Аплодисменти моля, ЮЛСКИ бебета в главната роля!

• 14 655
  • 290
  •   1
Отговори
# 105
ЧЕСТИТО НА НОВИТЕ МАМИ, ДА СА ЖИВИ И ЗДРАВИ!!   bouquet

Голям бебевалеж гледам  Hug Grinning Grinning

И ние сме още 2 в 1 и мрем от жега  #Puppy dog.Появяват ми се контракции за 1 час вечер и до там. 
Беболинчо, на теб какво ти казаха, до кога ще те чакат сама да родиш? Аз до петък ако не се обебя, ще ми предизвикват раждане, така уж ми казаха  Confused

# 106
  • Sofia
на новите мами - честито!
на чакащите - стискам палци на всички да ви мине леко раждането. а r0ksi хич не се учудвам, че не си усетила кога ти е станало разкритието. при мен тапата падна на 23 сутринта - никакви контракции, нищо - и като отидох да ме видят - 5 см разкритие. дежурните искаха да раждам нормално, ама моята лекарка беше там и обясни, че се налага секцио ... а мисля, че щах да родя много леко и бързо, ама не искам да мисля за това вече ...
моя терорист се оказа, че не му стига яденето!!!
от вчера му увеличихме дозата на 110-120 и си спи милия. от 23:30 до 4 спа. в 4 изяде 60 мл и така до 7:30!!! днес установих, че там където му е легълцето е много топло и за това пищи и не иска да спи. сега си спинка сладко сладко на леглото на мама и тате.
милия - ние го държахме гладен, само и само да спазваме глупавите грамажи на лекарите!!!

а за кърменето - ами то и моя стои по 10-15-20 мин да суче, ама после си иска и другото.

# 107
И аз съм 2 в 1 все още!От вчера насам ми се появяват контракции за около час и после...нищо!
Еййййй,честито на многото нови мамчета!Да са ви живи и здрави бебонковците и много да ви радват!

# 108
Ма ви е имате контракции - а аз нищо  no
май ще си остана аз последна с тумбака и това си е  Tired
Намрънках се  Mr. Green

# 109
  • София
Там-там споко! И аз ще се потъркалям още известно време явно  Mr. Green
Също нямам от контракции ни вест, ни кост... а вече едвам дишам, нещо и носа пак ми се запушва... днес за пръв път гласно обявих, че ми п и с н а  yahoo_49 да съм бременна! Ицо отговори, че пак дълго съм издържала Twisted Evil
А в най-горещия ден естествено се падна да ни сменят водопровода в сградата и до следобед сме без вода, някакви майстори само влизат и излизат, всичко е в хоросан и мазилка, абее....  newsm77

# 110
Днес пак наблегнах на разходките - до сега се мотках по болници и улици ама много горещо  Sick
Последно ми казаха че в петък ако не съм родила влизам в патология  Rolling Eyes Не знам после колко ще ме чакат. На мен ми се иска ако няма проблем да не се предизвиква ами да го почакаме още. Но каквото кажат - на дали някой ще ме пита аз какво искам  newsm78
Мен от патологията не ме е страх, защото там е докторицата която ми следи бременността и все си мисля че тя ще каже кое е най-доброто...
Днес в ТК видях Ицо на Ели. Точно се качваше нагоре при мама и бебо. Каза че са добре. Малко преди това беше говорил с Ели по тел и бебока плачел, защото татко го нямало та бързаше Mr. Green
охх отивам да си стопля вода за душ, че не се издържа вече. Да не беше бебока щях и със студена да се облея, но сега май не е много хубаво студен душ  newsm78

# 111
Привет Simple Smile
За кърменето - аз слушам Ели какво каза (Ели Василева от МаМа). Кърмя от едната, после цедя само нея и след 3 часа - от другата същата процедура. Върви добре, Доротея си се буди почти по часовник на около 3 часа и имаме едно нощно хранене към 3 часа.
Рени, и аз обмислях варианта да намина на лекция с бебче, ние вече си се разхождаме, ама още се притеснявам какво ще стане ако се разплаче насред лекцията (макар че тя почти не плаче, само когато сигнализира, че е будна за ядене).
Мариска, още ти е в мен торбичката... Embarassed. Мими хубаво ми предаде щафетата Wink

