Отговори
# 75
Шру, нема да мои, щот анчиту сига й добра майка - за разлика от мени и теби... Ну, когат ти види постат - ще го копи - пейст, ни са бой!
Мужду другото, тя беше номинирана за най вдъхновяващ извор на бисири! Но откакту вечи го "чатка" правописа , вечи 2 деня... Laughing, няма да я пишим...

# 76
Леле, много бързо се заформил отново цирк Simple Smile как не ви омръзва да се занимавате с глупости  newsm78 нали уж сме големи хора.

# 77
Анке-мамке, докато не престанеш да си перчеш носа пред всички тук и най-вече да обиждаш пешеходката, аз лично няма да ти обръщам никакво внимание повече. Наистина ми омръзна от теб. Мислиш си, че можеш да се подвизаваш във форума, защото е общодостъпен, но това е като ексибиционизма - всеки може да се показва гол, въпросът е, че не навсякъде е уместно! Точно ти, която имаш почти винаги правописни грешки, не можеш да се подиграваш с другите, правилно ти го е казала пешеходката  Naughty И аз като pontes, съм научила много от пешеходката за майчинството, тя вече е отгледала две прекрасни момчета, така че е най-малкото неприлично да се перчиш тук пред нея. Това е ПОСЛЕДНОТО ми послание към теб, този форум се обърна на скандалджийски форум, ОТКАКТО ТИ ДОЙДЕ В НЕГО. (Да не говорим, че и вирус ми лепна един от линковете в твоите постове...., ама айде, за това едва ли си лично виновна...)

Shrew, хайде бе, душа, ела, та да се оправят нещата. Внеси малко смях в аудиторията! Как сте с Алекс? Ядат ли ви комарите? Нас ни ухапа два пъти, но на малката дзверкиня ич не й пука. Да ви се оплача от нея, станала е такава калпазанка! Не мога да я храня с лъжичка, освен ако не е много гладна наистина - но само докато залъже глада. После се почва едно непрестанно пръскане с език и истерично кикотене срещу мама. Ужас направо, оплесква ми всички дрехи, трябва да я храня по цици и по гащи, в средата на стаята, за да не опръска дивана!  Animal Pig

Абе имаше едно Vessito тук, от Германия какво стана с нея, къде е...Нашата хомеопатичка ни препоръча една козметика VELEDA, която тя беше ни писала тук още преди раждането, та искам да ми донесат от Германия. Каза, че това било хомеопатична козметика и имало някакъв детски комплект. Някой знае ли нещо повече за това?

# 78

Анче Мамче[/b][/color] няма нужда от такъв присмех за едни правописни грешки.Аз лично много се дразня от неграмотност,но в нашия случай всички сме заети покрай бебоците,сядаме пишем нещо набързо,ако децата са будни трябва и да следим какво правят-те вече са големи,при мен е така.Ако допусна грешки то е,защото Марти е или с мен на компа,или го гледам да не направи няква щуротия.Така докато пишех един път се изтряска от леглото Cry
много добре казано! И много ви моля и аз съм руса  Embarassed
не мисля че е мястото за та такива постинги Naughty
Та днес си купихме ортопедични обувчици, защото се чудех как да го моря над вечер и измислих на вън пред блока с паяка, място бол- бягане и само бягане, та вечер не сварва да си изяде млякото и е заспал. А бос да го бусна по цимента не става.

# 79
Кате, нищо лично, еле пък, към теб...Едни хора са руси, други - РУСИ (като диагноза), ако ме разбираш...

# 80
Добър ден и от нас.Ние преди малко се завърнахме от зоологическата градина и сега ще гледам да посвърша някой неща.Хванах му цаката на малкия-давам му едно малко пликче или едно празно шише от минерална вода и настъпва спокойствие.

# 81
здравейте и от нас.за анкетата:не сме падали още  Praynig дано не се случи.за спането :спи сутрин и привечер по около 30-50мин. и на обед 2-3часа сега отивам да стягам багажа че отиваме при старото бабе демек прабаба хайде лек ден и оставаща седмица  Hug

# 82
старото бабе демек прабаба
Хе-хе, и ние си имаме такова - но и през ум не ми минава да й казвам старо бебе, защото без нея сме загубени. Толкова много ни помага, и досега го е правила, и продължава! А и тя не е толкова стара - моята баба и прабаба на Венета е на 67 и е страхотна ..... и се казва Венета!
Весито от време на време се появява, но мноооого рядко.

