ТАТУИРОВКИТЕ?

• 32 744
  • 224
  •   1
Отговори
# 30
Имам. Стилизиран трайбъл.

Какво е ТРАЙБЪЛ? newsm78

# 31
Да, имам и на тези, които нямат, но искат да имат, им препърчвам да не си правят.
Ще ми я платиш ли? Wink

Защо да ти я плаща,като съветва да НЕ си правим...... Whistling

# 32
# 33
Това много ми харесва, но не бих си го направила. Тату-то е истинско и мъжо е снимал девойката, която е негова приятелка.
аз ще си правя есента Peace

# 34
  • Пловдив
Имам три - на кръста, плешката и глезена.

Поци дай снимки да се порадваме  Laughing

# 35
  • Be realistic - plan for a miracle.
Имам една, искам още поне две Simple Smile Чакам заплата сега, за да задействам по въпроса с втората  Mr. Green

# 36
Скоро ще имам  Peace

# 37
Оглеждам се тази година на плажа,ми то всички татуирани - млади,стари,слаби,дебели...Но много рядко са хубави,някои са просто ужасни изпълнения  Sick

# 38
  • В сърцата на четирима мъже/е,може и малко повече да са:-)))/
И аз скоро ще имам,но от тези - временните Mr. Green Мисля да е около глезена,но събирам впе4атления и идеи Mr. Green мисля си за делфин4е,змия,ин и ян...ей такива ми ти неща Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 39
И аз скоро ще имам,но от тези - временните Mr. Green Мисля да е около глезена,но събирам впе4атления и идеи Mr. Green мисля си за делфин4е,змия,ин и ян...ей такива ми ти неща Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Как временна? От какво ще я сътворят и кой? Аз си рисувам временни с маркера - нетрайни и зЪцапващи Mr. Green Whistling

# 40
  • София
На ходилото имам цвете, не ми е омръзнала още Peace

# 41
  • out of space

Как временна? От какво ще я сътворят и кой? Аз си рисувам временни с маркера - нетрайни и зЪцапващи Mr. Green Whistling

С къна се правят. Но недейте- падат много грозно после  Sick

# 42
  • София
Имам на глезевна и много си  я харесвам. Не ми е омръзнала, имам я от 7 год.

# 43
Имам  Peace Около пъпа е - плетеница. Принципно трябваше да има и обеца, но прецених, че ще боли и се отказах. Иначе си я направих след една успешно взета сесия, полята с шампанско. Беше не много весело докато бременеех, а и се почувствах супер тъпо като отидох да раждам и всички доктори в татууто гледат  Crazy Не ми е омръзнала, само ми е стимул пак да си стегна корема, че естетически е по - издържано  Grinning

# 44
Имам - на рамото. Започнах я сама и след това ме довършиха - плетеница.

Общи условия

Активация на акаунт