Отговори
# 165
А да, днес бяхме на консултация. И мойта девойка нищо не е качила, някакви си 100гр за трети пореден месец и 3 см. Та резултата е 7850 и 71 см.

Ей, Веролинче и ние сме с абсолютно тези резултати от днешната ДК. Какво съвпадение Wink
Сега се сещам, ама май я няма Понтес нещо, да я питам тъкмо за ника - гледам има концерт в София на някаква ( за мен поне ) певица. Дулсе (може и да не се чете така) Понтес - може да имат нещо общо ника й с тази мацка.

Последна редакция: чт, 19 юли 2007, 16:41 от poli.jekova

# 166
Magesta, да по два пъти поне на ден си висим така и се люлеем, и всеки път си представям ако я изтърва..... #Crazy какво следва. Ще трябва да скоча и аз с главата надолу от някъде.

Момичета, всички пишете колко спят през деня мъниците - моята 3 пъти от 30 мин до час - а вечер кога ги слагате да лягат? И в колко стават?
Много се буди малката нощем и аз всеки път я кърмя, иначе няма заспиване. Имам чувството, че не е толкова гладна, колкото иска да ги почеше венците в гърдите ми.

А и ние не сме озъбени още, някой питаше. newsm78
Нищо не гладя. Wink

# 167
Ketka идва от Кети така ми казват от много -много малка и така дори се представям при запознаване ,а действително по лична карта съм Кристина -нищо общо но това е на времето не са разрешили да ме кръстят Кети че не звучало българско newsm78

Днес и ние бяхме на консултация качили сме доста+600гр.- 9 кг.  и  +2 см.-72см.
Започваме попарата от утре и ни биха Хепатит Б. Педи ми каза че ако детето стой добре в проходилка нямало проблем по 1 час да прекарва там ако то желаело.А на Алекс му харесва доста и върви на зад Mr. Green много е сладък.
Вигантол не давам от близо 2-3 месеца понеже фонтанелата е доста затворена.
За спането спим преди обяд за 30 мин. и после от 2 до 5 което е чудесно за мама. Laughing bowuu

Зъби също още нямаме,а само ни мъчат и се будим понякога нощем от тях.

Лили Иванова и Васил Найденов харесвам страшно много и съм решила да им отида на кнцерт при първа възможност.А знаете ли от къде мога да свъля тяхни песни?/безплатно/ Embarassed Embarassed

Ето ни и нас на 7 месеца.http://www.snimka.bg/album.php?album_id=107310&photo=41

Последна редакция: чт, 19 юли 2007, 17:26 от ketka

# 168
Привет мацки,много е горещо,направо не се издържа...

Днес и Лори става на 7 месеца,ето да се почерпите за нейно здраве.
Благодаря за букета на Магеста.

Успокоявате ме като споделяте,че и ваште мушмороци качват по-малко.Все си мислех,че ние сме грацилни и слабички го раздаваме.

А падането на Лори беше заради пакет с памперси.Явно всички деца си падат по PVC пликчета и опаковки.А какъв начален старт прави щом види пакета с мокрите кърпи,направо ме учудва. Много ме мързи да гладя,ама все още го преборвам.Прането седи по цяла седмица на дъската за гладене и след всеки ден отлагане идва момента в който като почна няма спиране.Вчера една комшийка изнесла дъската за гладене в 22ч.на балкона и помогнала на снаха си и изгладила всички бебешки дрешки.

Ето малко фотоси http://www.snimka.bg/album.php?album_id=88537&photo=122

# 169
Тини, ти мерси хубаво, ама действа, ли? Разхлабването, де!
Аз докато се наумууууууувам   Animal Snail , то си се регулира детето   Rolling Eyes
аз съвсем набързо минавам, само да ви се похваля, че мойта зверолина вече пълзи
Хи, хи, и аз на галено казвам на Викито Зверолина, защото понякога врещи като убодена мечка  hahaha
Детелини и ШамЕнет, мерси за хубавите асоциации, макар да съм далече от тях Simple Smile
алексче, кажи АДЕНА откъде идва?
shrew - опърничава жена 
Аз пък друго откривам в речника: shrew 1. n, зла/свадлива жена;   Laughing Wink
Относно царевицата -  въвеждам я в момента с 1 пюре на Семпер и това ни е любимото пюре (и на двете  Blush), наравно с пащърнака.
Вигантол давам, но нарочно нередовно, защото се натрупва в организма и предозирането също е опасно.
Хайда да излизат от прикритие и да пишат следните мами: Zizzu, LadyBird, secretbg, danielad и всички други, да не изброявам до сутринта Wink

