Отговори
# 90
Момичета, посъветвайте ме какъв термометър да си купя, з'то имаме температура а с живачния става много бавно и трудно. Междудругото колко минути се държи в дупенцето живачния за да е сигурно измерана температурата?

# 91
  • Бургас
Привет и от нас!Ама много бързо пишете .ние имаме термометър-биберон.Доволна съм от него,дано не го ползвам често.В дупето мисля,че трябва да се държи не по-малко от 4-5 мин.Аз съм болна в тези жеги,лепнал ме е някакъв вирус.Дано поне не заразя малката!Айде,бай

# 92
  • Düsseldorf
шамЕнет: Аз съм голям фен на козметиката на Веледа, но опредлено не е хомеопатична, освен ако твоята хомеопатка / или хомеопатичка, не знам как е правилно/ не нарича така всичко, що е натурално. Затова пък на Веледа продуктите са изцяло на натурална основа и не съдържат за консерванти разните парабени и други химии, закоито напоследък толкова се пише, че са канцерогенни. Серияата им за бебета е с невен и наистина е много добра, аз ползвам някои неща и съм супер доволна. Ето тук са продуктите, не знам ползваш ли немски, за съжаление на английски имат много кратко инфо. Ако имаш нещо да питаш- питай, ще помагам. http://weleda.de/Koerperpflege/PflegeMutterKind/BabyundKinderpflege

# 93
 Embarassedпак съм аз, вие с каква царевица захранихте (консерва или замразена и после варите)? забравих д ави кажа, аз въведах чушката(зелена) към 6 месец и малката много я харесва,дори от удоволствие примлясква

# 94
alex_shu, много ти благодаря, не знаех, че имат и сайт, пратих го на моя човек в Германия веднага, да се образова там и да му мисли. Дано не струва скъпо? Нашата хомеопатичка не знам що мисли, че е хомеопатична, или може и аз да не съм разбрала добре. Иначе има едно хомео лекарство Calendula, но това е и медицинското име на невена.
Тя каза детския комплект да вземем, знаеш ли какво включва и колко струва?
А немски - от всички езици този най-не го владея....(в смисъл, че го и недолюбвам)... Laughing

Намерих обаче тази американска страница: Weleda cosmetics и това Weleda Group.com и weleda.co.uk на английски
Между другото, не е и скъпа тази козметика...и имат и лекарствени продукти и някои от тях са и хомеопатични...дано по-скоро почнат да ги внасят!

Последна редакция: ср, 18 юли 2007, 17:02 от шамЕнет

# 95
  • София
они, днес ния яде пюре от пуйка с някаква фина царевица newsm78
Pepadg, ние сме с най - прост термометър - детски чико за 3 лева. мери най точно. имаме и дигитален, ама мери всеки път различно и хич не съм доволна. може нашият да е скапан. от температурата в дупето вадиш 0.5 градуса. нашият живачен се държи 3 минути, но 1 път не съм успяла да й го премеря там. под мишницата ми е най лесно.
лилетка, вие чак сега ли открихте торбите? нашата ния ги предпочита пред всичките си играчки открай време. Hug
detelini, нямам никаква представа за хомеопатични лечения и доктори newsm78

# 96
 newsm45 Мацки, много съм зле- днес Томи падна цели два пъти от спалнята-сутринта и три часа след това пак.Резултат- една посинена бузка и веждичка, както и малка цицина отзад на главичката.Засега няма температура и други признаци за комоцио, обаче аз съм пред припадък вече smile3511Станал е адски бърз и непредсказуем.
Магеста, завиждам ти за  чувството за хумор, мен все на рев ме избива.
Пепабг- в дупето термометъра се държи 1минута (нали днес съм на тая тема)- освен това винаги показва с 0.5 градуса отгоре.
Отивам да се самосъжалявам пак Cry, а вие ПАЗЕТЕ ДЕЦАТА СИ, ЗАЩОТО ЧУВСТВОТО Е КОШМАРНО! Heart Eyes

# 97
Торбички, опаковки от чипс, каталози - ше речеш свраче, не човек гледаме! Всичко лъскаво и цветно е наше, а ако и шуми - цена няма!

# 98
Здравейте мамчета,най-накрая прочетох всичко и нещо ми се наби като трън в очите.
Мислех да си спестя мнението за Анчето,но и на мен не ми харесва държанието й,а най-вече пунктуацията й./все едно някаква "селянка" иска да се представи в града/ У,Ф,Ш,Ъ,Л......
Анче,не ти отива на годинките,язък на външен вид изглеждаш чудесно,имаш прекрасно детенце,защо ги вършиш такива,направо не ми го побира акъла... newsm78 newsm78 newsm78

Поли
,честит рожден ден на патерици-всичко най- хубаво ти желая.