# 112
Радвам ви се че можете да кърмите.Никъде не съм виждала такова нещо като мойта дъщеря.Докато я сложа на гърдата сукне 2 пъти и заспива и никой не е в състояние да я събуди.Преди всяко хранене се цедя и давам от шише.Такъв спец съм с помпата,че изцеждам количеството за по малко от 10 минути,слагам го в шишето и така се храним иначе не става.Все пак е по-добре от АМ.Дохранвам я някой път,защото аз доста се ограничавам в храната и понякога нямам достатъчно кърма.Roksi,колко изяжда твоя на хранене?Нали са на една дата затова питам?Мойто човече изяжда по 60,70 мл а трябвало май по 100 да хапва.Това дали е проблем.Иначе си спи и се буди на 2 часа и половина.Малко има проблем с акането.Някой път си свива крачетата и плаче докато не се изака не спира да плаче и да се напъва.Как мога да и помогна?

# 113
  • Sofia
искам да ви питам - от време на време имам едно боцкащо чувство в зърното на едната гърда - можете ли да кажете от какво може да е???

# 114
  • sf
и мене ме боцка по нещо от време на време. даже в целите гърди- нямам идея какво е  newsm78 мислех, че е от кърмата, ама де да знам

а у нас е адска жега, нема къде да се сврем, и малкия все скрибуца нещо, може би е от жегата...
мислех да се командировам сутрин на симеоново, горе на шезлонгите и вечер мъж ми да идва да ни прибира  hahaha  ако все така не се живее, точно така ще направя  Joy
да не се чудите ако изчезна тия дни

# 115
Здравейте мамчета!

Ние днес сме малко неспокойни и се будим през 15 мин.Само наван спи непробудно но е много топло и сега ме е страх да я извадя!Ина4е ние се кърмим и се дохранваме!Имаме голям проблем с   повращането.След всяко хранене повраща доста.От вчера я дохранвам с Фризовом.Било против повращане и днес съм малко по-доволна,но акото и стана тъмно зелено.Някой има ли представа от какво може да е?
На раждащите днес много късмет!

# 116
Горкото ми бебе се стопи от жега. Вчера ходихми на природа - уж на по хладно, аме не.И там скърца и не мигна. Сутринта спа на терасата, а на вън - ремеонт.
Като се затопли и там - веднага се размърда. Сега се ококолила в хола - май нетрябваше да купувам креватче - тя стои предимно в количката - нали все я разнасям.
Да се оплача -  baby_neutral снощи така си засмука палеца, че я чувах на горния етаж! Ако и сложа ръкавички, дали ще го забрави?
А за бодежите - мисля, че от кърмата. Около часовете за хранене не усещате ли как гърдите се пълнят с мляко?
 juzefina , и ние имаме този проблем със спането

# 117
  • София
munka, не се шашкай за лохиите - нормално е, твърде често са 40 дена... всъщност, подозирам, че всякаквите 40-дневни щуротии от там са тръгнали. И аз още имам, слабо е, ама голяма досада.
winx, на различните бебчовци им помагат различни неща за коликите. Трябва да пробваш...

# 118
  • София
Аз малко ще се набутам в А-група ...  Mr. Green
Бодежите казаха на лекциите, че са от окситоцина, който се отделя при кърмене.
А Анджела за помощ при изакването пак там казаха свиване на крачетата и лекичко притискане към коремчето... другото май беше масажче  newsm78

# 119
  • София

Имам проблеми с гърдите,пълни са с кърма и не мога да изцедя излишното. Мъ4а се и с помпа и на ръка но е прекалено болезненои едва сълзи. Незнам как ще се справя с този проблем.

Компреси с топла - близо гореща - мокра хавлия помага...

Общи условия

Активация на акаунт