Отговори
# 195
Magesta, е къв мъжки нуди купон сте спретнали, супер. Мчи той Жижо оправен и я как стои седнал, че и прав. Браво! Напред с материала сте......зех са комплексирам вече.....

Ай са ! Ай да ни съ комплексираме мъжете , а?!  Wink
Той Жижи нали с Венетчето на BettyL  се виждаха скоро ... та от нея е прихванал  Grinning
А и в парка тези всиТе дЕ'ца  са около и над година .... как да се имплантира в компанията иначе ... ?!
А за мъжката компания - ресто : имаме си една мома / тя единствена и Жижо са с гащи на снинмката  Mr. Green/
Ама нЕмаме ядове ....  Wink Мъжкари са всичките  Party
И ... честито ви возило Никки  Peace
Хайде ще споделиш марката, като го гарирате пред входа ви  Peace

# 196
  • Vaudreuil Canada
.. и при нас панаири със заспиването тази вечер големи. Направо ми скъса нервите моето чадо! Накрая победих! Mr. Green  До след малко, де....айде и аз да лягам, че след малко ще ставаме за цица.  ooooh!
Ужас не сте сами - току що заспа за 7-ми път и не знам колко ще издържи този път... ама то майка му е за бой че днес яде печени тиквени семки - малко ама направиха белята .... А и цицата я минахме няколко пъти ...  Crazy
Ники поздравления и безаварийно ползване.

# 197
Пак аз държа рекорда по късно лягане  #Crazy

# 198
  • Vaudreuil Canada
Пак аз държа рекорда по късно лягане  #Crazy
Нъц нъц нъц не ти се урежда въпроса.  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 199
  • Düsseldorf
А пък аз хем късно си лягам, хем от рано съм на линия! Wink Ама то е от зор, мъж ми е в командировка и ние като сме сами спя ужасно неспокойно, пак добре че изобщо спах де...Понякога и толкова не мога.
Магеста - Жижо се развива със страшни темпове, ние що не прихванахме от Венетка?.... Много големи сладурковци се, разтапят ме толова бебоци накуп!!!
Честита кола, Ники!
И не си сменяйте толкова често никовете, момичета, тъкмо позапомня ника, име, свързвам го с физиономия и айде нов.  ooooh! С моят размекнат мозък - трудничко ми идва. То е сложно когато не съм ви виждала де, та не мога да се ориентирам по физиономия....

Последна редакция: пт, 20 юли 2007, 13:25 от alex_shu

# 200
И ние снощи имахме малко трудности с приспиването, ма не като вас.  Към 9 беше умряла за сън, но после се къпахме, похапна, ака на гърнето и като се разигра....към 10.30 едва я накарах да заспива. И тази нощ повечко се будихме, тъкмо вчера се похвалих Tired.
Браво на Жижо! Магеста, много готини снимки! А за прическата - трябда да споделя, че нашия батко 3-4 пъти го стригахме така докато се получи ефекта на сгъстяването на косата.  Така че май няма особена връзка подстригването 0 номер със сгъстяването  newsm78.
Alex_shu, явно трябва пак да се виждаме! Много е гадно, че е такава жега.
Киркорова, да оздравявате!
Ники, честито, ще разкажеш повече!
Детелини, не се притеснявай, миличка, колкото-толкова. Всички тук сме "свидетели" с какво желание и упорство подходи по въпроса. Hug Целувки на малкия!

# 201
  • София
добрутро!
Спирит, и на ния й се случва няколко пъти да й се получава малка червена точка в окото - спукано капилярче. влячих я даже на детски офталмолог, който каза, че било срещано при бебоците, защото кръвоносните им съдове са чупливи. понякога става от рев, от напъване, но понякога просто от самосебе си Hug
kirkorova80, витамин ц го давам с малко мляко или сок, защото ния се изхитри и плюе всичко различно от мляко и сок.

# 202
Добро утро Hug

Вие не спите ли бе хора? newsm78

# 203
Добро утро и от нас Hug
Днес заминаваме за Говедарци за почивните дни smile3521
За пътувалите мами, подсетете ме за нещо важно, което не трябва да забравям за пътя или за там Praynig

Весели събота и неделя  bouquet

# 204
Добро утро! Днес късно ставам, че снощи толкова вълнения, толкова страсти...Fiffi, концертът беше нЕвЕрОятен...Толкова разстърсващо от щастие не съм се чувствала никога! (Да не си помислите сега, че това е повече от щастието да имам бебка! Просто вълнението е несравнимо.) Двамата велики са просто двама велики...залата беше пълна...и купонът стана наистина страхотен...добре, че се престрашихме и отидохме. Майка пък успешно се е справила с бебка и като се върнахме оно спеше блажено  Heart Eyes въобще, невероятно хубаво беше...

magesta, пак обра точките със снимки на Жижо!

dideto, споко,все нещо се забравя, седни и помисли какво правиш на ден с беба и ще се сетиш какво ти трябва.

Мойто гардже пък "върви" назад.

Довечера заминаваме за моренце и ще ви видя направо през Август, момичета...

# 205
Ко стана бе, колко хора щяха да идват към Бургас, пък за сега никой! Naughty Ще се караме май....
Вижте това, ако намерите време.
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=204048.0
Писах на момичето и ми прати адреса си.
Ако някой иска адреса й да й прати запис или нещо такова (ако не е публикуван в темата) ще му го пратя на лични. Peace

# 206
  • Vaudreuil Canada
Имам питане към мацките които вадиха паспорти ... да не изброявам поименно  Mr. Green /щото не помня де/ слагаха ли печат на снимките отзад щото на мен ми казаха че вече не слагали   Shocked та да сверя часовника че ще ходим да подаваме документите преди да отпътуваме за морето - същия ден - и да не ме връщат за глупости.
...ние що не прихванахме от Венетка?....
И ние ..... не прихванахме...

Последна редакция: пт, 20 юли 2007, 12:40 от shemet_neveroiaten

# 207
  • София
какъв печат да слагат на снимките? кой? никой не ни е слагал на нас newsm78

# 208
  • Vaudreuil Canada
какъв печат да слагат на снимките? кой? никой не ни е слагал на нас newsm78
Ами едно време на паспортните снимки слагаха печат от фотото - ама сега ми казаха че вече нямало нужда ... та затова питам.

# 209
Здравейте!!!
Благодаря ви за отговорите момичета,то май поотмина червеното в оченцето му тази сутрин,ама пусти майчин страх Whistling

moonlady прати ми моля те адреса на лични,аз отдавна следя темата,сестра ми също,така че ще помогнем с колкото можем.

Общи условия

Активация на акаунт