Аплодисменти моля, ЮЛСКИ бебета в главната роля!

• 14 663
  • 290
  •   1
Отговори
# 120
Angela,  хал хабер си нямам колко изяжда. Не ще да седи върху везната, за да го претегля у дома. Но наддава добре, така че явно яде добре. По около 40 минути суче. Първата седмица беше качил 400 гр.

# 121
Леле,БЕБОЛИНЧО измъчи се ти,ама а дано раждането мине бързо и лесно,след толкоз чакане! HugАз днес се събудих във форма,без болки,но отново с много негативно отношение към Надина-направо ме задушава и се държа вече зле с нея.От което,мъжо и майка ми са много претеснени,щото досега винаги съм я обгръщала само с любов и внимание.Но аз си трая,щото най-сетне някой да се притесни и за мен,само печеля от тяхното внимание и ето утре майка пак се освободи,та ще дойде да гледа детето,а аз пак на курса-така,че ако ще идвате с бебоците много ще се израдвам.  Grinning

# 122
  • sf
на мен много ми се идва, ама освен с бебето съм и с каката. нямам транспорт, иначе само жегата ме притеснява. ако беше хладно щях да дойда, ама сега не смея, че ще пукна някъде поп ътя

а за креватната гимнастика- абсурд, докато не спрат лохиите, не мина на преглед и не се наспя. май няма да е скоро  hahaha

# 123
  • София
Здравейте и от нас- 2 в 1.Искам да  успокоя пупките  че още някой си ходи с корем до последно и няма никакви признаци за появяване на бебока.Бях се спасила на вилата в Бистрица , но днес си дойдохме, защото мъжа ми ще пътува в провинцията  и не смее да ме остави там сама с детето.ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ НОВОРОДИЛИ МАМИ!МНОГО ДА ГИ СЛУШКАТ БЕБОЦИТЕ![/color]
Marisasav , вчера бях на тонове в Окръжна до към 9.30 .Явно ти вече си си била тръгнала.Жекова ми каза, че вече трябва да ходя през ден на запис , защото си било почти преносване.Така че утре сутринта хайде пак на запис.Досега не са ми правили преглед за разкритие , ама си спомням че е много гаден.То и на ултразвук не са ме гледали от 30.06.Правя разходки по жегата, защото обичам топло и не мога да кажа , че ме мори топлината.Е ,разбира се ако се опна на слънце на 35 градуса 1 час и на мен ще ми призлее, но вкъщи ми е добре и дори и климатиците не пускам.
Да ви се похваля, днес са ми превели болничния за юни.Само дето аз си го бях изчислила повече и днес цял ден звъня до НОИ, за да видя дали може нещо да се направи #2gunfire #Cussing out
Сигурна съм , че няма, ама пусто това ми е работата и знам, че съм права но няма да ми ги преизчислят newsm61 .Тъпата държава знае само да прибира , а когато е да дава, ще измислят от десет дола вода да донесат.

# 124
Ianamama наистина е много изнервящо самото чакане и невъзможността да си правя планове за след повече от 2 часа. Но иначе са минали 5 дена само. Не е нещо нечувано и невиждано... Само се надявам да няма последствия за беболинчо.
Другото което ме плаши е че и без това ми бяха обявили таза за тесен.. сега с това "отгледано" бебе ... не ми се мисли как ще мине раждането  Confused
Все пак важното е резултата да е хубав и да е налице  Heart Eyes

# 125
Аз пък съм получила писмо от Уникредит,че сменят пина и номера на сметката на картата ми,заради сливането на банките.НОИ щял да бъде осведомен автоматично,ама аз не разбрах дали трябва да си сменя цялата карта или няма нужда.В интернет пък за да разбера ми искат мобилния номер,който аз съм сменила поне пет пъти оттогава и не си го спомням.Инъче мъжо всеки ден ме хока,че не си търся правата от НОИ-прав е,но наистина нямам енергия за това-взимам квото ми пратят и съм изгубила вече връзката.  EmbarassedРокси,много доволно нанка синчето!Лекси,видях малката Теди-много е нежна!Ама май на НИКУЛДЕН доста риба ще изядем,може и общо парти да скалъпим като гледам колко именници ще има живот и здраве!Чакаме Никола на Мариска и моичкия дон Нико!  Wink

# 126
Аз днес пак ще съм щъркелче Simple Smile На мама Таня (Аганка) и тати Марти им се е родил голям мъж - Тони. Бебко тежи 3950 и е дълъг 53 см Simple Smile Да им е жив и здрав и много да се слушкат   bouquet

# 127
  • София
Може ли някой пак да пусне телефона за справки на НОИ, защото не съм си го записала. Аз още за април нищо не съм получила. Самите болнични листове обаче са ми внесени накуп в средата на юни, защото имаше проблем с името... Според вас рано ли е още да ги тормозя? Макар че вече месец е минало оттогава... Thinking

Честит син на Аганка!

