O svatém Kamilu slunce má největší sílu. Мами в Чехия - 4

• 19 067
  • 287
  •   1
Отговори
# 240
  Milenche,newsm30
da vi e jiva i zdarava Vanesa, da e mnogo usmihnata i palava, samo radost i shtastie da vi nosi!!! smile3522
burzo i bezproblemno vuzstanovjavane! 

# 241
  • Чехия
Moмичета, стискайте палци  Embarassed  утре влизам в болница за операция...Имах термин на 08.10 ама малко се ускориха нещата .
От както съм родила ме мъчат хемороиди, вече положението стана непоносимо от месец съм през ден с темперетури.
Малката мишка идва с мен ще сме в надстандарт в детско отделение...предполагам, че до събота ще сме си у дома.
Лека вечер мамчета и гушки от нас.

Hug

Последна редакция: вт, 02 окт 2007, 23:12 от ivalex

# 242
Ивалекс успех и дано всичко мине без проблемно Hug

Последна редакция: ср, 03 окт 2007, 10:56 от vihronrav

# 243
Ванче
какви са тези работи Confused Надявам се че това не е сложна операция, щом ви вземат двете в болницата да си се гледате, бързо възстановяване желаем  Hug

Банда
никакви ви няма пак  Sunglasses

# 244
Момичета,здравейте!Извинявам се,че нахлувам във вашата тема.Но искам да изкажа своето мнение за чешките мъже-страшни кавалери са!запознах се с една група в Б-я,която прави възтановка на Шуменската крепост. newsm10

# 245
бебчо
 newsm10 newsm10 newsm10
поздрави и да ни я направят хубава Шуменската крепост  smile3521

# 246
Хей, беб4о, страшно гот 4е 4ехите ни поправят крепостите Party За кавалери нямам представа какви са - общо взето са доста лЮбезни, като изклЮчим съседа от долу дето все ни се кара 4е Дими му тропала и ни заплашва с полиция. Онзи ден дори заяви, че след 17.00 трябва да я водим в парка, но не ни каза час кога можем да си я приберем  newsm78.
Беб4о, а около крепосните стени мирише ли както по Бърненските улици..... след качественото препикаване след запой?

И моми4ета, да ви питам - след колко време щте изпишат Миленка и Ванеса от болницата? 4акаме я да се вклучи във форума  baby_neutral

хайде, прятен ден   bouquet

# 247
Здравейте и от мен !
аз влизам набързо да поздравя милена за дъщеричката!!!Да ти е жива и здрава:)  bouquet  bouquet  bouquet
Ивалех миличка дано всичко е минало без проблем . Hug Hug Hug
А за чешките мъже ..има нещо вярно ...повечето са кавалери ...но май само за пред хората. Thinking  Mr. Green

# 248
  • Майничка
Здравейте, момичета!

Извинете, че се набърквам в темата ви, но дали някоя от вас може да ми каже коя е инстанцията, която издава удостоверения за наследници на чешки граждани.

Имаме роднина чешки гражданин, впоследствие избягал в Щатите, но починал в България (жена му е българка). Сега децата му, раждани в Чехия, но заминали оттам като бебета, се опитват да си възстановят едни имоти в България и се оказва, че не могат да получат удостоверение за наследници от Щатите, а трябва от Чехия. Младежите хич не са в час, дотук са дали щури пари на разни американски адвокати без реален (от позицията на българското законодателство) резултат.
Предложих им да направят една екскурзия до Чехия и да си извадят оттам документа, но като ги знам колко са оправни, поне да ги насоча към вярната институция.

Ще ви бъда много благодарна, ако някой може да ми даде сведение!

# 249
здравейте момичета :ряhug:

благодаря ви за хубавите пожелания, ние вече сме си у дома и едвам сега сядам

с бебка сме добре, раждането беше доста болезнено, но бързо получих разкритие и с няколко напъна излезе моята принцезна
2 дни бях с регулярни контракции през 5 мин, но с никакво разкритие и докторите с голям зор ме приеха в болницата, от 9 и нещо до обяд имах само 1см, и после... останалите 9 за 2часа и нещо едвам ги преживях
но всичко се забравя, както казвате и в момента, в който излезе бебка бях изпълнена с адреналин
сега се кърмим, доста са ми болезнени зърната, а тя е много лакома, но ще стискаме здраво и няма да се даваме на адапте
лошото е, че от кеф да я кърмя за 4 дни се научи да виси постоянно на гърдата ми  и от време на време да поцоква, та сега нямам време за тоалетна даже #Crazy, но ще се справим и с режима

хайде сега бягам, скоро ще пиша още подробностти и впечатления

цунки на всички мамчета и дечица Hug Hug

# 250
Milen4e - welcome back!!!! Posdravi ima6 ot kolegite i priyatelite - c pozelanie da ti e ziva i sdrava Vaneca. Mnogo xarecaxa imeto, koeto ci isbrala.
Zeluvki na malkata prinzesna   bouquet

# 251
Добре се завърнали Миленка и Ванеска  Hug
ще чакаме още много новини, и снимкиииии  Grinning

gargamela
може би адвокат да си хванат в цз твойте хора... много объркана историята, иначе в чешката Матрика по постояннен адрес на бащатата, или в някое обчанске здружение - което има консултации без пари да разпитат как и какво...
Иначе в Бг вече могат ли чужденци да притежават имоти? Това не го знаех дори... А не е ли адвокат от бг да каже какво точно искат, щом имотите са в бг и тн...
Май нищо не ти казах  Blush

# 252
  • Майничка
Eli_cz, благодаря все пак!  bouquet
Тези имоти са наследствени и всъщност децата и майка им имат американско и българско гражданство, само бащата нямаше българско. А брат му е в Чехия, ама не си разваля рахата, абе... кучешко прескакало...

# 253
Абе много ви е объркана историята все пак  Grinning
За чеха - доскоро нямал е право на никакви имоти в бг, разбирам за чехия да са касае, обаче той чех и имотите му в бг, не го разбирам, но пък и не съм запозната да си призная, когато ме е интересувало... така беше, сега покрай ЕС може да се се сменили нещата, най добре с адвокати тея работи, едва ли някой ще ти каже какво как...
А бащата като чех е починал, не като американец например ...

# 254
  • Майничка
А, бащата е починал като американец, но никога не се е отказвал от чешко гражданство (освен ако не са му го отнели автоматично като е избягал). А брат му е раждан в Бг, затова още през 92г. взе и българско гражданство. Имотите са наследствени, не закупени и не са земеделски. Абе, интернационална им работа:lol:, ама заради техните бакии нито можем да делим имота, нито да строим, нищо.

Общи условия

Активация на акаунт