ТАТУИРОВКИТЕ?

• 32 794
  • 224
  •   1
Отговори
# 150
Нямам и никога не бих си направила! Не виждам нищо красиво в татуировките, дори са ми лееееко противни! /само да няма обидени/

# 151

Hug Hug Hug Грацие Mr. Green  А как ви звучат едни женски устни там Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

На мен не ми звучат да ти кажа  Crazy Откачено е. Ама не съм виждала и не мога да си представя..Иди виж каталозите и тогава решавай  Wink

# 152
Нямам и никога не бих си направила! Не виждам нищо красиво в татуировките, дори са ми лееееко противни! /само да няма обидени/

НЯма да има  Wink Хора различни....

Както винаги съм казвала, слава Богу, че е така...Аз и на жена харесвам и намъж, също. Даже на мъж с една идея повече..Че ми е много секси...А който не харесва, тъкмо повече татуирани мъже ще останат за нас  Mr. Green

# 153
хм мн искам моито мъжле да си направи татуировка,мн ще му отива smile3521
и тои е съгласен,така че просто чакам  love001 newsm74

# 154
  • ВАРНА
хм мн искам моито мъжле да си направи татуировка,мн ще му отива smile3521
и тои е съгласен,така че просто чакам  love001 newsm74

Confused Моето пък не иска. ... а аз искам ...  Sad
Майка му като видя моята татуировка, попита, кога сме си сменили ролите.  newsm78 Laughing Mr. Green Питам аз, къде пише, че мъжа трябва да има тату, а жената не.  newsm78

# 155
тази ми е на лявото бедро от 2005 год.                                                             а тази е от 2003 и е на гърба ми, между плешките

# 156
 Twisted Evil И аз вече съм с тату-у-у-у-у-у-у...  Twisted Evil Днес ми я шляпнаха и веднага споделям с вас.

Забележка: Кликни в/у снимките, за размер 1:1. Малко са големички и може да се зареждат м-ъ-ъ-ъ-ъничко по-бавничко... Сори... Rolling Eyes

- Току-що завършила първа фаза (маркиране на границите) и начало на пълнеж:

- Драконът окъпан в кръ-ъ-ъ-ъв и жаден за още:  Twisted Evil

- Драконът е вече изморен или по-скоро стопанинът му:  Wink

Последна редакция: сб, 18 авг 2007, 17:29 от Dr.Jend

# 157
Dr. Jend, а болеше ли там? Като гледам има и запълване, пък и е големичка. Та ми е интересно Simple Smile

че и аз съм се замисляла за тату под пъпа.  Blush

# 158
Dr. Jend, а болеше ли там? Като гледам има и запълване, пък и е големичка. Та ми е интересно Simple Smile

че и аз съм се замисляла за тату под пъпа.  Blush

Тъкмо това обяснявах на една приятелка, че боли малко повече от епилация с електрически епилатор.  Mr. Green За мен е съвсем нормално, слушаш си музика, мислиш си за нещо и-и-и-и... Няма проблеми!  Grinning  Peace

Успех и да се похвалиш после със снимка!  Wink

# 159
Dr. Jend, мерси за инфото Simple Smile
А иначе за снимка..То по-добре да си създам собствена галерия със снимки на тату-та. Тази(ако си измисля какво точно да татуирам) ще ми бъде 6та Grinning

# 160
Аз също имам татуировка, плетеница, между дупето и кръста. Много си я харесвам и не ми е омръзнала, само малко избеля, та си мисля октомври да ходя да ми я повтарят. Прави сте, че е краста, много искам още една, но мъжо е против, та не знам дали ще си направя Thinking Иначе той харесва моята и твърди, че е много възбуждаща (за него поне). Аз и него го карам да си направи и почти съм успяла да го зарибя. Много ще му отива една добре направена и не прекалено голяма татуировка на рамото или на гърба...

Който иска да види моята ето тук имам 2 снимки :

http://www.snimka.bg/album.php?album_id=164089

ТЕС харесва ми твоята татуировка  Peace

# 161
... много искам още една, но мъжо е против, та не знам дали ще си направя Thinking Иначе той харесва моята и твърди, че е много възбуждаща (за него поне)...

И на мен ми харесва твоята татуировка,  skygirl! Peace Подкрепям мнението на мъжа ти, аз също не обичам жените да прекаляват с татуировките. Понякога на човек му е тудно да прецени сам за себе си, увлича се, краста както казвате... На помощ тогава идва партньора, приятелите...   Hug

# 162
  • Бургас
Нямам но, се чудя дали да си направя.На моменти се навивам много на моменти се разколебавам, то май не знам какво искам  Laughing

# 163
И на мен ми харесва твоята татуировка,  skygirl! Peace

Благодаря  Blush Видях, че си избрал доста нестандартно място за твоята, но ми харесва  Peace Учудвам се, че не е боляло особено при положение, че там кожата е много нежна и чувствителна  Thinking

# 164
Айде стига с тия татуировки! не им ли мина сезона? Laughing

Ето няколко от моите:

- червенокосата дама отгоре. Laughing

Правил ги е мъж ми.

Общи условия

Активация на акаунт