# 83
Опа, к`во стана пак,Анчето пак заформило скендъл hahahaВсе гледах да ги подминавам тези спречквания, ама то не мож` стане тая работа те много зачестиха, а така не ги обичам newsm78
Хайде вземете и спрете моля Ви Praynigнека си говорим тихо и кротко за хубавите ни дечица Rolling Eyes
Ние спим вече само след обяд по около 2ч. и това е за целият ден PeaceНавънка вече въобще не мигваме ми то толкова интересни неща как да стане тази работа Laughing
Относно анкетата, сме отговорили с №2 един път от дивана и един от спалнята и сега вече мнооого внимавам, че има много срашни случаи при падане от спалнята Shocked
Никки, при нас синя слива нямаше особен ефект, с крушата малко се подобриха нещата, но нали знаеш всяко детенце си е различно също се оправяме и като я оставя само на кърма ама сме на два часа на цицата денонощно Shocked
За Жижи какво да кажа, те си знаят Wink Heart Eyes
ive_bebe, не мога да ти кажа нищо по твоя въпрос нито шишета ползваме особено пък за бисквити да не говорим newsm78Ще ми се да и давам, но като не иска мляко от шише едвам по малко водичка успявам да я излъжа Rolling Eyes
Хайде това е за сега  bouquet

Последна редакция: ср, 18 юли 2007, 14:45 от esy

# 84
Здравейте!  Hug
Ами засега Криско не е падал, да чукна на дърво. През деня спим малко преди обяд 30-40 мин. и привечер така. Следобед спим 1-2 часа. Вечер заспива 21:30-22:00 ч. Вече почти цяла вечер спинкаме. Събуждаме се към 7:00 ч.
И ние си имаме бабе: моята баба е прабаба на Криско и много му се радва  newsm47 .
liletka и ние така. Бебо се заиграва с някоя шумуляща торбичка, някоя кърпичка или шишето, а може и някоя играчка и много се кефи и е спокоен.  newsm10

# 85
Ааа да си имаме уФажението, моя милост тоже е блондинка ама Истествена.....на другите им са вика перхидролки (димек кат Анче-Барабанче)  Laughing А и не забравяйте, че умните програмисти на тоз форум са измислили опцията "проверка на правопис" е за понктоацията не са се сетили, но и това си е нещо. И покрай тези спорове започнах да се проверявам да не ме изтипосат и мен някъде.

Деси тя и мойта баба е на 70 години и сама казва на малката, че е стара баба, за да не я бърка с другите баби, не мисля, че е обидно. Да не казвам, че ако не беше тя (която по професия е акушерка) хич нямаше да се оправя след раждането. А и толкова си я обичам, че никога не бих я обидила.

Лилетка ние тоя номер с пликчето го отработихме преди месец........само дето предпочитаме да е червено, защото другите бързо ни омръзват  Grinning

За плазмона реших за сега да го давам в пюрето, а като въведа глутена ще и дам от целите бисквитки, че не ми се купува поредния биберон.

Последна редакция: ср, 18 юли 2007, 14:31 от iva-bebe

# 86
За падането - моят глас е в графа " на косъм бяхме"  Sick. Много рядко го слагам на дивана, подпрян яко с три стола, които не могат да мръднат. Да ама ние можело да мръднем от тях. Оставих го за малко и след пет секунди чувам звук на мъчене нещо и що да видя  Shocked наш Крисчо се промъкнал през един от процепите на столовете и виси с главата надолу  #Crazy вай сърцето ми спря  #Crazy така че ви разбирам милички какво ви е било да видите вашите паднали каскадьорчета.  Hug
Ники, как е вашата кашлица? ние още покашляме и ми е много кофти. В този ред на мисли искам да ви споделя колко съм разочарована, че не срешнах отклик на запитването си за хомеопати по разни съседни и големи градове  Sad. освен нашата Деси   bouquet и едно момиче от Пловдив, пълна тишина...... Sick. Нито По градове, нито отделната тема, която пуснах....Стана ми мъчно, че толкова дами намират време за отговори на какви ли не простотии, а моят конкретен и належащ въпрос остана като глас в пустиня. Знам, че никоя от вас тук не може да ми помогне както знам, че веднага би го направила ако можеше  Hug. Просто споделям. Сега проучвам хомеопатите в нашия град, май има надеждни и ще ги проверя.  Wink
Спинкаме предиобед малко в парка, после около два часа следобяд и вечер от 9 до 10, после си играем с мама и тати и лягаме с тях. Не вярвах, че това време ще дойде, но Кристиян сам си регулира съня и ако нещо не го тормози взе да става предсказуемо  Hug
Целувки на бембенцата сладки ... Heart Eyes

# 87
detelini, ако искаш мога да попитам нашата хомеопатичка да препоръча към кого може да се обадиш..., но се съмнявам, че има такъв изобщо извън СФ или евентуално май и във Варна има. Това е нерегламентирана от държавата дейност и затова още не са се размножили доставчиците на тази услуга, хомеопатията. Имам предвид класическата хом-я.

# 88
ейй мамчета много сте бързи, докато ви изчета и се включа темите свършили:)
 и малкта падна веднъж но от гърнето. Скоро въведох граха, все още се чудя за киселото мляко , но ще видим дали ще поиска малката. Ох, и с това спане нощно време.... събуждаше се много често на 1-2 часа,от 2 дни и давам като се събуди водичка и си спинка ,спинка,само 2 пъти се събуди.
Набързо,набързо се записах и аз по темите Simple Smile

# 89
... уффф, запис, че много бързо се пише тука, кога страстите се разгорещят и изтрещят .. Wink)

Общи условия

Активация на акаунт