Отговори
# 60
Добро утро! Пак нощно време сте вилнели!
За спането да кажа - ние се опитваме вече да спим по два пъти, но някои дни не ни се получава. Обикновено става, ако първия път заспим към 11 - за около час. Втория път някъде към 15-16.00 часа за не повече от 2 часа.  Иначе караме на три пъти - като вчера, но за по 40 минути.
Приятен ден на всички и моля ви не се впрягайте!
P.S.
магеста, ама много джиджен тоя жижо, брей Mr. Green

# 61
  • Vaudreuil Canada
Ники при нас царевичката не запече положението но действа малко газообразуващо. Тиква и тиквичка също не са ни запичали.
poli.jekova ние режим нямаме - спим когато ни падне най-вече в количката. Вечер обаче след банята папаме и спим на тричасови интервали /понякога +/-1час/ и така докато се съмне - след съмване няма спане или се случва много рядко.

# 62
ей бе боже, ако беше някой друг?  newsm78 Grinning

Никой не е светена вода пита, ненапита. И аз бъркам - не съм съвършена. Дайте да не разваляме новата тема.... ooooh! Whistling М?

Ти като ме цитира да не би да обезумях. Изцепила съм се бисерно и това е  Joy

Въпроси за морал и етика с теб -няма да обсъждам- първо, трябва да им научиш значението на тези думички! Но, пък съм сигурна, че си много красива и руса.... Бог дал - Бог взел!

# 63
  • Vaudreuil Canada
Но, пък съм сигурна, че си много красива и руса

Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 64
Joy
Шемет, тя Понтес миналия път така се зарече!

# 65
анче_мамче   ....АЗ ЛИЧНО ОТТУК НАТАМ НА ТВОИ ВЪПРОСИ И ЗАБЕЛЕЖКИ НЯМА ДА ОТГОВАРЯМ - който желае да се присъедини - така няма да оспамваме темата и ти няма да получаваш отговори на питанията си - нали си голям капацитет ... мисля че можеш и без нашите мнения.

M-да .... с оглед стеклите се обстоятелства и аз постингите на анчето, от тук нататък през крив макарон ще ги чета и коментирам .../ не че се бях зачела и заотговаряла досега много  Mr. Green/
анче, ако случайно не разбираш причината за туй ни поведение и какво точно имаме против "купона" организиран по този начин ... просто не виждам и аз смисъл да ти се обяснява...

Ай, Добро утро , момичета ! Grinning  bouquet

# 66
Добро утро от нас с Марти  bouquet.Добре сме за сега,т.е няма болни. PraynigИ ние сме от тези, които спят 3 пъти по 40мин. на ден ooooh!.Много рядко да заформим по час.Нямаме зъби Crossing Arms.Аз въведох глутена от недоглеждане,нямаме реакция към него и сега му го давам без да се притеснявам.Много се колебая дали да почна да давам жълтък newsm78.Знам,че не е хубаво да се почва като е много горещо.Нашия доктор каза да го почвам,а една друга докторица каза да изчакам до есента #Crazy.Ако може някой да ми даде малко съвет. Heart Eyes

Анче Мамче
няма нужда от такъв присмех за едни правописни грешки.Аз лично много се дразня от неграмотност,но в нашия случай всички сме заети покрай бебоците,сядаме пишем нещо набързо,ако децата са будни трябва и да следим какво правят-те вече са големи,при мен е така.Ако допусна грешки то е,защото Марти е или с мен на компа,или го гледам да не направи няква щуротия.Така докато пишех един път се изтряска от леглото Cry

# 67

Joy Joy Joy Joy Joy Joy
Добре казано, но ако съдя по аватара, май е блондинка по душа, защото там е с кафява коса.

Аз пак да питам за Плазмона, колко слагате в млякото и с Авентско шише може ли да се пие?

# 68
Иве, аз ползвам обикновен сухар...След пасиране се пие, но - има едни биберони на Авент (не съм сигурна как се казват, аз ги наричам 1, 2, 3...) те са с процеп, а не с дупки. Ако  позицията е с 1 нагоре - пускат малко, с 2 повече и така... С тях я пием попарата и пюретата, щото нещо лъжичката не е на почит.
Ти не гледай аватара - маскирала се е ....
Ники, да падало е - но не от кревата, а от кошница - няма тази опция...

# 69
  • Варна
Ива-бебе аз слагам по 1 бисквитка Плазмон в млякото , но само вечер , а за биберона използвам този с чертичките 1,2,3  на Авент ! Пешехотка го е обяснила много добре !

# 70
  • Бургас
Пешеходке, добавих още една опция кат за тебе.....
Да си призная хич не ме бива в мисленето на опци, тъй чи ши ма звинявати........ Joy

# 71
Виждам тук купонясвате  Laughing
Та викам да изляза от дупката и да погледам сеир Mr. Green

Ша ма прощавати, спуснах 2 теми, но това определено си заслужава вниманието  Wink
Ади искам да ма цитирати и мени, веднъж пуне да са класирам и аз у клюкарника  Crossing Arms

# 72
Иве, / ive_bebe/ плазмончето и аз по 1 лъжичка, ама щото сме много гладни напоследък и по 2  понякога. Пробвай ако имаш бисквитките да и даваш да се занимава да ги гризка сама - със или без зъбки , без значение - те се разтварят много лесно в устата , тоест малка е вероятността да се задави . Доста е занимателно за тях  Peace
На мен Авент-ското шише не ми върши работа за мляко, еле' пък с бисквитка / с коя да е от бибероните /  Naughty
shrew - сорри мацка : не ФЪрФиш  Mr. Green ...  Joy   ...  туй твойто на Родоски акцент блъска повече ... Wink

# 73
Ето на, пак ни ма харесахти, нито пък Фнимание ми убръштати. За туй няма да пиша вечи у вашта тиема, а защо ние и у форума  Crossing Arms

# 74
Шру, уелкъм бек!  Joy Joy Joy Ма наистина не фърфиш!
Умрях от яд, че онзи път на срещата не си купих и аз от тия бисквитки на Плазмон. Тука у наше село май не намирам, днес сме на консултация и ще потърся пак. Че иначе трябва до Софето да идвам, че мъжото - ми мъже - не му се разправя с бисквитки! Иначе глутен вече ядем и ние, хруска корички хляб, пък и почнах да давам по малко глутенова каша вече.
Искам и аз да давам бисквитки вечер в млякото, за да спи уж повече, но няма как да стане - не мога да ги бутна в циците  Joy!

Общи условия

Активация на акаунт