34-та тема на българо - арабските момичета !

• 14 089
  • 313
  •   1
Отговори
# 210
Ноичка, и от мен мерси за кафенцето  Hug. Днес бебо ме остави да се наспинкам, но пак много добре ми влизат тези  Coffee  Mr. Green. Внимавай с натоварването  Twisted Evil. Иначе хубави новини от мен не чакай  Naughty. Умиргаме от жега   Nature Sunny.
Абе аз да ви питам, от жегата може ли да се вдига температура?????????????  newsm78 Бебо от три дни поддържа 38 без причина. Може и от зъбите да е, но венците не са му надути  Thinking. Странна работа.
А аз откакто отказах диетите, а и нямам и хубав кантар, съм си много добре  Mr. Green  Joy. Слабея на поразия. Така че ако питате мен зарежете ги диетите и ще сте ОК  Peace.
Отивам сега да си допия кафенцето и после ще ви видя  Hug.

# 211
Добър ден и от "цар лъв" bowuu Joy
Елито как хубаво ни е нахвалила вчера...златна ти уста мила Heart Eyes
Гледам тука снаги се ваят ,кафенца се сервират и веднага топла прясна пристигам Laughing
Миленка, как минаха днес пазарувките в мола?  Hug
Ноичка , какво става с теб?От толкова плуване ще ти забравим очите Hug
Ани нещо се изгуби от хоризонта тези дни newsm78
Дани,Пепи честити ви придобивки  bouquet
Хайде и аз отивам да лентяйствам че днеска има утре няма Laughing

# 212
  • In a surreal moment!
Добър ден , спах ,спах ,срам нямах , ама като по-рано от 3 часа не маже да се заспи.... ех , как си мечтая и аз за басейн ....с много вода ....разкош !!! Черпя ви с нещо студено и прекрасно  -  при мен в чинийката е по- неугледно , но за вас сервирам това...

# 213
  • Варна, а по празниците в Ямбол
Цък!!!
Ей ме и мен!! bowuuИ аз днес се излюпих в 11 и 30, ма вечер лгам в 3!!! Twisted Evil
Пепи,не се коси на динята, тази чичко фотошоп я е рязал такава розеста!!!
Днес откривам сезона, отивам на плаж и аз ще вая фигура по рецептата на малката динка!!!!! Heart Eyes
Чао ви, после пак!!!

# 214
  • In a surreal moment!
туй изкуство е карвинг - работи се с остри скалпелчета ....и търпение - на мен ми липсва - ще я изплюскам преди да я наклъцкам...

# 215
Пепи много красиво Hug
И ние унищожихме половин диня,за следобедна закуска
Кате приятно ти плаж4е.Направи една шамандурка заради мен Mr. Green Hug
Свеар аз мисля,4е има връзка.Задържаш пове4е вода и затова Simple Smile
Марси спирам се,4е на моита приятелка водите и изтекли в ресторант на ве4еря със съпруга си Laughing
Трудолюбивите как сте?Да не се преуморите Hug
Креми кога се прибираш?
Гале ти се разписа мила Hug КОга ще е отпуската Grinning
Ели добре ви се отразява България.Остави ги диетите,то баница и семки няма в КСА Simple Smile

# 216
ей голям пропуск да изтърва снощната тема ooooh!,като пишете по такива теми свиркайте Whistling ще се появя
даяна с аб ве4е е по добре,свеар и аз съм като теб без пералня но по друга причина ,мотора който отговаря за налягането/а не за лягането/се развали,трябва да го сменим
приятен ден на вси4ки

# 217
Привет  Hug

Хайде от мен едно следобедно коктейлче, по избор от бара  Wink

Не съм зачезнала, надничам редовно в темичката, но тези жеги и разни други неразположения ми действат много омаломощаващо. А днес пък и племеницата кръщавахме та сега се връщам от неделното мероприятие.

Дани, Пепи честити придобивки  Peace Със здраве да си ги ползвате.

Миленче, едва ли има по-чакано бебе от принцеса Хая като гледам как всички тръпнем в очакване  Grinning

Катенце блазе ти за моренцето ще трупаш тен и имаш разхлада в горещините!

Поздрави и на всички останали, Мимето и нея я мисля...дано да е добре, Любе ако не чете във форума и предай поздрави  Hug

Креми, понеже се зачетох в една друга тема, да те питам имат ли магазини Debenhams  в Германия, понеже ги хвалиш че са им хубави дрешките...

Последна редакция: нд, 22 юли 2007, 17:48 от AniSim

# 218
Ани, страхотни коктейлчета, много прохлада носят. Heart Eyes Честито на племеничката  bouquet Къде я кръстихте?

Пепи, динята е произведение на изкуството, също като Голямата ни Динчица.

Деси, как може да не си на линия и как точно да те привикаме? Twisted Evil Мислех, да известя сватето след като по грешка я приспах рано-рано, но сърце не ми даде да я будя. Heart Eyes

Марси, плувах един час упорито, как не се гътнах след двете парчета баница, не знам. Mr. Green

Свеар, знаем за лунната, но тя не знае за нас. Twisted Evil Дано ти поне се похвалиш с успех.  bouquet

# 219
Ани, страхотни коктейлчета, много прохлада носят. Heart Eyes Честито на племеничката  bouquet

Мерси! В една църква до Белите Брези, а наблизо има и един хубав ресторант "Ниагара", къде без хапване и пийване  Twisted Evil. Първоначално идеята беше за Драгалевския манастир, но там са прекалено строги и набожни, трябваше кръстника едва ли не да наизусти евангелието плюс куп други съображения, вкл. много строг дрес код та така...

Нойче, вие Дилън и Атли ще ги кръщавате ли, май и при католиците го има това като обичай или не държите толкова на тези неща.

А между другото динята, която е показала Пепи...подобни дини правят и в някои петзвездни хотели по турските курорти, вярно си е цяло изкуство  Flutter

# 220

Нойче, вие Дилън и Атли ще ги кръщавате ли, май и при католиците го има това като обичай или не държите толкова на тези неща.

Ани, чудим се още. Ние сме женени според източното православие и  ни накараха да обещаем, че децата ще се кръстят в нашата църква. Джон няма нищо против, въпреки, че произлиза от ревностно католическо ирландско семейство, и тук има католическа църква, не е стъпвал в нея още. Не ми се иска единия да е католик, другия източно-православен.Третата възможност е сами да се самоопределят като пораснат.

# 221
  • Варна, а по празниците в Ямбол
Ей  мееее... върнах се!! Цамбуркането беше убийствено!!! Водата същооо!! Искам още!!За всички и съм направила по два тегела!!! Laughing

# 222
  • по пътеката
кате, мерси! къде са вси4ки, голяма жега е, май вси4ки са забегнали към водата! Mr. Green

# 223
ето ме и мен на линия!
всъщтност сем двама
ОТНОВО!

# 224
Лека нощ от мен Heart Eyes

Утре съм  в Рияд, много ми харесва този град, но не ми харесва, че в 6 сутринта вече трябва да сме излезли. Twisted Evil

Общи условия

Активация на акаунт