Mr. Green и Лори падна от спалнята,вече и тя е  към каскадьорчетата.
Ушичките й ги чистя веднъж седмично,когато се събере  секрет.От въпросчето на Шаменет-аз давам леща и печена чушчица и на Лори й харесва.Броколите в комбинация с карфиол,морков и картоф много ги долюбва.
Последните ни мерки от онзи ден са 6300гр,65 см. Rolling Eyesмилата ми кукла е наддала само 150 гр. и на см.нищо.Вярно че,е много пъргава и игрива,майка и баща й са кльощави,ама чак пък 150 гр. вижда ми се малко.В понеделник ще ходим пак на ДК,да ни дадат резултатите от изследванията и педиатърката да я прегледа-щото женицата излезла в отпуск.
Имаме си нова придобивка за Лори-столче за хранене newsm44,милата ми принцеса все едно цял живот в столче е седяла.Утре снимков материал и клипчета.

Никки,Майче-бързо възстановяване на дечицата.И на всички дето са им болни дечицата също.

Да си нацелувате бебешорите-много са сладки Heart Eyes

Хубави са фотосите от почивките ви.Благородно ви завидях Blush

Стига толкова,че се унесох. :pray:forgive me
lovekiss

# 99
  • София
Торбички, опаковки от чипс, каталози - ше речеш свраче, не човек гледаме! Всичко лъскаво и цветно е наше, а ако и шуми - цена няма!
hahaha
вафли и мокри кърпички bowuu а междудругото ния се възхищава страхотно и на работеща пералня. направо се хипнотизира. като се моткам из кухнята, я слагам в шезлонга й и ако пералнята е включена, я слагам директно отпред да се забавлява.

# 100
Момичета, посъветвайте ме какъв термометър да си купя, з'то имаме температура а с живачния става много бавно и трудно. Междудругото колко минути се държи в дупенцето живачния за да е сигурно измерана температурата?

На мен преди време лекарката беше казала да ползвам само живачен термометър(най-точни са).Иначе го държа 4мин някъде.

Алекс днес нещо е изнервен,спи му се и не заспива инатчето.Сега с триста зора успях да го приспа.Незнам от жегата ли е newsm78

# 101
Момичета, имам едно свежо предложение (поне на мен ми изглежда така и който не иска да се връзва да не го прави Wink
Понеже на много никове се чудч какво означават и каква им е връзката с хората, хайде който иска да обясни значението на своя си ник. Много съм любопитна, а няма практически да попитам всяка една. Моя е ясен- това ми е съкратеното от Павлина Жекова.
Очаквам с нетърпение разбулването на тайните nickname-чета.

# 102
Анче,не ти отива на годинките,язък на външен вид изглеждаш чудесно,имаш прекрасно детенце,защо ги вършиш такива,направо не ми го побира акъла... newsm78 newsm78 newsm78

Къде , къде я Анчето да я видим ?  Party А детенце наистина много хубавко, малко ми е мъчно .. baby_neutral
Инче, честито ви столче за хранене  Grinning
В духа на настоящата тема - внимавай , чудесно място за плонжове е  Naughty
Pepadg аз съм за дигиталния тип термометри - вярно , че се шири схващането, че не са точни, но аз съм доволна от моя - с мек накрайник е / тоест лесно се пъха в дупе/ и струваше около 12 тина лв.  Peace
Царевица самостоятелно не съм предлагала - само от пюре. Гледам , че има на пазара и от зърненените каши такива с царевица, което също ми се струва приемлив вариант  Peace
Fiffi - палци всичко да е наред  Peace
В кръга на майтапа - пък сте подобрили рекорда по падания вероятно ....  Joy
При мен гузна съвест няма много, защото и таткото ни беше в стаята и той тъкмо се обърна да си ходи ...
А аз самата пострадах доста / коляното ми е подуто цялото/ в опити да предотвратя скока ....
Ох момичета да ви се оплача ..... сега като гледам Жижо как сме го "фъкнали"  - на гол охлюв мяза, да не говорим, че боде при прегръдака ... почвам да сжалявам за подстрижката.
В счетание с това и дядо му му вика по тоя повод  "гольо" ... ох ... все едно не е мойто бебе....  Confused
От вчера е и един войнствен и сериозен и само го питам, дали ми се сърди .... ( да де , а уж нямам гузна съвест  Mr. Green)
poli.j - моя ник съм ти го казвала от'де иде.... Grinning

Последна редакция: ср, 18 юли 2007, 17:39 от Magesta

# 103
poli.jekova ,аз все си мислех,че си Полина newsm78
 Аз съм Лили(Лилия),та за това съм Лилетка bowuu

# 104
Очаквам с нетърпение разбулването на тайните nickname-чета.

Ееееееееееееееее, ти искаш да отнемеш главната закачка на форума!  Hug
Шаменет: на иврит е! Ха сега, де!

Общи условия

Активация на акаунт