утре ще го взема и ще го снимам да го покажа

Лилита, не знаех, че могат да отпечатват върху подложка за мишка и шапка. Мен това повече ме кефи предвид факта, че бодито след няколко пранета може и да не си личи за какво сме дали 20-ина лева (като включим и цената на самото боди). Thinking Знам ли, какво ще кажат другите?

# 50
  • София
Подложка за мишка + чаша (порцеланова) са моите фаворити...

# 51
  • София; Дружбето
С чушката работата може да не стана, щото не успях да я опека добре и сега отивам за друго пюре, но за сметка на т'ва диването докопало храната за рибки и опапало половин пакетче. Надявам се да не и стане нищо, обаче явно днес е решила да покаже всичко каквото може Crazy Crazy

# 52
  • София
С чушката работата може да не стана, щото не успях да я опека добре и сега отивам за друго пюре, но за сметка на т'ва диването докопало храната за рибки и опапало половин пакетче. Надявам се да не и стане нищо, обаче явно днес е решила да покаже всичко каквото може Crazy Crazy

Синджир и - за парното! Горките рибки...  Crossing Arms

Mr. Green

# 53
  • София
А сега ни пишете захранени - беба хапна 2 лъжици супер безвкусната оризова кашица. Нямаше мръщене и плюене.
Утре пак.

Цвета, Миша вече се е захранила с всичко - давай пържолите  hahaha

# 54
http://cat.vertinet.com/index.php?cPath=35

Ей тези печатат всичко върху всичко  Grinning С тях работя за някои печатни произведения.

# 55
  • София
Цвета, внимавай бе, жена! Как ще изяде храната на рибките? А утре ако подкара и самите рибки?

Печенето на чушки става задължително в тиган, за препоръчване тефлонов, че по-лесно се чисти. Никога директно върху котлона. Naughty Трябва да изчакаш хуууубаво чушката да почернее от всички страни, за да се обели лесно цялата ципа и ако имаш време и нерви, да я задушиш за 5 минути в някакъв съд (става и в найлонов плик, който после хвърляш, а не миеш, аз така правя).

В темата за 6-месечния купон съм поставила много сериозен въпрос към всички ви, моля да вземете отношение по него там.

Аз се чувствам зле - гади ми се, отпаднала съм и ако не ми беше дошло миналата седмица, щях сериозно да се притесня, че братчето може и да е на път. Направо нямам сили. С беба ходихме до пазара и едвам събрах сили да кача количката по 7-те стъпала пред нас. Tired Умората напоследък ми идва в повече, учудвам се, че чак сега. Докато спях по 4-5 часа на нощ и то с прекъсвания, се чувствах по-бодра и мобилизирана. Сега какво ми стана Tired Tired Tired

# 56
Умората напоследък ми идва в повече, учудвам се, че чак сега. Докато спях по 4-5 часа на нощ и то с прекъсвания, се чувствах по-бодра и мобилизирана. Сега какво ми стана Tired Tired Tired

Нимски, може и от жегите да е. Топлото, според мен, ни изсмуква силичките. И аз си чувствам много отпаднала и изморена напоследък, но явно и занапред това ни чака  Thinking А и 6 месеца недоспиване си казват думата.

# 57
  • София; Дружбето
НИкакви домашни пюрета повече Crossing Arms ГОлямо мръщене, стискане на устата. ПОсле отворих тиква на Хип и омаа цяло буканче Shocked Shocked Цяло Shocked мойто дете Shocked Днес наистина ни е интересен ден Crazy И все пак цяло бурканче Shocked Shocked Баси , още не мога да повярвам. На последната лъжица си стисна устата Shocked Ай нема спамя пойче с нашите преживявания днес Mr. Green
Ним като се натрупа умора няма спасение. И при мен става така веднъж в месеца, имам желание да се гръмна. Но аткакто Миша спи при мен мога да кажа, че се чувствам като човек.
Абе само мойто ли чааве още манджора нощем newsm78

# 58
Цвета, внимавай бе, жена! Как ще изяде храната на рибките? А утре ако подкара и самите рибки?
Събрахте ми очите днес! #Crazy Joy Joy Joy

Анджи, каква е тая ангина по това време! Много гадно! Пожелавам ви да се оправяте бързо!

А Давид днес е неузнаваем: толкова кротък, че чак ми е подозрително! Спа над 3 4аса с две кратки прекъсвания за папкане. От 1,5 час се занимава сам самичък с играчките си. Май сме го ошашавили тоя уикенд: с баща му се видяхме с малко свободно време и хванахме гората! Скитосването явно му действ успокоително.

Цвета, и мойто лапа нощем и затова спи при нас в леглото, защото нямам сили вече да ставам да го храня; особено като учех за изпита, сънят ми беше жизнено необходим.

# 59
  • София
НИкакви домашни пюрета повече Crossing Arms ГОлямо мръщене, стискане на устата. ПОсле отворих тиква на Хип и омаа цяло буканче Shocked Shocked Цяло Shocked мойто дете Shocked
....
Но аткакто Миша спи при мен мога да кажа, че се чувствам като човек.
Абе само мойто ли чааве още манджора нощем newsm78

Mr. Green Аз к'во ти разправям!

И Шош похапва веднъж призаран...

cherrygabo , ангината е вирусно заболяване и можеш да се окичиш по всяко време....

Общи условия

Активация на акаунт