Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво сподели една от майките за раждането си?
Какви са мненията за болница Шейново?
Какви са мненията за педиатрите и редовните прегледи?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво сподели една от майките за раждането си?
Една от майките сподели, че първоначално е била приета в болницата с планирано цезарово сечение, но след няколко дни са я изписали. Въпреки това, тя роди у дома, когато контракциите й станаха на всеки 2 минути и беше планирала епидурална упойка, но нямаше време за нея. Нейният разказ е изпълнен с позитивизъм и успех, което вдъхва увереност и спокойствие на другите майки.
-
Какви са мненията за болница Шейново?
-
Какви са мненията за педиатрите и редовните прегледи?
-
Какви са преживяванията на майките с коликите при бебетата?
-
Какви са мненията за платените педиатри?
Аз днес се събудих във форма,без болки,но отново с много негативно отношение към Надина-направо ме задушава и се държа вече зле с нея.От което,мъжо и майка ми са много претеснени,щото досега винаги съм я обгръщала само с любов и внимание.Но аз си трая,щото най-сетне някой да се притесни и за мен,само печеля от тяхното внимание и ето утре майка пак се освободи,та ще дойде да гледа детето,а аз пак на курса-така,че ако ще идвате с бебоците много ще се израдвам.

.Тъпата държава знае само да прибира , а когато е да дава, ще измислят от десет дола вода да донесат.
На мама Таня (Аганка) и тати Марти им се е родил голям мъж - Тони. Бебко тежи 3950 и е дълъг 53 см 

,аз направо съм нокаут.Бяхме на преглед , там също се скъса да плаче, дори я храних и направихме без да искаме едно пробно кърмене.Изяде 120гр, което ми се стпри много добре.Обаче като се прибрахме у нас не спря да реве и след 2 часа и половина пак я кърмих.Не мога да си обясня-не й стигнаха тези 120 гр или тя просто се лигави 
Изтекоха ми 45те дни, а другите ще ми ги дадат след като родя, защото сега не се знаело за колко дни да ми дадат