Отговори
# 45
без да съм довъвела царевицата?
не го прекъсвай нищо няма да посигнеш в един момент стомахчето само щше се регулира

# 46
Магеста, големи сте сладури. Косата ще пораснепо-бързо отколкото си очаквала. А, да те питам, тия рамки на снимките са страхотни- от къде, от къде? Mr. Green

Black_kitty, мисля, че това с диетата е хубаво - само на кърма, а щом си дала царевица няма нужда да я довъвеждаш - ти си я въвела. А не разбрах какво му е на бебчето, че му е нужна диета?

# 47
Здравейте на всички мами и на всички бебоци !
Аз съм си в София с бебока, но си нямах доста време нет и сега сядам да драсна благодарствени думи за всички, които се сетиха за мен за рождения ми ден, вкл. и на зълва ми (сестра на мъжа ми;-)) която ви е почерпила с тортичка от мое име Wink
Още една седмица и ние духваме на републиканска лятна обиколка по роднини и поводи. Скоро ще могат да ни забележат и в Добрич дори.
Хапваме си попарка и ние, с 2 сухарчета и не знам защо, но когато му направя с три не я иска. Много странно ! Иначе, всеки ден е с променлив успех- ту я иска, ту не. Разбирам го детето- нали си е малко алергичен и му я правя с козе сирене и зехтин.
А за неакащите- не се притеснявайте, нещата си идват по местата. Просто трябва да мине време за да се нагласят малките стомахчета към новата храна. Дани вече си отрегулира механизма и слава богу си ака по 2 пъти на ден, което си беше немислимо доскоро без моя помощ.
Лека и спокойна нощ ! .. да не досаждаме повече !
Ама супер хубави дечица си имаме !!!
Магеста, нищо не чета, мнооо ме мързи ... я разкажете как са децата вече с режима на спане през деня ? Дани сам мина на една дрямка сутрин в парка от 1 час и следобеда вкъщи като пич си спи по 2-3 часа и след това чак за нощта се приспиваме. Аз много се страхувах от тоз ден, но си го наложи детенце много спокойно и засега ми е вери удобен тоз режим.

# 48
Бърз запис,че вече отново сме компютър!
Лека нощ,аз отивам да чета,че много изпуснах!

Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 49
Анче макаронено, що не отговориш и на другия въпрос... Или влезе, само да погледнеш за ново бисирче? И между другото - няма лошо да цитираш сбъркани думи, има лошо да се подиграваш просташки, а тук да се правиш на света вода ненапита....
Ето, за това става дума - http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=199951.660  

# 50
Магеста .....  по този повод пускам анкета /макар и малко късно/, айде да минете през първа страница да се отчетете.
Екстра. отчитам се  Laughing
Абе Ники, а как ще коригираме резултатите ако някой рекордьор вземе че падне пак, докато сме още на тази тема , пък майка му е гласувала....  newsm78 ....   Party  ....  Wink
А по темата с подстрижката - благодарско за честитката  Hug три дни не съм мигнала как да си върнем стария контингент  Wink  Grinning .... ама хайде и Пешко си ги заслужава девойките, нема за жени да се караме сега ...а-аа а  Grinning

# 51
Анче макаронено, що не отговориш и на другия въпрос... Или влезе, само да погледнеш за ново бисирче? И между другото - няма лошо да цитираш сбъркани думи, има лошо да се подиграваш просташки, а тук да се правиш на света вода ненапита....
Ето, за това става дума - http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=199951.660 

ей бе боже, ако беше някой друг?  newsm78 Grinning

Никой не е светена вода пита, ненапита. И аз бъркам - не съм съвършена. Дайте да не разваляме новата тема.... ooooh! Whistling М?

