Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Кое е най-доброто креватче за бебето?
Какви артикули трябва да съдържа багажът за болницата?
Какво означава МВ?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Кое е най-доброто креватче за бебето?
Можете да изберете дървено креватче, което първоначално да бъде в спалнята и след това да бъде преместено в детската стая, когато бебето порасне. Сгъваемите кошари са практични и удобни, позволявайки на детето да спи в своето креватче навсякъде. Освен това комбинираните колички с включено столче за кола са практично и икономично решение.
-
Какви артикули трябва да съдържа багажът за болницата?
-
Какво означава МВ?
-
Безопасно ли е да не избирате предварително екип за израждане за болницата?
-
Какви артикули са необходими в болницата за раждане?
/, пък сега вече за легълца и кошарки и имена на бебетата си говорим, и за раждането.....Даже вече и към 7-я месец сме се запътили мамите с по-ранен термин....Абе ще му се види края!
Аз видях голям зор, докато намеря матраче каквото исках (кокос и пенолатекс) с този размер...Само това му е кофти- размера. Иначе е страшно качествена изработка, фурнира не е мръднал въпреки моите "стерилизации"
никога не съм била така,още повече,че и кг не са ми много,а и забелязвам стрии по дупето ми и то много...откъде се взеха изведнъж тия екстри
. Не е приятен , но ще изчезне после. Аз като родих сина си и го гледах съвсем сама. Като почна да прохожда бях станала толкова слаба , че направо приличах на болна . За нула време се свала повярвай.
,аз си спомням при втория си УЗ как се разчувствах като си видях мъничето да скача буквално из корема ми и си имаше отделно ръчички и крачета,а дотогава беше една безформена клетка....и въпреки,че скоро дето се вика ще влизаме в 7ми месец,все пак много бавно ми се струва,че се точи това време...мже би защото безсънието си казва думата,а и жегите и натежалия корем,заради който ни на една,ни на другата страна мога да спя.Броя си дните на лентичката да влизане в поредната седмица.Вижте на какво попаднах в темата за раждането: