O svatém Kamilu slunce má největší sílu. Мами в Чехия - 4

• 19 075
  • 287
  •   1
Отговори
# 270
Zdraveite  otnovo momicheta, kak sa munichetata?

Milenche, da vi e jiva i zdrava Vanesa, goljama e kukla!!! na men na teorija mi ostavat o6te po4ti 2 sedmici-da vidim dali mojat bebo 6te se pojavi kogato mi e termina- 26.10. kakto mi kaza edna prijatelka- naslajdavaise na poslednite bezgrijni dni za sledva6tite 25 god. ot jivota ti Simple Smile) ta i az tova se staraja da pravja:))

Rumi, sorry za telefona- podobni iznenadi mai trjabva da se o4akvat vsjaka minuta:))

toni6a, zdrasti i ot men, az ne 4e moga mnogo kompetentni mnenija da davam( za6toto nie doidohme v na4aloto na avgust tuk), no opredeleno ni haresva i se 4uvstva6 dosta spokoino. za men nai-golemijat problem e ezika, na momenti si predstavjam samo kakva sum kartinka- no trjabva vreme prosto. ne se razdeljam s razgovornika, no na momenti ne bih kazala, 4e mi e ot goljama pomo6t:)) 

# 271
  • Чехия
Milen4e,4estita radost i ot men-imah problemi s moj komp i za tova sega 4ak ti 4estita  :peace:Da ste zivi i zdravi zastoto tova e nai vazno,drugite raboti sa prehodni                                                                                                                                                                                             Ivalex,maika mi mnogo patese na vremeto s hemeroidi i znam 4e na den se mieshe po 1000 pati i posle  mazeshe s svinska mas d-to,pomogna i,sega njma  [smilie=smile3503.gif]i pomen,probvai.Aide zeluvki ot nas

# 272
хай Hug

раде, напиши ми моля те до къде стигна с документите на твоята принцеса, изпратихте ли ги в Б-я? в посолството проблеми имаше ли?

хора, майка ми сега ми мърмори, че цал ден се олежала и трябвало да си ходи по-рано Sick, направо немога да я позная що за човек е станала, създаде ми повече проблеми отколкото ако не беше идвала, ужас ви казвам... #Cussing out

Миленка, сега е твоя ред да получиш доставка от щъркела, стискам ти палци да мине възможно най-приятно и скоро да се гушнете с твоето момченце Hug Hug

# 273
тОНИчКА
почти всички квартали са ок  Wink най-важното е да сте близо до работата на бащата, защото има страшни задръствания в Прага  Crazy

Миленке
аз вече не знам да се радвам ли или да че майка ти иска да си ходи  Wink Grinning

Руме
а ти не получаваш ли родичовски за Влади, искам да кажа няма ли да ти ги спрат ако го пуснеш на ясла newsm78
За тел, ще ти го пусна на скайпа.

Вчера Емата беше на кръжок по приложни изкуства, май така мога да нарека витварката  Grinning аз си мислех че е с майки и деца, а то само децата, правиха някакви ябълки, много доволна беше, сега отиваме на анг.  Crazy миналия път стигна времето да се запознаем, и да се научи ме Хелоу и Бай  Mr. Green

Последна редакция: ср, 10 окт 2007, 09:34 от Eli_cz

# 274
здрасти,

ели получавам да--ама то има право да ходи 5 дни в месеца, а и мисля, че ще са му достатъчни. Ще ивдим обаче как ще стане с яслата, Маята днес пак е с някаква странна температура седи си в къщи, поне да беше била на ясла да викам че е от там Wink. Утре ще я водя на доктор пак, въпреки, че вчера я обявиха за здрава. Направо като влезем в такава черна серия с болести и ми иде да се гръмна--добре че поне засега не е било нищо сериозно, но пак си е дерт--неспокойни и киселиса като лимони Sad
поздрави на всички

Последна редакция: чт, 11 окт 2007, 09:14 от vihronrav

# 275
Здрасти,

идваме си от доктор--ангина, ще пие антибиотик. Стискайте палци да се оправи накрая, че края на другата седмца мисля да отлетим до БГ-то замалко Simple Smile, а там ще сме при бебе та трябвада сме здрави на 100%.

# 276
  • Чехия
Руми стискам , дано оздравеете милички... Hug Hug Hug
Вие от Прага ли ще летите за Бг или от Братислава?

# 277
Rumi, tova s anginata e malko kofti rabota, dano se opravite burzo.

Milenche, kak e bebka, sigurno ti e njakakva ludnica na glavata:)

# 278
Руме
как са децата? Кога и как ще ходите до бг?

# 279
здравейте,

вчера бяхме в Прага за да уредим пълномощните за бг-паспорта и на половина сме приключили с всичко, остава вече в Б-я да действат. Засякохме се с Ради в Посолството - малкия Винси е голям сладур, а Рая е много кротичко бебе. И двете бяхме изпушили от лудницата в посолството, то направо да съжалиш, че си българин и ти се налага да ходиш да уреждаш нещо, голяма мизерия беше.

