ТАТУИРОВКИТЕ?

• 32 776
  • 224
  •   1
Отговори
# 105
  • София
 възлагах надежди на САЩ (че тук ще са по-изпипани и качествени), но не би - кич и некадърност имало по целия свят...  ooooh!
В България има доста добри татуировчици всъщност. Това ме подсеща как един приятел, който ми правеше растите ми обясняваше как някакъв момък се появил при него с правени расти в Щатите да му ги оправят и се фанал за главата  Laughing ... Така, че това едва ли може да е критерий. А недоразумения - много.

# 106
Dragon's Bride -Ха сега сподели къде да си направим расти.Приемам и снимков матерял NaughtyЦената също моля.Благодаря ти  bouquet

Имам  тату,да!Под пъпа една странна пеперуда.Не ми е омръзнала,но трябва да и повторя цветовете(т.е. да й ги понаЙстя)

# 107
  • Варна
Нямам и не харесвам идеята.

# 108
  • София
 Laughing Цвети, да не разводнявам темата ще пиша ЛС. Расти се правят при растафари.

# 109

Уж и аз се опитах това да кажа, пък то какво излязло..  Laughing Непреднамерено негативно съм прозвучала..  ooooh!

За растите съм съгласна. Восъчни или ..? Тук ги правят с една кофти смес, която прави косата рошава и сплетена  Crazy

# 110
Нямам, а от много години си мечтая да имам. Не съм се престрашила.

Защо винаги пишеш с огромни букви?  newsm78 Няма нужда, глухи не сме  Grinning
еми като го писах нямах представа че това означава че викам Embarassed

# 111

Аз харесвам и на жени, и на мъже, стига да не се прекалява (което си е доста относително  Grinning). Решил съм вече, дори си измайсторих една с Corel Draw по идея от нет-а. Пипнах я тук-там, добавих това-онова и вече стана добре. Гледам я вече един месец и всеки път ми харесва, това май ще рече, че съм избрал подходящата, к'во ще кажете? Време е вече да си я прасна, а?  Grinning

Като я направя, ще я пусна тук, нали съм си дърт ексхибиционист... Mr. Green

# 112

Аз харесвам и на жени, и на мъже, стига да не се прекалява (което си е доста относително  Grinning). Решил съм вече, дори си измайсторих една с Corel Draw по идея от нет-а. Пипнах я тук-там, добавих това-онова и вече стана добре. Гледам я вече един месец и всеки път ми харесва, това май ще рече, че съм избрал подходящата, к'во ще кажете? Време е вече да си я прасна, а?  Grinning

Като я направя, ще я пусна тук, нали съм си дърт ексхибиционист... Mr. Green
щом си намерил подходяща на стила ти нищо не ти пречи да си я направиш
подбери добре татоиста си обаче да не те орезилят

# 113
...подбери добре татоиста си обаче да не те орезилят...

Два пъти вече ходих в студиото му, видях негова работа... Напълно осъзнава, че ми е първата и може би последната, и трябва да се представи добре. Освен това е и единствения, който намерих в Пловдив да я направи. Мястото е ле-е-е-еко интимно: м/у пъпа и основата на члена. Не виждам нищо срамно, ама на няколко места ми отказаха...  Rolling Eyes 

# 114
  • Пловдив
...подбери добре татоиста си обаче да не те орезилят...

Два пъти вече ходих в студиото му, видях негова работа... Напълно осъзнава, че ми е първата и може би последната, и трябва да се представи добре. Освен това е и единствения, който намерих в Пловдив да я направи. Мястото е ле-е-е-еко интимно: м/у пъпа и основата на члена. Не виждам нищо срамно, ама на няколко места ми отказаха...  Rolling Eyes 

При кой ще я правиш? Обиколили сме не едно студио с благоверният и може да обменим опит ... Wink

# 115
При Жоро - Студио "МОПС". На Главната до рок-клуб "Безистен". Благодаря за интереса, споделяйте, целия съм в слух... Grinning

# 116
  • Пловдив
При Жоро - Студио "МОПС". На Главната до рок-клуб "Безистен". Благодаря за интереса, споделяйте, целия съм в слух... Grinning

Добър избор ... най-добрият избор ... не исках да ти го препоръчвам преди да чуя, на какво си се спрял ... но си уцелил точно в 10-та ... няма да те разочарова ... мойте последни 2 са правени при него, както една на  милото, и пиърсингите са негово дело .... страхотен е ...
Чакам скоро да се похвалиш с новата придобивка  Twisted Evil

# 117

Благодаря ти много!    bouquet

Направо крилца ми сложи!  Grinning Отивам още утре, току-що му звъннах! Задължително ще се похваля!  Grinning

# 118
И аз много искам и съм си избрала не6то мисля 4е е много красиво и секси! Simple Smile
http://www.gigahive.com/sites/darkdescendent/uploads/pegacorn.jpg
то тожа кон4е искам!

# 119
Аз се колебая.. юли си лепнах една от тия дето са за седмица-две, готино ми беше.. чудя се още..

Прическите и пиърсинга май ми стига засега..

Общи условия

Активация на акаунт