Елате при нас! Играйте в Prizze.com :)

• 32 028
  • 836
  •   1
Отговори
# 585
мерси чочка Hug Vous devez accepter notre règlement pour valider votre inscription -това ми изписва,незнам дали направих всичко както трябва newsm78

# 586
Чочка, мерси за линковете!
Само не схващам как да си инсталирам...каквото трябваше. Получих 3 мейла от тях, но не виждам от къде да даунлоудвам...
Ето ТУК го обясних най-отдолу.Ако пак не ти е ясно,кажи да го обясня по-подробно.

мерси чочка Hug Vous devez accepter notre règlement pour valider votre inscription -това ми изписва,незнам дали направих всичко както трябва newsm78
доколкото разбирам трябва да се съгласиш с регламента,за да се потвърди регистрацията.Всмисъл там ако са останали празни квадратчета като се регистрирваш,трябва да ги отбележиш.Надявам се,че ме разбра за какво говоря. Rolling Eyes

# 587
Аз не си получих раничката и зарязвам цялата работа имам 4 акаунта и смятам да ги изтрия

Чакай! Не трий. Пиши им, че не си получила нищо. Ще ти отговорят да чакаш 3 месеца от дата на изпращане. Като станат 3 месеца пак пиши и ще ти я пратят пак. ако и така не стане - трий!

И на мен ми чопиха точно раничакта, не че получих чадъра и зарчето  Confused А бе де що е на мое име май само судокото получих, но на името на майка, татако, зет ми, сестра ми, децата всичко дойде.

# 588
Аз пък не си получих ключодържателя дяволче... Иначе електронното зарче го получих.  Grinning А за дяволчето се обадих да питам защо са пратили празен плик (предположих, че вътре ще да е било дяволчето). Първо им пратих мейл и те ми отговориха, че не можели да ми обяснят с обратен мейл.. пък аз ясно си бях написала въпроса. Та обадих се аз и младежът на телефона ми каза, че може да ми прати нов ключодържател. Ама не можело да е с обратна разписка пратката, намали такава практика за тия подаръци... Ъм... Да видим дали този път ще се сдобия с дяволче.. че така ми харесва...  newsm78

# 589
чочка,може ли да обясниш на един лаик Embarassed как точно става регистрирането в сайтовете за печелене на макс пак?разбирам само каде трябва да напиша имейла и паролата,другото не го схващам newsm78

# 590
Я, Днес ми върви! Whistling
Едното от концертните билетчета ми даде цели 10 точки! ooooh!

Party Party Party Party Party Party Party

# 591

Бравоооо Laughing

# 592

цели 10 #Crazy браво бе!на мен това не ми се е случвало ни-ко-га Cryа играя вече 50-60 дни.

# 593
чочка,може ли да обясниш на един лаик Embarassed как точно става регистрирането в сайтовете за печелене на макс пак?разбирам само каде трябва да напиша имейла и паролата,другото не го схващам newsm78
така мисля,че е добре http://4o4ka.blogspot.com/2007/09/blog-post_02.html

# 594

цели 10 #Crazy браво бе!на мен това не ми се е случвало ни-ко-га Cryа играя вече 50-60 дни.
И аз толко! Crazy
Търпение! В търпението му е мамата  Mr. Green

# 595
Мен пък все ме изхвърлят от опашката за подаръци  #2gunfire  и се ядосах и вече две седмици не съм играла

# 596
Има ли някой с динамично АйПи, който може да ми потвърждава двата акаунта 7 дни /от сряда/?  Praynig

# 597
  • Русе
 Grinning Grinning Grinning На Lone Ranger ми даде 0.50 б

# 598
  • в стаята
Ще помогне ли някой?
Търся програмата, с която се минават нивата на зайчето.

# 599
ей чочка, злато си ти Hug

Общи условия

Активация на акаунт