34-та тема на българо - арабските момичета !

• 14 062
  • 313
  •   1
Отговори
# 225
Приятна вечер на милите момичета

Ноя ,приятно пътуване

Ум Сами ,съжалявам но тази вечер се оттеглям сега ще идва сестрата на мъжа ми и  ще нощува тук  Трябва да слушам повече и да кимвам добложелателно

елип Не смятам да се тревожиш много за температура до 38 ,но ако се повиши внимавай следи как пиша провери му гърлото и следи Давай повече вода и виж дали ще спадне температурата Дано е добре

МЛН  Благодаря ти за съвета дано да спадна че едвам ги смъкнах тези 2 кила

Дтти Как е Даяна  Надявам се да е по добре  Предполагам че тези лекарства които ти даде доки свиват стомаха заради рефлюкса и затова сваляш Ако има добър резултат пиши ,че да взема и аз да ги пия

Пепи най после излезе от леглото Ти си спала а пък аз помислих че още празнувате
Аз също ям динки но когато излизам от спортната зала
Дани как е ,ходи ли на плаж днес

На всички приятна вечер
Ако не дойде тази зълва по късно ще се включа

# 226
здравейте преди малко се прибрах от сватбата,многхо готино беше но снимки няма -забранено беше
СВЕАР даяна ве4е е по добре,а за лекарствата и преди съм вземала от тях ,но поотделно и не са имали такъв ефект
ето по едно кафенце,но най ве4е за морската КАТЯ И русалката НОЯ/ако искате изпиите кафето и използвайте останалото по предназна4ение hahaha hahaha hahaha

# 227
ПРИНЦЕСА ХАЯ СЕ РОДИ!!! 3,320 гр и 52 см!И бебе и мама са добре! Завидни размери за манекенското майче!Да е жива и здрава, умна и красива, първа приятелка на мама, радост и гордост за цялата фамилия! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Миленче, Честито!!!   newsm51 newsm51 newsm51 Много целувки, после ще пускам поздрави, на вратата за летището съм. Grinning

# 228
  • Варна, а по празниците в Ямбол
Лелееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееее
Настръхвам!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Миленкааааааааааааааааа, страхотна новина в началото на седмицата!!!!!! Малката принцеса Хая определено е искала да е ЛЪВИЦА!!!!! Да е жива много здрава и щастлива малка принцеса за радост на всички къщи!!!!
Честито!!!!!!

Последна редакция: пн, 23 юли 2007, 06:47 от katyadjin

# 229
Пак включване от летището. Grinning

Миленчето е родила снощи в 22 часа, много леко и бързо, почти в задръстения трафик на Дубай.

Миленче, както ти казах 22 е щастливо число, особено в комбинация с неделята, късметлийка ще е Хая. Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 230

ЧЕСТИТА ДЪЩЕРИЧКА   ДА Е ЖИВА И ЗДРАВА

# 231
Дано всичко е добре  Много много здраве и усмивки на Хая и мама  bouquet

# 232
WELCOME PRINCESS HAYA!!!

На мама

# 233

Честита ти мома, Миленка!!!
Да расте здрава, умна и красива!!!
Дано има най-щастливото детство!!!
А на теб мноооооого търпение, дори и да си поплаква детето Simple Smile Simple Smile

# 234
  • In a surreal moment!
Боже  - благодарим ти , за безпроблемното раждане на Миленка , за хубавото бебе Хая  , благодарим ти че ни направи съпричастни на това щастливо събитие ! За щастливата мама Миленка - да се съвзема бързо и да е отново сред нас ! За малката ни принцеса Хая - Обичаме те малко бебче !

# 235

Миленка, честита ти малка принцеска  Hug!!! Пожелавам ти бързо възстановяване и скорошно връщане у дома.
Миличка Хая, добре дошла на белия свят  Hug. Бъди винаги много весело, здраво и жизнерадостно дете. Нека животът ти е изпълнен само с късмет и щастие. Чакаме те с нетърпение да се върнете с мама при нас Mr. Green.
Ноичка, добър пророк излезна. Наистина 22ро число е много щастливо и хората родени тогава стават лидери. Ха дано  fingerscrossed.
Днес цял ден ще празнуваме  Laughing. Започваме деня с прекрасна новина.

# 236
Добре дошла на този свят на принцеса ХАЯ! Чудесна вест в началото на седмицата  Grinning

Миленче да ви е жива, здрава, много радост да ви носи и много късмет в живота и желая!
На теб бързо възстановяване и поздравления
!!

# 237
  • по пътеката

супер новина за хая -ура!
толкова я 4акахме! ей принцесата дойде накрая с лъвската зодия, много да ви радва миленке! спокойно бебе, нали!

# 238
Милена , Честито Ви момиченце !
Да расте весела и здрава за радост на тати и мама !

# 239
Здравейте момичета , нямам сили да ви изчета !
Тия дни съм много зле нямам изобщо апетит свалила съм 5 кг и ми е много зле .
Днес съм на лекар в 16:30 да видим какво ще каже .
Вчера едвам стигнах до плажа , малките бяха много щастливи , но аз само се молех по скоро да дойде мъж ми за да се прибера .
Е за мое нещастие пак изгорях и сега съм като домат зачервена , но ще ми мине .
Отивам да се отчета и при италианските мами и пак ще си легна .
Приятен ден на всички ви !  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт