Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Кое е най-доброто креватче за бебето?
Какви артикули трябва да съдържа багажът за болницата?
Какво означава МВ?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Кое е най-доброто креватче за бебето?
Можете да изберете дървено креватче, което първоначално да бъде в спалнята и след това да бъде преместено в детската стая, когато бебето порасне. Сгъваемите кошари са практични и удобни, позволявайки на детето да спи в своето креватче навсякъде. Освен това комбинираните колички с включено столче за кола са практично и икономично решение.
-
Какви артикули трябва да съдържа багажът за болницата?
-
Какво означава МВ?
-
Безопасно ли е да не избирате предварително екип за израждане за болницата?
-
Какви артикули са необходими в болницата за раждане?

На всичко отгоре винаги се намира някой в съседната лента да се разбърза и да се опита да отнесе пресичащия 
) В тези жеги нищо не ми се яде, диня/пъпеш със сирене и хляб, вечер и малко чесънче, плодове, домати - такива неща. Хляб си ям доста по принцип, сутрин и банички пекат тук до нас от бутертесто и редовно си хапвам. Но хич не ми се готви (то и няма на кого, на практика от 2-3 месеца живея сама) и - каквото се случи. Е, 3-4 пъти като идваше щерката да преспи у дома, сготвях нещо, дори пълнени чушки с кайма правих миналия уикенд - но това са единични случаи. Все пак гледам да се храня разнообразно и се надявам количествата плодове и зеленчуци да са достатъчни за бебчо.
Абе като ви чета как щъкате из Сф,мами направо ви се чудя...не ви ли е страх в тия жеги
Аз дето се вика на работа не смея да отида дето ми е на 5 мин
,поне утре не съм на работа,ама то и в тия жеги едва ли ще спя до късно. Къде сте другите мами,никакви ви няма? ProstoAz,Дес?
,това бебе не мърда ли от другата страна...И един път го усещам ниско,друг път високо,защо ли? А и освен това имам чувството,че корема ми променил формтаа си и е вече виоко,не започва издутинате от пубиса,а до по отгоре.