Бебка е добре, папка и спинка, има нощен режим, стане ли 22ч и започва голямото папане, пък през деня спинка.
Руми - много лошо това с ангината, от детската ли я лепнахте? Хайде стискам палци да оздравеете бързо Praynig

Поздрави Hug

# 280
  • София
Здравейте мили и симпатични момичета,
имам нужда от вашия съвет и информация! Моя мъж е чех, който от години живее в България, решил е за моя рожден ден да ми покаже родината си, там аз никога не съм била. Конкретно става дума за Прага.
Проблема ми е следния, искаме да бъдем там около 4-5 дена и все още мислим  начина  да пътуваме, малко сме затруднени финансово в този момент, тъй като си отглеждаме двете мънички дечица и само той работи. Искам да ви помоля да ни кажете ако има някоя самолетна фирма с която можем да пътуваме изгодно, намираме инфо само за Чешките, но цената никак не ни устройва, има ли възможност да се ползва самолет и на ниски цени, като имате предвид че става дума за периода 27 октомври - 2 ноември. Ако не, тогава вие самите как пътувате, ако е с автобус, коя фирма ползвате и има ли някой особен момент, който трябва да знаем или да ни помогне при избора. Много ви благодаря предварително, и ако знаете каква страхотна изненада е това за мен, и нямам търпение да стъпим на ваша земя, последните години бяха много трудни за мен и моите малки момчета и това ще ми е награда, за всичките усилия и борби! Ще пътуваме само аз и мъжа ми.
Желая ви приятни и щастливи мигове!

# 281
  • Чехия
Привет мили мамчета, бебчета и дечица,
ние сме добре, лудееме из вкъщи. Днеска хитрушаната започна да повтаря една сричка до безкрай, за голяма изненада на всички тя е БА    hahaha Докато бяхме в болницата имаше тенденция да изрича нещо като мам, но отднеска  е само БА-БА-БА-БА та до безкрай. Явно бабите са пратили телепатични вълни  newsm78 Тука вече доста застудя, ама още не сме извадили ските и шейните  Mr. Green
Миленче, спокойно, и ние бяхме така с нощното папкане първите 6 седмици. Видяха ми се като 6 месеца. Снимай малката Ванеса и слагай снимчици да и се радваме и ние  Hug Hug Hug
Мамо Иги, ние досега сме пътували само с автобус, много е тежък пътя. И ние само скъпи самолетни билети намираме и незнам, май ще се пътува с колата напролет.
Руми как сте? Добре ли са дечицата?
Миленче с коремче, къде се покри? Да не ни изненадаш с бебешко вързопче? Rolling Eyes
Ели, Емката от кога тръгна на английски? Някъде четохме за децата на чужденците че е хубаво да ходят с децата на местните на трети - чужд език. Разбирали че не са те най-зле с езика и по-лесно се адаптирали.
Поздрави от нас.

# 282
Здрасти на всички,
следвчерашния температуро-маратон цял ден с 39, днес Мая е без температура--стигнахме ги тея 36.6 newsm44. Иначе Влади продължава да кашля, но според педиатърката каот няма темп и другисимтоми не е нищо серозно ще видим--аконе спре или поне не понамалее ще ходя да го чуят в понеделник. 
Ели-до Бг-то а съжаление май поне за сеге остава вариант Бълграия еър поне за нс нещо не мога да навържа полетите на скай юръп и тези на автобусите когато са евтини полетите--иначе няма смисъл. БГ аир имат един вариант на пътуване неделя вечер та ако не хванем някой и дург промоционален билет--май така ще пътуваме, доста по-евтино е от обикновенните билети, но пак е много скъпо. Ще видим още не съм решила 100%, а и зависи дали ще закъснеят със заплата на момчо щото напоследък често закъсняват.
Поздрави на всички
Добра идея е това за домовете, но идея си нямам кой от тук ще си ходи около коледа--поне аз не си отидем сега ще е чак напролет, тъй че ще следя темата давидим какво развитие ще има.
Бай за сега

# 283
ami izmislete Vie nesto, ne moze da njamate njakoi poznat v BG ili se zvarzete s mamite ot BG, koito pomagat, viz v FORUM maiki, pomost za domove.......
Ja mi kazete kade moze da se svalja 4eska muzika, ako znaete Wink

# 284
Здрасти банда

За пътуването - най евтино е с автобус, и според бройката пътуващи става и кола, Скай Йуръп пътуват до Братислава, а тя е доста далече от Прага, като си купиш билет до Прага става мин. цената на автобуса, но май става по често повече...

Миленке
браво за документацията, а за другото... ами то само ще се намести  Grinning

Ванче
абе то не че кой знае какво се учи, но поне има раздвижване на духовете  Grinning с Емката не се издържаме в къщи по цял ден, и съм я записала на каквото има в околията  Mr. Green

Руме
браво за децата, това от яслата ли го носи Мая, или не...
За пътуването... все е сложно, ще го измислите някакси  Wink

Мигел
http://free-mp3.cz/
ей тук има за сваляне на цз музика

Общи условия

Активация на акаунт