ТАТУИРОВКИТЕ?

• 32 777
  • 224
  •   1
Отговори
# 90
  • out of space
Ще преправям- на 10 години ми е старата. Цвят няма вече- като от затвора съм.
И не е на кръста, за Бога!!!!

# 91
Моята е на 11 години, но още не е избледняла. Що така, от какво зависи?

# 92
  • Пловдив
Моята е на 11 години, но още не е избледняла. Що така от какво зависи?

От качеството  и вида на боите и от това колко често е излагана на слънце.

# 93
  • out of space

Не само.
Моята ми я повториха 20 дни след първото правене. Освен от боята, зависи от кожата. Моята абсорбира....абе ще съм цинична друг път.

# 94

Не само.
Моята ми я повториха 20 дни след първото правене. Освен от боята, зависи от кожата. Моята абсорбира....абе ще съм цинична друг път.

така е моите са на 13 години и някои са избледнели други не
кожата ми е бяла и стои черно  но лошото качество на боите си личи на някои

# 95
 PartyИскам и съвсем скоро ще си имам..Аз искам от тези дето се вписва цяла дума в нещо като плетеница или фигура ooooh!незнам точно как се наричат

# 96
  • Popovo
Имам една роза, на място където не я виждам без огледало и не ми е омръзнала. Искам и една на глезена, но не съм се решила още.

# 97
Много обичам татуировките...Наистина е много секси,зависи къде и каква е де.Преди 2 години мислех да си правя,но явно не ми стига куража Simple Smile

# 98
PartyИскам и съвсем скоро ще си имам..Аз искам от тези дето се вписва цяла дума в нещо като плетеница или фигура ooooh!незнам точно как се наричат

и на мен тези ми харесват, но незнам дали ще си направя  newsm78

# 99
Аз нямам, но и не искам да имам. И аз съм се заглеждала по добре направена татуировка, но после се замислям - в момента изглежда добре, но някой ден, ако напълнее, как ще изглежда тази татуировка, нали ще се развали, вече няма да е същата. Ами представяте ли си бабичка (каквито всички ще станем) с татуировка - с тази набръчкана кожа на нищо няма да прилича.

# 100
Имам татуировка и много си я харесвам, въобще не ми е писнала, щото рядко си я виждам. Mr. Green
Simple Smile и аз 2

# 101
Когато видя татуировка, особено пък върху жена, независимо от размера, "красотата" и мястото, червата ми се обръщат с г.за нагоре.  SickSickSickSickSickSickSick

# 102
Имам и не ми е омръзнала. Намира се на плешката. Направих си я преди много време за рождения ден, като и обица на езика.

На обицата нямам снимка.  Crazy

# 103
Хайде и аз да се изкажа за.....N-ти път.  Laughing

Известно време се занимавах с хена татуировки ( да се чете - правех Simple Smile ) и съм запозната с нещата.
Татусите са нещо много оригинално и лично..и не разбирам защо някои хора си ги правят при куцо, кьораво и сакато! Получават се ужасни недоразумения...

Показвам една хена (индийска къна, временна), която си направих сама : http://images19.snimka.bg/003652646-big.jpg
 Не претендирам, че е нещо особено, но поне не е с дебели контури, размазана и с неопределена сиво-синя основа. Тук е на няколко дни.
Още не съм се решила да си направя трайна, възлагах надежди на САЩ (че тук ще са по-изпипани и качествени), но не би - кич и некадърност имало по целия свят...  ooooh!

# 104
Имам една роза, на място където не я виждам без огледало и не ми е омръзнала. Искам и една на глезена, но не съм се решила още.

Навремето и аз тръгнах с идеята да си татуирам роза. Така и не стигнах до розите, обаче  Joy

Общи условия

Активация на акаунт