И аз като pontes, съм научила много от пешеходката за майчинството, тя вече е отгледала две прекрасни момчета, така че е най-малкото неприлично да се перчиш тук пред нея. Това е ПОСЛЕДНОТО ми послание към теб, този форум се обърна на скандалджийски форум, ОТКАКТО ТИ ДОЙДЕ В НЕГО. (Да не говорим, че и вирус ми лепна един от линковете в твоите постове...., ама айде, за това едва ли си лично виновна...)

Все гледах да ги подминавам тези спречквания, ама то не мож` стане тая работа те много зачестиха, а така не ги обичам 
нека си говорим тихо и кротко за хубавите ни дечица
Навънка вече въобще не мигваме ми то толкова интересни неща как да стане тази работа

Ще ми се да и давам, но като не иска мляко от шише едвам по малко водичка успявам да я излъжа

.

. Много рядко го слагам на дивана, подпрян яко с три стола, които не могат да мръднат. Да ама ние можело да мръднем от тях. Оставих го за малко и след пет секунди чувам звук на мъчене нещо и що да видя
вай сърцето ми спря
така че ви разбирам милички какво ви е било да видите вашите паднали каскадьорчета. 
. освен нашата Деси
и едно момиче от Пловдив, пълна тишина......
. Нито По градове, нито отделната тема, която пуснах....Стана ми мъчно, че толкова дами намират време за отговори на какви ли не простотии, а моят конкретен и належащ въпрос остана като глас в пустиня. Знам, че никоя от вас тук не може да ми помогне както знам, че веднага би го направила ако можеше
. Просто споделям. Сега проучвам хомеопатите в нашия град, май има надеждни и ще ги проверя. 

Препоръчани теми