# 128
Сега да си кажа за нашето кърмене - малкия яде между 20 и 40 минути, в зависимост колко е огладнял, т.е. след колко часа спане е това Simple Smile Обикновено от гърда цедя поне 120 мл и той си ги хапва, но пък ако го оставя да суче от гърдата после нищо не мога да изцедя Simple Smile Днес на цялата жега вече не издържах на препоръките на педито да ми е навлечетно детето и го опнах като Хриси по едно боди с къс ръкав и по боси крачета. Като го взема да се храним направо вир вода ставаме и двамата... А сега отивам да спя с малкия, че нещо пак ме хвана дрямката Simple Smile

# 129
Чудесна новина  Heart Eyes Честито на щастливите родители  Hug Много да ги радва малкия голям мъж   bouquet

# 130
  • Sofia
Рени, много ти се радвам за кърменето! Браво  на теб!
Аз вече едвам изцеждам 20 мл, без да е имало сукане на младежа, така че не си правя илюзии ...

а иначе и аз нашия по едно боди потник го държа днес, че жегаааа ...

# 131
Да бе и аз съм заплес  Blush
Вчера проверих че са ми привели и на мен парички за един болничен за юни. Та исках да питам тези дето повече разбират от мен - за юни имам 2 болнични: единия е от 01-09.06, а втория е 45 дневния 0т 09 до 24.07. Тези двата болнични по отделно ли ги изплащат  newsm78
Ако някой знае де, че аз нямам и идея  Embarassed
Честито на Аганка Голям мъж  smile3525
А Боряна дали са я приели в болница  newsm78

# 132
Рени ама вие спите ли??????Днес цял ден носим Ева на ръце, вече ми окапаха.Задремва в мен и като я оставя да спинка започван да реве неистово  #Crazy ,аз направо съм нокаут.Бяхме на преглед , там също се скъса да плаче, дори я храних и направихме без да искаме едно пробно кърмене.Изяде 120гр, което ми се стпри много добре.Обаче като се прибрахме у нас не спря да реве и след 2 часа и половина пак я кърмих.Не мога да си обясня-не й стигнаха тези 120 гр или тя просто се лигави  newsm78.Вчера стана на 1 месец- за тази възраст по коло трябва да папка??????????? Освен това е с един ужасен обрив от днес- по лицето, врата , гърдите и гърба- едни ситни червени петна, на места с бели връхчета.докторката каза да я мажа вечер с спирт и ако не минат до 3 дена да й се обадя
Днес й биха първата ваксина извън родилното-докторката каза че нямала реакции,ама аз се чудя дали от нея не реве така или просто й е много топло.Ева също спи така, голичка само по боди и ако реша да я завия рита с крачета и пак се отвива.
Вече мирува 10 мин , направо не мога да повярвам  smile3505

ЧЕСТИТИ НА НОВИТЕ МАМЧЕТА И ТЕХНИТЕ БЕБОЦИ ДА РАСТАТ ЗДРАВИ И ЩАСТЛИВИ   bouquet   bouquet   bouquet
За кърменето-аз й давам 10 минути от едната гърда и после другата докато пусне, ама това почти винаги е след 10 мин.Много се обърквам с разните съвети за успешно кърмене.сега педиатърката ми каза дори и да изцедя 10 гр след хранене да го правя.Преди това четох че ако гърдите са меки и освободени след кърмене не трябва да се цедят- е хайде сега на кого да се вярва.
За бодежите- аз съм чувала че така слиза кърмата, преди да дойде време за ядене чувствам бодлички и гърдите ми леко се втвърдяват
Някой беше питал за зелените акита- вчера цял ден Ева ака зелени, ама много тъмно зелени акита.днес педиатърката кза че това било от коликите.
Там-там за болничните- да поотделни ги изплащат -този който обхваща м.07 ще ти бъде преведен другия месец  Peace

# 133
за юни имам 2 болнични: единия е от 01-09.06, а втория е 45 дневния 0т 09 до 24.07. Тези двата болнични по отделно ли ги изплащат  newsm78
Спред мен ще ти платят първо 01-09.06 после от 9ти до края на юни /това на два пъти, не на веднъж/
а другия месец ще ти платят 01.07 - 24.07
поне при мен така ги плащаха
а аз сега реално и в болнични не съм  ooooh! Изтекоха ми 45те дни, а другите ще ми ги дадат след като родя, защото сега не се знаело за колко дни да ми дадат
Ако го няма мъжо ще си стоим гладни с беболинчо  #2gunfire

# 134
беболинчо и kami27  Hug мерси за бързите отговори, то и аз така си мислех, ама да съм сигурна  Wink
А иначе и ние с бамбуката сме на издръжка на мъжа /да ми е жив и здрав  Heart EyesPeace

Общи условия

Активация на акаунт