34-та тема на българо - арабските момичета !

• 14 091
  • 313
  •   1
Отговори
# 195

я си признай конете ли ти го подшуднаха?

Да , докато партнирах на Робърт Редфорд в филма "The Horse Whisperer" Joy hahaha Много хубав филм, няма нищо общо с нашите закачки Peace

# 196
Голяма съм чавка, ше ме извините за правописните грешки ама бързам да пиша или пиша с едната ръка, и тук малко буквите са поразменени и става мног смешно понякога!
а и като ви се спи ще си ги донаждате като Dtti i Noia

# 197
Да се включа по въпроса за правенето
Ами чакаме чакаме докато заспива детето и се ослушваме за другите Но в тези случаи най удобно е когато започват училище А  и е по приятно че става и по студеничко през септември
Апрез лятото направо в банята ,докато ги изпратим до магазина

# 198
Да се включа по въпроса за правенето
Ами чакаме чакаме докато заспива детето и се ослушваме за другите Но в тези случаи най удобно е когато започват училище А  и е по приятно че става и по студеничко през септември
Апрез лятото направо в банята ,докато ги изпратим до магазина
Е свеар ти ме разби, вие верно сте изобретателни
машала
за тоава не се бях сетила!

# 199
 А Ноя сигурно яхна коня вече или сър Джон ще ти сложи бан на бг-мамата! Mr. Green Heart Eyes Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 200
Момичета приятна вечер аз напускам полето че тати се прибра
Тази вечер е много студено при нас Приятни сънища
Лека нощ

# 201
Хайде всички отидоха кекс да бъркат!
и аз се мятам в леглото!лека вечер
А тия дето си лягат с кокошките и могат да стант рано да пуснат кафето

# 202
Ум Сами забравих да спомена че винаги присъства телевизията за по разнообразни крясъци
Най удобно е Жезира тв там нали има повече ахбар

# 203
Добро утро
Пак едни теми сте захванали... ooooh! Laughing Аз ще се веклю4а по-късно,4е сега съм в положение и дори идея си нямам за какво говорите Laughing  Embarassed
Тук съм кои ме търси,но ве4ер гледам сериали и не ми се мърда.Мързелувам си колкото се може по-ве4е Wink
Нои4 аз съм на 20-ти септември,нищо ли4но скъпа с емотиконката ти маи преди мен беше Heart Eyes
Миглена съ4уствам ти за свекито, странна женица Crazy
деси как е даяна?дано да се оправи по скоро Praynig

из4езвам друзя,отиваме в ламси,4е съм обещала и ме 4акат

весел ден Hug Hug

# 204
Добро утро,

Умирам за кафе тази сутрин и хубави новини. Heart Eyes

Миленче, не използвай ескалаторите в Ламси, а стълбите, и ни зарадвай днес, хем 22, хем неделя. Heart Eyes Grinning

Лек и мързелив ден на всички. Grinning

# 205
Мързелив за някой, за други работен от рано рано сутрин Simple Smile Simple Smile

Лек и успешен на всички!!!

# 206
Любе, не си сама, и аз отивам  да се трудя Grinning По резултатите ще ме познаете. Mr. Green

# 207
  • по пътеката
привет! тука си е наистина жега, ве4ер, ден! в4ера 50 градуса ,днес какво ли ще удари! рибката спи като ветропоказател, да се охлажда милото! #Crazy
миленке, да не родиш в мола, бе хайта! отиде реномето на мола, трябва да обли4а хая безплатно за рекламата до живот! определено си е много споко това бебе!как ли се радват децата! Hug
ноя, как сме днес драсни един ред за морален подтик или душ?успокоение!
после пак ще пиша! Peace

# 208
Добро утро и от мен! Hug
Ох сега се излюпвам, сутринта малкия се опита да ме събуди ама с кран не можеш ме мръдна!та той пак заспа, сега първо да се разпиша и отивам да друсна едно кафе!
ноя да не се претовариш!ей полека! hahaha
Миленака браво, поне децата да те слушат а и нали си имаш дада да ти помага, след като я задържа толкова трябва да си доволна! Mr. Green
Хая ще е принцеса то от сега се вижда я как тежко тежко го дава! Heart Eyes
И тук пече днес а вчера какво дъждовно беше! Peace
хайде дружина аз изчезвам!  bouquet

# 209
Добро и от мен
Ноя благодаря за кафенцето като го видях и се облизах успех ти желая на бойното поле Аз пък ходя по понеделник ,сряда и петък на тренировки
Някой да знае защо тази сутрин съм на прюс 2 кг ,вече две седмици бях минус 2 От вчера съм на червена  Има ли нещо свързано между двете Направо ще полудея
Днес между впрочем има лунна диета За желаещите
Дтти  Как е малката

На всички приятен ден

Общи условия

Активация на акаунт