O svatém Kamilu slunce má největší sílu. Мами в Чехия - 4

• 19 068
  • 287
  •   1
Отговори
# 225
  • Чехия
Успех мила Миленче дано е така както го желаеш, леко бързо и с прекрасно момиченце на края.
Ох, как драстино застудя , много ме е яд..
Хайде поздрави на всички.   bouquet

# 226
Здрасти,

ей Миленче стикам палци всичко да е безпроблемно и скоро да се похвалиш Heart Eyes
поздрави

# 227
Ахой
Миленке, не бонбонки а капки са това  Mr. Green
а не е ли бързо това прибират, нали на 2.10. ти беше термина? Мен две седмици ме оставиха да чакам да тръгне сама Емата...
Ама то това чакане си е малко изнервящо, май по добре да те предизвикват...
Майка ти как е, харесва ли й в Брно? Първо внуче ли чака тя  Grinning

# 228
ахойки,

Ели, аз започнах да вдигам високо кръвно и ми казаха, че няма смисъл да чакам преносване, защото и за мен не е добре, а и за детето, въпреки че тонове и всичко за сега е нормално Praynig

На майка й харесва доста, даже прави планове да идва пак и пак и гледам като че ли има съмнения, че ще се справя сама Sick, като че ли за 1в път живея сама без нея, а не вече 12 години.Първо внуче й е, и подушвам, че ще имаме големи спорове с нея по отглеждането Thinking, ама и аз съм упорита и няма да й се дам #2gunfire Joy

Тези капки как ще ги пиете, в сокче ли? Я по-добре яжте чесън Mr. Green, май няма нация която да консумира толкова много чесън като чехите, поне тука нашите комшии с такова впечатление са ме оставили hahaha

Поздрави

# 229
Миленче, и аз ще стискам палци виско да мине бързо и много леко. Колкото до майка ти - майките са си такива.... Скоро и ти ще разбереш какво е  Rolling Eyes А и ще знаеш как да не постъпваш когато ти чакаш първо внуче, макар че това си е вродено в майките  Laughing
И най-вече настъпва голяма веселба когато бабите и дядовците разберат за името  Joy
Успех и чакаме новини

# 230
  • Чехия
Здравейте момичета,
сега се сетих че като идете в матриката за роден лист на дечицата, искайте да ви издадат два оригинала, защото във посолството единият ще ви го вземат, а след това другият ще ви върши добра работа тък пред всички учреждения, полията и работодателите. Ако все пак не ви дадът от матрика след това вече можете да вземете само копие от родния лист, оригинала се дава само първия път. Малко мрънкаха но ни дадоха два.

Милинче как си,гушки на теб и коремчето? Hug Hug Hug
  bouquet
До скоро.

# 231
Milenche,
i ot men stiskane na palci za  leko i burzo  rajdane!! vsichko 6te e ok! izmislihte li ime, ili o6te imate kolebanija?

na men sa mi malko surditi-predstavete si i maika mi i svekurva mi nastojavaha da idvat kogato bebeto 6te se rodi- tova me vkara v ujas napravo! ponjakoga sus sobstvenata mi maika sme na razli4nite polusi kato mneneija, a i svekurvata v dopulnenie-6te me poburkat!!! zatova muja mi tvurdo zajavi- babite i djadovcite sa dobre do6li za Koleda! i otvetnata reakcija be6e o4akvana- malko surditi, razo4arovani i t.n. a po-lo6oto 6te e, ako doide samo ednata ot tjah, 4e za drugata 6te e drama- za6to tja ne e pokanena!
kakvo da vi kaja, az 6te si derzaja sama v na4aloto, bez babina pomo6t, no opredeleno mi se struva po-dobrija variant, 4e ina4e napravo ne iskam i da si go predstavjam:)

# 232
Малеее Миленке@
не ти завиждам... то наплив, то чудо ...тия баби съвсем пощръкляват като се роди внуче  Laughing
Моята майка лятото ми беше казала, ако имаш нужда, както прецениш ти, тн палим мотора и идвам, но не искам да съм тежест, есента започна да решава кога ще е по добре да дойде, преди термина или чак като влезна да раждам - без нищо да съм й казала, на края едвам я спирах да не тръгва - че преносвах 2.седмици, тя всеки ден ми се обаждаше да пита дали не раждам  Mr. Green и накрая се получи така че на 1.1. ни изписаха, и тя можеше да тръгне чак на 2.1. и чааак на 3.1. да е при нас, при което баща ми няколко пъти ме пита как ще преживеем докато Тя дойде, дали да не викаме другата баба, която е само на 100км от нас, и тн съвсем се бяха ошашавили  Crazy Laughing Доста й се нервих, но то все пак го отдавам на следродилна депресия и ала-бала  Mr. Green ужким каза че идва за месец, ако трябва и за повече, но на втората седмица си тръгна и то мисля доста изнервена беше и тя от мен  Blush Grinning
Моя съвет е че добре сте направили, не си го взимай при сърце случая, ще им мине  Mr. Green

# 233
това с майките е много интересно, като ги няма ни мъчно, а като са с нас им намираме косури Mr. Green Кой знае и ние какви ще сме досадници, ама сега се пъчиме, че можем да се справим самички hahaha

Миленка, добре сте решили да не идват бабите първоначално, смятам, че можеш да се справиш отлично без чужда помощ. Мен майка ми сега много ме дразни, че не ми дава да ставам даже от дивана, държи сме с мен сякаш съм болна, а не бременна #Cussing out. а само да охна и си мисли, че раждам... Но от друга страна съм спокойна, че има на кой да разчитам сега като дойдат трудните моменти с бебка и съм страшно благодарна, че е до мен да ме успокоява

Момичета, малко ми остана, ще се включа сигурно скоро обебила се вече, вярвам, че вашето стискане на палци ще ми помогне  Hug Praynig

Цунки на всички  bouquet

# 234
Да е честита дъщеричката на мама Милена /me_my_baby/, Ванеса се е родила днес в 14/55--2750/46см. Мам и бебе са добре. Да и е жива и здрава много да ги радва и да е много щастлива.
Поздрави на всички  bouquet¨

Последна редакция: нд, 30 сеп 2007, 20:10 от vihronrav

# 235
  • Чехия
Честито мила Миленче, и Добре Дошла на бебка Ванеса, нека да е жива и здрава, нека ви носи само радост и незабравими мигове.

Бързо възстановяване ново чешко мамче.
Hug Hug Hug

Последна редакция: нд, 30 сеп 2007, 21:25 от ivalex

# 236
Честито Миленски!!!
Да е жива и здрава малката сладурка,
и много радости да ви носи!
Бързо възтановяване!

# 237
Миленче, честито о о о о

Да ти е жива и здрава и ти бързо да се съвземе6. Да ти е кроти4ка, да не пла4е, много да папка и много да те слушка!!!!!

4естио!!!! Joy   Joy    Joy

# 238
  • Германия

честито на новоизпечената мама и бъдеща тъща!

нека Ванеса расте здрава и спокойна, да носи радост и да я глезят мама и тати!  Wink

# 239
4estito na Milenka.Da ti e živa i zdrava,da raste vesela i palava,i samo da vi radva. newsm07

Общи условия

Активация на акаунт