ТАТУИРОВКИТЕ?

• 32 754
  • 224
  •   1
Отговори
# 120
А, тази не съм я правила аз  Laughing.. но откъде ли ми е позната?!  Mr. Green

# 121
 Dr.Jend -Моята е на същото място....АМа чак пък толкова интимно newsm78Много свенливи тези пловдивски татуисти Blush

# 122
Цвети, сигурно жените са ме взели за някой секс-маниак, а мъжете за активен гей. И аз накрая-я-я-я-я-я... аха да се разплача...  Cry Важното е, че има истински професионалисти. Grinning А представяш ли си, ако исках малкия приятел да изрисувам, мали-и-и-и-и-и...  ooooh!

П.П. Кърмите ли се още? Аличка е само на кърма! Много сме горди!  Mr. Green

# 123
  • Be realistic - plan for a miracle.
При Жоро - Студио "МОПС". На Главната до рок-клуб "Безистен". Благодаря за интереса, споделяйте, целия съм в слух... Grinning

И аз при Жоро! Невероятен е Grinning При него си направих първата татуировка, смятам при него да е и втората, и следващите ако има такива.

Обожавам го тоя човек!  Heart Eyes

# 124
Скоро ще имам, но на място което няма да се деформира от евентуален подут корем  Crossing Arms И без друго изпадам в потрес като се замисля какво ще се случи с дупките за пиръсинга ми, все си ги представям като ноздри на хипопотам Tired

# 125
 Dr.Jend
Цитат
П.П. Кърмите ли се още?
Дамммм.И няма изгледи за скорошно отказване Naughty,което ако трябва да бъда честна,никак не ме натъжава hahaha.Само искам нощните фиести да намалеят Praynig
А Аличка не иска ли от вашата храна вече?Аз ако го чаках Христо да си поиска сам,щях още да си го чакам Joy

П.П.А на това място мен не ме боля(за татуса говоря).И мноооого си го харесвам. Heart Eyes
А за "малкия приятел" съм без думи!
Поздрави  bouquet

Последна редакция: сб, 11 авг 2007, 14:13 от ~Цвети~

# 126
Eто моите 2 татуировки. Харесвам си ги, какво Simple Smile))     

http://www.picvalley.net/v.php?p=u/86/85320_234.JPG

http://www.picvalley.net/v.php?p=u/1/243_084.JPG

# 127
  • ВАРНА
И аз скоро ще имам,но от тези - временните Mr. Green Мисля да е около глезена,но събирам впе4атления и идеи Mr. Green мисля си за делфин4е,змия,ин и ян...ей такива ми ти неща Mr. Green Mr. Green Mr. Green
хей,здравей!аз имам тату делфин малко над глезена-син и бял.скоро ще ти покажа снимка.виждам,че си морска-ела във варна в "на тъмно"-няма да сбъркаш:)))

# 128
  • ВАРНА
Да, имам една. Тази. Пролетта си я правих. На снимката е на около 2 часа /то си личи/. Ако ви кажа колко години исках да си направя нещо и все не се престрашавах.
Да ви разкажа една забавна случка с моята татуировка.
Преди около месец сме на плаж голяма компания. Едното момиче ми вика: "А имаш татуировка? Кога си я направи?" Аз й отговарям "Преди няколко месеца." а тя: "Ама нещо се е размазала."

# 129
Ето я моята . Сега като я гледам май бих я допълнила, нещо суховата ми седи  Thinking

# 130
Скоро ще имам, но на място което няма да се деформира от евентуален подут корем  Crossing Arms И без друго изпадам в потрес като се замисля какво ще се случи с дупките за пиръсинга ми, все си ги представям като ноздри на хипопотам Tired
С теб повече няма да си играя!  Crossing Arms

# 131
  • София
Ето я моята . Сега като я гледам май бих я допълнила, нещо суховата ми седи  Thinking
само кажи на къде /надолу или настрани/ да ти я дорисувам  Laughing

п.п. а всичките мои снимки, които бяха качени в нет-а са ми се затрили та в момента нямам ни една снимка...

# 132
Да, имам 2 броя. Вече съм ги показвала, няма нужда пак. Wink

# 133
Според мен, татуировката си е супер, стига да се направи със стил и на подходящото място. Аз нямам.

# 134
само кажи на къде /надолу или настрани/ да ти я дорисувам  Laughing

Настрани  Wink
Мина ми мерака целия гръбначен стълб да си го татуирам...

Общи условия

Активация на акаунт