Отговори
# 225
Ей, току-що слушам по радиото, че снощи 3 ч. след концерта е родила една бременна, която се беше осмелила да дойде - и аз лично я видях!  Heart Eyes Толкова му е харесало, че решило да излезе да види белия свят!

А Пък Ал Жеро като видя едно детенце, което бяха довели някои хора, на около 7 годинки, момиченце, така се впечатли, че започна да импровизира и да казва, докато пее "Водете децата по концерти, за да видят, че имат избор..., а не ...MT...V..." И докато джазираше, получи се игра на думи "ем-ти", звучеше като empty (празен) и след малко "ви"..., т.е. MTV.  Heart Eyes

А за Джродж Бенсън, не знам дали знаете, разбрах, че е много религиозен и когато не пее и не свири, или не слуша друга музика, си прекарва времето в четене на Библията.

Последна редакция: пт, 20 юли 2007, 16:25 от шамЕнет

# 226
Laughing Joy Laughing Joy
Много сладко WinkМакар, че не обичам съжителството на дете и куче в едно помещение Rolling Eyes
Магеста както обикновено ни зарадва окото с готини фотоси Peace
iva-bebe, и аз правя бъркочи, но ти направо си ме надминала WinkВажното е да им харесва на бебоците Peace
smile3532 Алексче,ама ти верно си станала Алексатор hahaha Joy Joy Joy
ами да де - няма се лъжем тука я moresmile
Е па т`ва сега от къде го измисли hahaha
Нас тази жега ще ни умори цяла нощ мрънка, суче, че е жадна вода не иска чак ми е направила рагада на едното зърно ShockedУжас Sad
Никки, честито и дай малко подробности около возилото Simple Smile
На болничките бързо оздравяване  bouquet

# 227
ОООО,Алекс в тая жега изпива тонове вода #Crazy А и съм му взела едно освежаващо чайче на ХИПП с ябълка и маточина.Незнам колко  е освежаващо,ама втори ден спи по 3 и кусур часа на обяд след него.

# 228
  • София
по въпроса за водата - и ния лочи по много, ама в тоя ямбол от чешмата текат едни парчетии - ужас #Crazy
вчера го забелязах. голяма сам заспала курабия. и вчера хукнах да търся вода в 2 следобед, когато беше около 645364537градуса. обиколих всички аптеки и детски магазини и накрая намерих едно шише хип. днес свърши. а пък хич не се сетих, че има на девин за бебета. след малко пак потеглям.
еси, алексатора идва от вица за чебуратора hahaha

# 229
Помогнете на бедната жена :
"Тази снимка е направена в сърцето на Мадрид и показва, че бедността присъства на всякъде. Снимката на жена,която ходи по улицата в разкъсани дрехи и с пликове в ръце, действа впечатляващо.
Не бъди безчуствен и изпрати тази снимка на своите приятели, та и те да станат очевидци на тази неправда.
http://i.data.bg/07/07/04/447311_orig.jpg

# 230
  • София
лелеее, горката Cry
и аз в тея жеги ходя така из центъра на ямбол, но за съжаление не изглеждам баш така в гръб smile3506

# 231
Поли, кажи и да дойде у нас... Мъж ми ще я облече, ще я приласкае - завалията! То така като гледам и аз мога, де! hahaha Ако и отпред е толкова "зле"...

# 232
Алексче, да те "хвана" онлайн- кажи ми моля те къде има грейки за малки мишки като нашите ? И къде има намаления сега, дали знаеш от ямбол да подскажеш ?

# 233
  • София
Алексче, да те "хвана" онлайн- кажи ми моля те къде има грейки за малки мишки като нашите ? И къде има намаления сега, дали знаеш от ямбол да подскажеш ?

какви грейки? пухенки тип някакви ли? без ръкави? намаления има в бенетон сега Mr. Green

# 234

какви грейки? пухенки тип някакви ли? без ръкави? намаления има в бенетон сега Mr. Green

да, да ...

# 235
  • София

да, да ...
не съм виждала такива още. май есенно - зимните колекции не са ги изкарали още.

# 236
оки, отивам да се гмурна в трафика (((((((

# 237
Не бъди безчуствен и изпрати тази снимка на своите приятели, та и те да станат очевидци на тази неправда.
http://i.data.bg/07/07/04/447311_orig.jpg

Eй са' я мяткам на мъжа ми ..... той много би и влезъл в положение на девойката   Heart Eyes  Heart Eyes Heart Eyes    Grinning
Момичета, имайте милост  Praynig - недейте спомена грейки по туй време !!!  ... ще колабирам само от четене  #Crazy #Crazy #Crazy
А poli.jekova - с радост ще ви приемем в наш'та мъжка чета your welcome !

Ние / двамата със синът ми/  също поспахме следобяд накакви си 2-3 часа и сериозно предложих на половинката довечера официално да се пренесе да спи в съседната стая / и аз имам сърце , все пак !  Wink/ ...
Той обаче беше категоричен  Naughty - официално се мести от цялата къща ... Sunglasses Rolling Eyes
Та.. довечера сме он лайн .. да знаете .. Wink
Liletka, бе тоз чай от маточина и ябълка Жижо го не помирисва дори ...  newsm78
Аз го взех уж да заместя с него соковете дето лочи, ама нъц  Sad ... язък за парите.
Хайде сподели после за гриста - специална детска ли купуваш , или ?
шамЕнет, браво за мероприятието дето сте си спретнали ... уважавам такива организации / и завиждам благородно/ Peace .... Елито сте пласирали на някого предполагам ?  Wink
Iva- bebe, не , това всичкото не би могла да го предложиш в едно ядене  #Crazy Wink
Вероятно аз не съм те разбрала..... Grinning

Последна редакция: пт, 20 юли 2007, 17:32 от Magesta

# 238
Магеста, аз пък на теб завидях, благородно! За спането - как ми се иска и аз да мога така през деня!
Лилетка, грис с мляко или как? Още не съм бъркала нищо с мляко, нали е рано  newsm78.

# 239
Аз днес отворих 4 пюрета, а малката само хапва 2-3 хапки, тръсва глава в двете посоки и стиска устни.  newsm78 Дори и тези които обича отказа.  newsm78 Да кажеш, че е от жегата, ама то в къщи не е толкова жежко. Thinking

Общи условия

Активация на акаунт