# 170
KrisDiMar = бебе Кристиян, тати Димитър и мама Маргарита и оттам КрисДиМар  newsm03

Последна редакция: чт, 19 юли 2007, 17:42 от KrisDiMar

# 171
  • София
смуках си и адена от пръстите - нали съм александра денкин и а и ден, ама тъпо аден и адена затова. ама после се префасонирах на алексче Blush ще се сменя скоро на алексатор, защото ми стана смешен вица за чибуратора hahaha
за спането през деня - сутрин час, следобед час, в късния следобед - половинка. ама я мятам да спи в 8 - 8. 30 след банята. сутрин става към 6- 7. дори и да ляга късно, пак става тогава. иначе удряме по една манджа посред нощ. снощи 3 #Crazy

# 172
Не гладя нищо, само ако е супер смачкано ......и на мъжо блузките, че реве.
А Понтес хвана май по гръцко.
КрисДиМар го разбирах малко по италиански - Крис на Мар, тоест на мама Маргарита. Laughing
Вечер си лягаме около 22.00 часа. Но нощем се будим поне два пъти за папкане. Тия дни е маааалко по-добре спането, тоест пак минахме на два пъти будене, че бяхме подкарали една серия кошмарна.

# 173
  • Бургас
Аз да попитам нали по 5 поредни дни се дава  витамин Ц. Повече не е добре, и някой знае ли каква пауза е необходима преди следващото даване?
да, 5 дни може да се дава един след друг, след това прекъсване, и пак..... прекъсването незнам колко точно трябва да бъде, но аз го правя по-продължително, поне месец.....

аз съвсем набързо минавам, само да ви се похваля, че мойта зверолина вече пълзи
Хи, хи, и аз на галено казвам на Викито Зверолина, защото понякога врещи като убодена мечка  hahaha

хе хе виж ми лентичката отдолу: Зверолинчо Петър е на.....

# 174
Ние взехме една продължителна баня и сега Алекс пожелава на всички бебоци лека нощ Heart Eyes

# 175
  • София
Ние взехме една продължителна баня и сега Алекс пожелава на всички бебоци лека нощ Heart Eyes
ния вече цепи мрака yesyes

# 176

shrew - опърничава жена 
Аз пък друго откривам в речника: shrew 1. n, зла/свадлива жена;   Laughing Wink

Ууууу ти пък, да не излъже човек.  Grinning Аз таковата, послъгах лекичко, дане би да си създадете лошо впечатление за мен  hahaha Ма то тук порти всякакви  Simple Smile

Алекс спи два пъти по 2 часа, понякога и повече, и още няколко дрямки по 30 минутки  Simple Smile

Последна редакция: чт, 19 юли 2007, 22:17 от shrew

# 177
Алекс спи два пъти по 2 часа, понякога и повече, и още няколко дрямки по 30 минутки  Simple Smile

Eха,браво на него Wink

# 178
еехх мамчета много е горещо  Nature Sunny
относно спането преди обед прави 30-40мин и на обед от към 2 доооо към 5 и после чак в 20:30-21:00 заспива. И нашия много се буди вечер .Задължително яде в 00:00часа и после чак в 6 сутринта но пък се буди за вода. То аз се будя за вода пък....
ето ни и нас на 7месеца
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=150744&photo=47

# 179
Глейте кво ся - " The Taming of the Shrew" на Шекспир на български е " Укротяване на опърничавата" и тъй като е преведено от брилянтния Валери Петров, обяснението на Шрю се приема от журито за напълно вярно  baaa.
Алексче аз не знаех, че си Адена  Crazy. Тя и Екатерина си смени ника, как беше сега  newsm78.
оф, да ви се оплача- и без това слабата ми кърма съвсем сдаде багажа и ми е много тъпо, исках да изкарам дълго като компенсация за шишетата, но взима да става много зле положението, Крисчо е голям и много се дразни на почти празните цици и като не иска да суче и малкото мляко, което имах взе да попривършва  Sad. Безброй много пъти спасявах положението за тези 7 месеца, но сега май ще е края, а не съм готова за това  Cry  Cry  Cry ... въпреки че ме ухапа мамунката  Crazy  ......мъчно ми е мнооого. както й да е, оревах този форум.
Хайде да спинкате и да не се будите повече от 123 457 пъти ... повече от това се не трае  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт