Половината път изминахме вече, НОЕМВРИ ще гушкаме най-сладкото бебче

• 9 498
  • 286
  •   1
Отговори
# 120
  • Плевен
Patrissia добре дошла,сигурно е супер да имаш близнаци.
Момичета гледам че всички взимате таблетки с магнезий,а аз взимах само в третия месец заради кървенето,сега док не ми е препоръчвал,аз нямам сериозни оплаквания не ме боли нищо,а корема ми стана твърд само веднъж като станах рязко от леглото,но се чудя дали да не си взема,при мен е лошото че заради приема на таблетки с желязо не ми препоръчват да пия матерната и се притеснявам дали на бебо му стигат витамините и минералите.Мисля да направя някакъв режим с интервал от 2 часа между приема на желязо и матерната,как мислите ще има ли достатъчно време желязото да се абсорбира в организма,за да не го неутрализира калция който има в матерната.Ох много оплетено стана и май ще трябва пак да досаждам на док.

# 121
Вие пиете ли матерна и от кога

# 122
От всичко което сам чела я и според моята лекарка много по добре е да се хапват повечко плодчета, не да се приемат допълнително витамини, казват че много раздували бебчетата, т.е напълнявали а сега се смята че това не е добре Sad Незнам доколко е вярно но... Аз имам подобен проблем с часовете за пиене на лекарства но пия Магнерич и Ферофолгама и те те трябва да се приемат заедно и не мога да ги наместя.

# 123
Аз да ви кажа също мисля че не е нужен допълнителен прием на витамини.Моята докторка ми даде в началото да пия 20 дни Витарал и сега сигурно към края пак ще ми кажа - така беше и с предишната бременност Peace
А за Матерната бях чела не хубави отзиви Thinking

# 124
Аз да ви кажа също мисля че не е нужен допълнителен прием на витамини.Моята докторка ми даде в началото да пия 20 дни Витарал и сега сигурно към края пак ще ми кажа - така беше и с предишната бременност Peace
А за Матерната бях чела не хубави отзиви Thinking
Какво си чула за Матерната, че аз я пия на Центрум.

# 125
  • София
Краси, според мен няма нужда да пиеш допълнително витамини, просто се храни добре и пълноценно Peace

Дес, разминават ни се списъците в основни моменти - лигнин даваха в болницата в неограничени количества, а нощница ми забраниха да внасям (когато бях в родилното), пари не съм носела, защото санитарките джобеха, с една хавлиена кърпа съм за никъде Laughing , прибори за хранене не носех ("храната" беше ужасна) и сутиен нямаше за кога да слагам, та и такова не съм носила Simple Smile
Хм, една нощ в патологията викаш...с две хъркащи в стаята? А случайно шумно да се възмущаваше, че чаршафите се свличат и найлона отдолу запарва? И да беше май месец? Thinking
И аз бях с две такива,  които си ги завлачих цяла седмица от патологията, та после още една долу в родилното...и понеже нямаше друго такова хъркане ги имам записани на мобилния и си ги пазя още Laughing

Иначе, за списъците, мисля, че е хубаво да са препълнени и мамите да си махаме излишното, отколкото да липсва нещо Hug

# 126
patrissia,добре дошла! Не беше ли писала при нас Thinkingможе би се бъркам с друга мама,която отскоро не се е появявала...
Какви са тия втвърдявания на корема за които пишете? Аз май не съм иала...или по-скоро за момент корема ми става твърд и хоп издутина-може би защото човечето се мести.
Относно витамините-аз си самопредписах наскоро Центрум матерна-кое и е лошото? Макар и аз да съм чувала не добри отзиви за нея..главичката на бебто ставала твърда,имало течност..а аз не ги и пия всеки ден,през два-три дни може би.

# 127
Лигнин не ни даваха,само ако си поискаш.Едно момиче си поиска и иказаха "ама ти не си ли носиш".Нощница ми бяха казали да не нося,ама аз съм прословута с носенето на излишен багаж.И като ме приеха в Патология,докторката ми вика - носиш ли си нощница,че тук не стигат - отделението беше препълнено.СУтиен израждащата ме докторка каза да си слагам - не било хубаво да висят така за кърменето Mr. Green Приборите си ми трябваха - не че съм яла много там,ама след няколко дневна диета един грис дето ми сипаха в чашката мед ми се видя Joy Кърпи колкото искате носете(ще махна бройката) Wink
Та........всичко това беше януари месец 2006г........................ Peace

# 128
Дес,ти винаги късничко се включваш,чак толкова ли късно се вечер се овобождаваш? Ама то сигурно с мъник вкъщи не остава време много...

# 129
  • София
Дес, все едно не сме били в една болница  Joy На мен пък ми носеха тоя лигнин в огромни количества и се наложи накрая да ги моля да си го вземат, защото ми е много и няма къде да го съхранявам Joy За нощницата вдигнах такъв скандал, че ме запомниха, но в крайна сметка не ми разрешиха да си стоя с моята...а съм гнуслива и ми беше трудна гледката как след няколко дена сме си сменили нощниците с циганката от съседната стая Sick
 И си била по-скоро от мен...тъкмо си мислех, че имаш много общо с една мацка, която дойде само за една нощ в нашата стая и доброволно напусна Mr. Green

# 130
Охххх чак и мен ми се  Sick от тоя пример с нощницата на циганката Crazy Ама бяха чисти и ни даваха всеки ден нова и чаршафите ни сменяха.Иначе май единствената прилика е ,че не позволяваха никакви чужди нощници освен техните.Аааааааааа моята си я облякох като ме изписваха и трябваше да върна тяхната и да сляза до стаята за изписване Mr. Green

сладурка,това е моят час - през деня рядко мога да пиша...не че не се случва де Wink

Утре съм на преглед,щях да пропусна да се пУФаля Mr. Green Дано видим пола вече Praynig

# 131
  • София
Дес,   дано утре видите пола и да е това, което ви се иска повече Simple Smile

Да, бе, да...бяха много чистички, вярно е, направо стерилни...сменяха ги всяка сутрин и нямам оплакване. Миришеха на стерилност, останалото са моите идиотски очи  Mr. Green

# 132
  • София
Добро утро,
Леле колко много сте изписали - едвам прочетох всичко.
За списъка - лигнин и при нас даваха в болницата, носих си само нощни превръзки без крилца, защото като минава визитация трябва да си без гащи и е по-удобно така да държиш превръзката. Те по принцип акушерките много се караха, че обуваме гащи, обаче аз така не можех и да си помисля да мръдна на някъде.
Аз си носих и фотоапарат, да снимам бебчето още в родилния дом.
Какво ще правим в тия жеги...дават и да се покачват температурите и никакви изгледи за дъждец. Аз вчера бях в командировка в Пазраджик и беше ад, много ми беше топло и едвам се прибрах  Sad А шефа иска и другата седмица пак да ходя...Кръвното ми е ниско и ми става лошо - вчера като се прибрах беше 50/95.
За витамините - аз пия сега Топ Левюр, обаче не ги пия много редовно - когато се сетя. Това ми е първата опаковка такива и бях си взела в началото на Хип едни сиропчета за бременни.
Ами това е засега - отивам да се оправям за работа и като пристигна там ще се включа отново  Simple Smile

# 133
patrissia, добре дошла!
Краси, и моята лекарка ми каза никакви витамини за момента. Всъщност бебчо си взима всичко необходимо от теб и проблема е, че ако нещо не ти достига бебчо ще си вземе и за теб нищо няма да остане... Joy Нищо чудно, че има родили, с толкова проблеми (зъби, коса и т.н.).
Значи Магне-то си действа така. Ами освен да си сменя хранителния режим с по-запичащи неща  ooooh!
Diana_T, Дес, в коя болница сте били?
Лек ден на всички и да се пазите от жегите   bouquet

# 134
Добро утро!

Много лошо спах пааааааааак!Писна ми! smile3507 Въртях се, гледах телевизия, стисках си очите..зор голям. 1countingsheepЧак към 7 заспах нормално до преди малко.И сега... morning Къде си изгубих сладкия сън? newsm78

Честито на patrissia за двойното щастие!Аз мисля, че още една наша мама ще има двенки бебчета - Мира май беше. Hug

Момичета, ми я дайте сега пояснения - какви точно нощници трябват?Едни такива големи, дълги памучни? newsm78 И това и аз съм го чувала, но защо не дават да се носи бельо??? #Crazy Ако не ти пречи на шевовете, защо не??

Общи условия

Активация на акаунт