34-та тема на българо - арабските момичета !

• 14 066
  • 313
  •   1
Отговори
# 240
  • сред маслини и портокалов цвят

Милена, честита ви радост!
Да ви е жива и здрава малката Хая! Да расте весела и щастлива и много да ви радва!

# 241
Добре дошло на малкото лъвче Хая!!!!
Пожелавам ти много игри,веселие и късмет в живота!!!

Миленка,бързо възстановяване и те чакаме с подробен отчет Hug

# 242

Еха-а-а, Миленче, браво !

Честито момиченце - Хая! Да ти е жива и здрава и много радост да ви носи!
 Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes  bouquet  bouquet

# 243

МИЛЕНКА да ти е жива и здрава принцесата и да ви радва много

# 244
Здравейте пак !

Ноя, аз търсех дискове и книжки на арабски, но тук в БГ нищо не намерих. Мимето ми подари няколко книжки за Илияс , а за езика си инсталирахме сателитна чиния ( не знам, дали така се казва  Embarassed) Май детето разбира какво му се говори, но засега отказва да говори newsm78. С мен по се навива, но аз съм гОла вода по арабски език. ooooh!

Креми, бременноста ми върви добре, но от тези жеги ми пада кръвното. Но...щом още ходя на работа, значи държа се ха-ха.  Heart Eyes Вие със Сами сте отвикнали от тук. Ще видите за какво става въпрос, като се върнете. Голяма жега - голямо чудо.

Ани, честито ти православно християнче - племенничка. Господ да я закриля  Praynig

По въпроса на момичето - гост, което питаше дали да си позволи нещо повече с мъжа на сърцето си, мисля, че Марси се е изказала много точно за различните ситуации. Тя да си прецени  Peace

Деси, не се ли разрешават снимки на тези сватби ? Много интересно.... Tired

Ели, как си мила с жегите тук ? Отслабваш - браво, а не те ли и захранват с вкусотийки ? Как е с бебе и кака ?  Wink 

# 245
Честита ти принцеса Миленче!
Много усмивки и спокойно бебче ти желая!

Много много се зарадвах!

Последна редакция: пн, 23 юли 2007, 19:36 от um_sami

# 246

Добре дошла на малката  принцеса Хая!!!
Бъди здрава,умна и много щастлива!!!
Да бъдеш радостта на мама и гордостта на тати!!!

Това е за смелата мама Миленка,с пожелание да бъде най-щастливата мама!
Миленка,бързо възстановяване и много прекрасни мигове с ХАЯ!!!

# 247
Здравейте,момичета!
Много сте писали!Едвам ви изчетох!
Свате,как е снахичката?Дано да е по-добре!
Честит ти нов цвят на косата!Свата хареса ли те?
Ели,разбрах ,че и Тито е бил с температура.Може да е от жегите.Алекс миналата седмица вдигна през ноща 38*и му дадох Нурофен на сиропче.Сутринта още веднъж и повече не вдигна.От жегите е.Ние ходихме на Велинград.Беше супер, особено вечерите-прохладни.
Цял ден търсихме Костенурката "Франклин"в гората.Вече имаме цялата поредица от книжки и още 20-30 др.Направо ме побърква по 5 книжки на лягане(обедно и вечерно). #Crazy
Вече знае 2 наизуст.
Ноичка,прибра ли се от Саудито?
Взимам си поредният душ и се хвърлям в леглото!
Приятна вечер на всички!   bouquet

# 248
Добре дошла Дидонка  Hug Сигурно сте си изкарали чудесно на Велинград!

Сноу, мерси мила за племеничето, душичка малка ми е тя! Ти си герой, че издържаш в тези жеги  Peace аз се влача като парцал по улиците, а като излезеш от студено на топло изведнъж пък да не говорим!

Дани, как си по-добре ли се чустваш вече, давай го по-спокойно.

# 249
СНОУ снимки не са разрешени защото вси4ки са с ве4ерни тоалрти и не са покрити
ина4е булката и сестрите на младоженика се снимат и на видео от жена
СВАТЕ  добре ве4е няма температура в4ера дори танцува на сватбата ,свате ти не сио пада по русото и пита защо съм си развалила цвета на косата.намен оба4е ми харесва
АНИ 4естито за племенничката ти

# 250
Мерси Деска  Hug

А всички сватби ли са така без снимки или само на по-религиозните младоженци? Аз съм гледала преди години снимки на родителите ми от една либийска сватба, пак няколко дена яли пили и се весили, един ден по европейски обичай, друг по местните традиции - жените с местни облекла и килограми злато по себе си  Grinning Сега не знам, дали е така обаче.

# 251
зависи какви са младоженците -на християнските сватби и при друзите и при малка 4аст отсунитите сватбите са смесени и може да се снима,но ако всички присъстващи са сунити и по принцип са с хижаб снимките са забранени ,понеже всички са с рокли подобни на нашите по баловете  с супер прически и гримове за злато да не говорим,за това

# 252
Хелоу Долита,

Бях решила да не се разписвам тази вечер, защото съм гроги, но на този да отговориш на съобщение, от друг да получиш неприлично предложение и тя стана една Laughing

Деси, искам още Twisted Evil, ах недей, аз сама Joy hahaha

Дани, лошо ли ти става, че губиш килограми? Не се преуморявай, ще ги възстановиш.

Сноу, а спомняш ли си, че миламама ти каза за някакви дискове от Славейков? Тук има много пособия, но ми е интересно какво има и в София.

Свати, след един ден пак сме на път по твоите земи Heart Eyes С зетчето, ама за кого да го кипря като я няма снахата? Twisted Evil

Динчици, желая ти успешен ден, спокойствие му е майката и вземи глътни едно валериянче между другото. Mr. Green Heart Eyes

Аверката по диети , как сме днес? Wink

# 253
  • Варна, а по празниците в Ямбол
Ти недей, се заяжда да не те изпортя на форума че ми каза лека нощ преди час и нещо..... пак си станала да ядеш нещо!!! Laughing Mr. Green Heart Eyes

# 254
Ти недей, се заяжда да не те изпортя на форума че ми каза лека нощ преди час и нещо..... пак си станала да ядеш нещо!!! Laughing Mr. Green Heart Eyes

Превъзбудена съм от умора и от личната си кореспонденция с теб и други хора, те си знаят. newsm48 Трябва ми нещо по-силно от валериян сега, за да заспя. Twisted Evil Joy

Общи условия

Активация на акаунт