Ти като ме цитира да не би да обезумях. Изцепила съм се бисерно и това е  Joy

# 52
  • Бургас
Абе Ники, а как ще коригираме резултатите ако някой рекордьор вземе че падне пак, докато сме още на тази тема , пък майка му е гласувала....  newsm78 ....   Party  ....  Wink

Никакви такива!!!  Stop
Паданията забранени!!!   Naughty

Хайде лека и мека и всички по леглата бегом марш  Joy

# 53
Да ти идва наум- думичка с "И"? Или и за такива не си чувала? Да цитирах те - твърде малко, ако питаш мен!

# 54
Да ти идва наум- думичка с "И"? Или и за такива не си чувала? Да цитирах те - твърде малко, ако питаш мен!

Няма за какво. За чуждата неграмотност ли? Давай още - не ми пука.  hahaha
Тази тема е за децата ни, не за нас. Ако имаш дами кажеш нещо - на лични, моля Simple Smile

Оспами пак темата Ирландска пешеходкеSimple Smile

# 55
Пешеходка, зарежи го детето.. то друга работа си няма!! Не си струва времето и нервите .

# 56
Анче писна ми да гледам как все стават някакви неразбории и то все с теб........ най-учтиво те моля да спреш!

Аз да ви кажа днес умората до къде ме доведе.............събуждам се аз от плача на малката и поглеждам часовника, а то 10ч. Милото беше умряло от глад. И това не е всичко. Лягам си аз към 11ч., защото много ми се спи, а и малката се прозява. Слагам я в кревата до мен и заспиваме. Е да де, но се събудих чак в 15:20 ч., а детето лежи в долната част на кревата и кротичко си гледа телевизия. Съвсем се шашнах.....викам си край уморих детето от глад. Да ама нали чета тук и се образовам, та реших да и купя тез бишкотки Плазмон, та да я засищат повече (не си спомням дали се оплаках, че за месец и 10 дни не сме качили и грам). Сложих и лъжичка и малко и тя не можа да си пиине въобще от млякото......................така днес изтормозих милата си рожба. Та да ви питам колко се слага в млякото от тези бишкоти и през авентско шише минават ли? А може и да не и харесват.....снам ли?

А пюретата ние ги ядем задължително с вкус на тиква на Хипп. Въвели сме домат и магданоз, а тези дни мисля и чушка да опитаме. За леща и зеле знам, че е рано. А за спането сме подобни като мушморока на Поли Жекова, но спим максимум 2 ч. следобед до 3ч. не го докарваме........най-малкото защото от горе съседите са в ремонт от 2 месеца. Вчера например си къртиха входната врата.

Ники това е лично мое мнение, но щом детенцето ти не е много добре, не е лошо да го оставиш да му почине стомахчето 1-2 само на млекце.

Мислех още да пиша, но забравих за какво, а и стана много дълго, за което се извинявам............Лека нощ   bouquet

# 57
Виктория днес става на 7 месеца и ви черпя

Чеcтито и на тези които стават днес на 7 месеца

# 58
  • Vaudreuil Canada
Ареееее пак се сговняса темата ... анче_мамче вземи се стегни - все някой ти е крив и все някой ти е виновен та вместо трески вземи потърси греди ... ей че си проклето същество ... що ли не си гледаш детето вместо да се проявяваш постоянно като стори-пакост.
АЗ ЛИЧНО ОТТУК НАТАМ НА ТВОИ ВЪПРОСИ И ЗАБЕЛЕЖКИ НЯМА ДА ОТГОВАРЯМ - който желае да се присъедини - така няма да оспамваме темата и ти няма да получаваш отговори на питанията си - нали си голям капацитет ... мисля че можеш и без нашите мнения.

# 59
  • София
анче - мамче, недей така да се подиграваш. гадно е. все пак не сме на конкурс за правопис, а и не искам да ти напомням, че и на тебе правописът не ти е най - силната страна Party
тука в тоя ямбол големи жеги, голям ужас. и по жежко ще става.
по въпроса за царевицата - днес ния ще я яде в синхрон с пуйка. та утре ще споделя ефекта.
магеста, ама много джиджен тоя жижо, брей Mr. Green
за анкетата - нашата ния все още не се е сгромолясвала от никъде. жив късмет си е Peace

Последна редакция: ср, 18 юли 2007, 11:32 от алексче

Общи условия

Активация на акаунт