Половината път изминахме вече, НОЕМВРИ ще гушкаме най-сладкото бебче

• 9 498
  • 286
  •   1
Отговори
# 210
Здравейте и от мен!
Добре дошли на новите мами!
Клер, браво за резултатите, оттук нататък ти желая спокойна бременност!
Сега остава само Канела да пише, дано й отпаднат и нейните притеснения.
Аз досега съм +8 кг, ама като се има предвид, че термина ми е чак в края на месеца и съм с две-три седмици назад от повечето от вас, хич не са малко. Предния път като ме мериха на консултацията, за 20 дни бях наддала 3 кг. Ужас,бррр! Гледам да не ям хляб, обаче не мога да огранича сладкото, особено шоколада  Blush Притеснявам се честно казано, защото в последните две години каквото ми се лепне, нищо не мога да сваля, така че не съм толкова сигурна, че след тази бременност ще си възвърна лесно килограмите  
И аз пия Магнезий Диаспорал 300, но не съм видяла досега странични ефекти.
Някой може ли да ми каже колко точно калций се съдържа във витамините за бременни? Ох, калция ми е голям проблем - не мога да ям млечни продукти и се чудя как да го набавям. На всичко отгоре четох, че магнезия пречи на усвояването на калция и желязото от организма. Хапвам разни ядки и сусавмов тахан, но въобще не съм сигурна че е студено пресован. Бяха ми казали, че повечето ги правили с печен сусам. А суровия сусам много ми горчи, дали аз съм случила на някой гранясал или си има такъв вкус?

# 211
Добър вечер момичета Party Как сте след този толкова горещ ден? Надявам се , че сте стояли хна сянка и сте се пазили.
Относно килограмите. Аз съм качила 4.5кг от началото , но и миналата бременност не бях качила много. Общо 9.5 кг за целия период , пък сега ще видим?

# 212
момичета вече наистина ще полудея ако не са разхлади времето поне малко.Още една безсънна нощ ме очаква Cry.вие как сте със съня

# 213
anelia 10,aз със съня съм ужасно зле и отсега съм замислила пореднта безсънна нощ..но и сърцебиенето ми пречи да спя,питахдали има и друга мама с такива оплаквания,ма май съм само аз... Confused

# 214
момичета вече наистина ще полудея ако не са разхлади времето поне малко.Още една безсънна нощ ме очаква Cry.вие как сте със съня
И аз съм така като е много жега ме хваща шубе защото една нощ когато бяха Т към 40 градуса се събудих в 3 и половина през нощта и бях изпаднала в някаква депресия- топло ми, повръщах и някакъв ужас ме беше обзел.Добре че милото се събуди и ме успокои и пуснахме климата, че имах чувството че ще умра ooooh! Даже започнах да си внушавам, че ми изтръпва ръката и ме наболява сърцето...мислех че ще "инфарктясам" #Crazy
Затова вече гледам през деня да не съм на много топло и вечер се моля да подухва леко вятър Praynig
Голям проблем са ми тия жеги Rolling Eyes

# 215
Въртя се дълго докато заспя, не мога да си намеря място, но след това нямам проблем - не се събуждам от топлото.
А най-гадно се чувствам от мазния крем, с който се мацам уж против стрии. Направо ме подлудява. Тази вечер ще пропусна обаче  Stop

# 216
аз ли излезнах само толкова чувствителна..бебо ли ми изтласква органите,че ми се разтропа сърцето или просто и аз не знам какво..как да легна като ми е такова секлетно,направо ужас,а и утре съм на работа и все пак криво-ляво трябва да изкарам още 10-ина дни

# 217
момичета тежко е Confused,аз също изпадам нощно време в депресии това е положението.Но най гадното е че сън няма и през деня съм ужасно изнервена сърдита съм на целия свят Cry.Дали няма изход от това положение аз лично немога повече.Времето е ужасно бебчо и той се обажда все нощно време(за второто се радвам)но ми се събира много.Искам сън толко ли е много Cry

# 218
Sad ladybebi  и на мне ми се възвърна прилошаването.Чувствам се адски зле,сърцето ми щеизкочи понякога,задухвам се жестоко...ставам по10пъти на нощ и се  чудя къде да си намеря място. Климатика в хола седи постоянно включен и тая нощ пак поспах 2ч на него..незнам какво ще правим - понеделник и вторник ще бъде още по горещо  Shocked Cry

# 219
Добро утро... morning Предлагам тази нощ, ако пак така не спим да си направим един нощен лаф...много зле, момичета. Същата съм. Ни климатик, ни нищо ме спасява. И мен бебчо така си ме подритваше поне час тази нощ..милото, прави компания на неспящата си мама... Heart Eyes Heart Eyes

Спокойно, от сряда температурите ще спаднат с....5 градуса. Tired

# 220
Мами, привет! На 17-ти ходих на фетална морфология във Фемина, всичко с бебока е наред, ще си имаме дама в къщи! Много съм щастлива!!! Целувки на всички от мен!  bouquet

# 221
  • София
Добро утро и от мен,
Аз съм от 7 часа на работа и така ми се спи Tired И аз на климатик спя, че то иначе не се диша.
Много ще е добре ако наистина паднат температурите с 5 градуса, въпреки че от 40 на 35 не е голямо успокоение.
За плача - и аз много лесно се разревавам  Sad, то аз по принцип съм си ревлива ама сега е някакъв ужас просто. Тия хормони ...
dessislava_mihova честито момиченце   bouquet

# 222
  • Варна
добро утро и от мами  bouquet

А аз на климатика спя добре. На мен ми пречи светлината - дисплея му е неонов и свети като в дискотека а на всичкото отгоре се отразява в огледалото и е все едно ден. Другото което ме дразни е полъха който се получава. И затова включвам изключвам включвам ..... през ноща и по скоро по тая причина не мога да спа.

На всичко отгоре тук влагата ни сбърква. Толкова потна и лепкава се чувствам.... ужасно е  Close

Честито мома на dessislava_mihova

# 223
patricia, какви са тези щуротии? ooooh! Никакви такива да ги нямаме! Дано всичко вече е приключило благополучно  Praynig Пиши когато имаш възможност дали се чувстваш по-добре baby_neutral То не ни стигат другите екстри, ами и бъбречна криза...  Sad Стискам палци  Peace

Жегите не ме мъчат толкова. По принцип съм зиморничева и затова избрах да съм бременна лятото. Ако ми е студено мозъка ми блокира.. Joy
При мен проблема идва от кучето ми, което явно сега е в пубертета и ми скъсва нервите. Но нали много го обичаме ще стискаме зъби и ще чакаме да отмине трудния период.  Grinning
Остават ми още 10 седмици да работя и ще си взема платения годишен отпуск. Дано съм здрава да издържа до тогава.

Честит Имен Ден на всички, които празнуват днес  bouquet

# 224
  • София
А аз на климатика спя добре. На мен ми пречи светлината - дисплея му е неонов и свети като в дискотека а на всичкото отгоре се отразява в огледалото и е все едно ден. Другото което ме дразни е полъха който се получава. И затова включвам изключвам включвам ..... през ноща и по скоро по тая причина не мога да спа.
Аз пускам климатика в хола на 23 градуса и оставям отворени вратите, не ми духа, не ми свети и ми е хладно  Simple Smile
А за влагата знам какво е - аз съм от Бургас по принцип, та там като отида и чаршафите ми лепнат, а мисля да ходя август малко при мама и татко  Simple Smile Дано тогава е по-хладничко.

Общи условия

Активация на акаунт