Аплодисменти моля, ЮЛСКИ бебета в главната роля!

• 14 664
  • 290
  •   1
Отговори
# 135
  • Sofia
ако бодежките са от слизането на кърма - дека е тая пуста кърма  Thinking
моя се опитва да спи - не знам защо, но може от жегите да са така нервни децата. иначе днес сутринта се опитахме да се разходим с него - мъка мъка - в тея жеги. дано да се разхлади ...
а искам да питам - за прегледа на който се слага втората ваксина за хепатит Б - гладно ли трябва да е детето или не???

# 136
Искра не трябва да е гладно детето, днес ни правиха тази ваксина.Биха я в крачето

Моля ви кажете -вашите бебоци днес спокойни ли са ,моята не спора да плаче вече се побърквам.спи за по 10 мин и след това 20 реве и така цял следобед  smile3511

# 137
  • София
Там-там и аз да се включа. значи ще ти изплатят само за юни и то различни суми.Този който ти е до 09.06 ще е на едни парички, а другия който е за 45 дни ще е на друга база.Защото става дума за различен вид болнични - общо заболяване и другия е бременност и раждане.По базата на този който е бременност и раждане ще се плащат всички парички до 315 дни от започването на този болничен.

# 138
  • София
Честито на новите мами и от мен   bouquet

Хич не ми е ясно колко кърма имам, но утре сме на контролно кърмене и дано се разбере. По настоване на личната дохранвам след кърмене /около 30 мин/ с по 60 мл. Бебка е лакома и изяжда почти всичко. Но пък ака по 4 пъти на денонощие, затова имам надежда, че поема и от мен. Иначе след кърмене изпомпвам най-много по 10 мл. Чудя се, ако утре контролното кърмене покаже, че малкото изжда по 20 и повече мл. дали да не й намаля или спра добавката? Има ли някой, който първоначално е кърмил и дохранвал, а сега само кърми и как става номера newsm78
Ianamama, много добре те разбирам Hug Цвети е все около бебето или около мен, не спира да говори, да пита, да иска да го пипа и гали... Дразня се, понякога не издържам и й се карам, а знам, че не трябва. Още повече, че тя е много горда и щастлива и има голямо желание да помага. Спасението е като я давам максимално много на бабите, а когато си е вкъщи се занимавам предимно с нея, а бебка минава на заден план. Накарай бабите да поемат от части Надин след раждането, защото наистина ще ти е много трудно...

Моята е спокойна, само спи и яде, но предполагам, че това няма да продължи дълго...

# 139
Да ви кажа на мен ми се реве от жегата... като го гледам кучето и на него май не му е хубаво...
Най-нормалното нещо е и бебетата да са неспокойни и изнервени
Аз още нямам личен опит, но според мен не се притеснявайте  Hug

# 140
днес в 14:30ч мама Цвети/Sandcastle/ роди момченце Виктор 3,850кг 51см yesyes sohappyмалкия се роди нормално и двамата са добре Grinning

# 141
Още бебетааааа  Mr. Green
Наздраве на таткото  Peace Радвам се че всичко е ок при мама и бебо

# 142
ЧЕСТИТО БЕБЧЕ НА АГАНКА!!!  smile3525  ylinfantЖЕЛАЯ МНОГО ЗДРАВЕ И РАДОСТ!Навън наистина е жега,ама ние пак ще излизаме че и в къщи не се трае.Беболинчо,аз самата преносих 5 дни,така че знам какво е-сама си излезе обаче щерката.Може би наистна има нещо вярно,че термина се изчислява относително и ако си знаеш датата на зачеване е по-сигурна за термин.Абе Божа работа!Ето някой дрешки за бебко http://www.snimka.bg/profile.php?edit_photo&photo_id=3473282

# 143
ЧЕСТИТО НА МАМА ЦВЕТИ И ТАТКОТО!!!   ura newsm30 ДА РАСТЕ ЗДРАВ И СИЛЕН ВИКТОР! А и това да покажа http://www.snimka.bg/profile.php?edit_photo&photo_id=3473290

# 144
  • София
Честити бебчета на Аганка и Цвети и щастливите татковци!

Да се похваля - днес ставаме на месец!

Ние в най-голямата жега я водихме на ортопед, добре са и ставичките, а на ваксина сме в понеделник.

Ками според мен кърмата си ти е ОК и това количество за възраста на бебка е перфектно. Сигурно плачка миличката от колики, но от тях спасение няма, ще чакаме да ги израстнат.

Яна, не успях да видя нищо, това ли са линковете?

# 145
munka дано да е от това, вече се чудя.Храних я сега през два часа,защото уж си поиска а и да спре да плаче за малко, обаче сега тя повърна сгъстена кърма, все едно пресечена.Демек преяла е малката ooooh!
А кога вече плача на бебето става опасен,имам впредвид колко време може да реве и това да не ет притеснява

# 146
Честито на новите мами!Добре дошли на бебковците!

Днес имам чувството,че краката ми ще се отделят и разпаднат точно в областта на таза.Като се изправя вярвайте ми сякаш немога да ги събера! #CrazyА на всичкото отгоре вече ме боли и като ходя!
Някой да е имал или има подобни усещания на моите?

# 147
Доротея си спинка и е спокойна, днес ходихме даже до Горна баня (клиниката) за профилактичен преглед на крачетата и съвсем геройски се държа, само плака малко като я пипа докторът, ама тя по принцип плаче по малко като я събличаме или обличаме.

Честито на мамите! Simple Smile

# 148
  • София
Indiscipline и ние днес бяхме там, около  2 часа  Laughing

# 149
  • USA
Честито на Аганка и sandcastle! Нека са им много здрави бебетата и много да ги радват!

Виждам, че доста от вас изцеждат след кърмене.  Това за да се стимулира повече производство ли или да се облекчат гърдите?

Лекси, аз дохранвах 2 дена, защото много му падна теглото в болницата. После ми дойде кърмата и реших, че няма нужда от това дохранване. Сега не знам точно колко е качил, но на последното мерене беше добре. Пък и се кърми добре - винаги сам се отказва.

Общи условия

Активация на акаунт