Rated PG-18: American Motion Pictures Presents....

• 18 254
  • 300
  •   1
Отговори
# 150
Здравейте,

Тази година решихме да участваме в лотарията,но явно не сме от късметлиите,защото до момента не сме получили никакво известие от играта!
Знаете ли от кога до кога се получава уведомяване за явяване за интервю,по и-мейла ли ще го пратят и изобщо как се процедира!?
Поздрави по света от БГ
! Heart Eyes

# 151
  • Велико Търново/Latitude: 43 ° 32 '47 "North - Longitude: 6 ° 56' 17" East
Уведомяването става само и единствено по пощата /не чрез е-мейл/ в периода май-юли 2007 година. Ако не сте одобрени, няма да бъдете уведомени.
Виж тук:
http://travel.state.gov/pdf/DV_2008_Final.pdf

# 152
missZ...ама вие много щури бе Laughing...пък гледам сте и по малки от нас-Елла не ми е толкова щура-по масите не ми се е качвала никога.В ресторант като я заведем,тя си сяда в хай столчето и ние и даваме разни дребни залъгалки от масата,после като дойде храната и нарязвам на малки парченца пред нея, тя се храни гордо самичка и много се кефи,винаги много добре се държи...а седиме по 1-1.30 промерно ,не е като да ядеме бързо.Както казах да чукам на дърво че нищо се не знае Confused
Чарлстън е просто приказка и толкова топъл океан не съм виждала никъде,дано да успеете да отидете,няма да се разочаровате!

# 153
 victoria, вие къде сте били сега, в Чарлстън ли? Хубаво ли е? Ние ще ходим след няколко седмици също, затова.
 Снимки има ли?  Simple Smile

# 154
Блазе ти Виктория, а пък Мартин, като отидем на ресторант седи най-много 15-20 минути на стола, след това започва едно мърдане, ставане и накрая един от нас става да го разхожда из ресторанта и той ходи от маса до маса и показва с пръст хората и казва или "тетя" или "дядя", в зависмост от пола Joy. И почва едно обясняване на хората, какво бил казал, че не говорел английски и пр. Руската баба го научи така и сега всичко са или едното или другото. Аз се опитвам да го науча да казва мъж или жена, но не много успешно. Нашият лимит за ресторанти е 45 мин. Никога не ебил повече, само като беше съвсем малко бебе. И ние вече ходим на места, където бързо приготвят и бързо се яде и не трябва да чакаме много, за да можем да сме аут след 45 мин. Да не говорим как обича да бърка по чашите и да вади лед. След нас винаги е пълна кочина и аз затова винаги се налага да оставям по-голям бакшиш. Четох някъде, че ако ходиш с деца, така трябвало да се прави, защото отваряш повече работа за сервитьора, та и ние. Явно момиченцата са по-спокойни от момчетата, ама после в пуберитета било обратното  Mr. Green

Аз да ви се похваля каква баница си спретнах, облизахме си пръстите!

# 155
Бистра, да не ни забравиш сега като се прибереш Септември? Навестявай ни пак, след като няма да се даде шанс на такива като теб да пишат как е там ще се радвам да споделиш тук при нас поне.

Мдааа, това с мръсните маси/под и бакшиша ми е мнооого познато. И чиния сме чупили ама във Варна, какъв резил. Там очаквах да ни скочат за деянието, но сервитьорката го прие много спокойно и беше много любзна. Естествено минута след това вече излизахме през вратата. След като привлякохме вниманието на всички около нас беше крайно време да напуснем и да си хапнат поне другите на спокойствие Mr. Green.

# 156
Бистра, да не ни забравиш сега като се прибереш Септември? Навестявай ни пак, след като няма да се даде шанс на такива като теб да пишат как е там ще се радвам да споделиш тук при нас поне.
Няма, ще се включвам да предавам новините от Варна - кой кого и кога застрелял и коя мутренска групировка е купила кой курорт (то май вече няма за разпределяне и сигурно са започнали да преразпределят), и колко гора са изсекли за да построят нови хотели.  Tired

Оф, като чета новините и ми призлява - копрупция и организирана престъпност с на първо място винаги. То сигурно обикновените хора не ги засяга чак толкова в ежедневито, ама е депресиращо това след ден.

Аз смятам да се включвам за да не загубвам връзка Simple Smile и ако на някой му е интерсно ще разказвам.
Може да взема един блог да направя Joy hahaha, нали си преместих снимките в multiply.com и там мога и блог да пускам Mr. Green

# 157
Мдааам, аз съм от заинтересованите Mr. Green. За други незнам, ама още повече че си и от Варна и съвсем ми става любопитно. Не за мутрите де.

# 158
 miss.G .....  Да za  CHS ,SC  става въпрос.Ние ходим там много често,родителите на мъжа ми живеят там а и всичките ни приятели са там ,така че всеки месец се организирваме за 4-5 дена.Много готино местенце,има какво да се види.Вие на океана ли ще сте или в центъра?Пускам ти снимки които имам под ръка,снимани са преди около 2-3 месеца,имам и от този трип ама не съм ги обработила още,ще ги пусна и тях тези дни.Пак сте страхотни на автара Heart Eyes

бистра...голям майтап с твоя малкия,знам той и племенника ми беше така,направо ходеше и им бъркаше в чиниите на хората  Laughing,на мене ми беше смешно тогава ,ама сега ако Елла ми направи така ще потъна в земята Embarassed.Елла като че ли ни имитира нас в ресоранта ,защото прави почти същото каквото ние правим,опитва се да се държи като нас.Онзи ден ходихме и с бабата и дядото на ресторант и те направо бяха във възторг от държанието и ,но тя е по спокойна като цяло,защото навсякъде се държи просто прекрасно,не и се чува много гласчето,в смисъл не реве и пищи  но много бърбори,цели разкази разказва по някога ,падаме да се хилиме с нея.
Иначе за различията момче-момиче в пубертета ,и за това мисля че играят роля много фактори,аз лично бях много спокоен тийнейджър,брат ми също .Виждала съм деца от двата пола които изперкват и обратното ,които са много спокойни.Смятам че е индивидуално. Peace

Ти завинаги ли се прибираш?!

# 159
Здравейте мили момичета,
извинявайте ,че така нахлувам във вашата темичка,но съм полудяла за нещо,а тук не го откривам.

http://www.step2.com/product.cfm?product_id=1165&stp2ssid=EF … -2D2DCD9265B8DA94

Някой може ли да ми помогне да го взема и колко ще струва докарването до "Тамбукту-България"......
Ще съм ви приснателна за помощта,защото се оказва ,че в БГ и пари да имаш не можеш да си купиш това което го има в друга държава  Sick.

целувки на всички от морето  Hug

# 160
jujolinka, погледнах, но за съжаление се оказва, че леглото не може да се поръча онлайн, иначе можеше да им звънна да ги питам колко пари струва доставката и тн. Двата онлайн магазина, към които ме препрати са Toys R Us и някакъв Канадски и се оказва, че всеки прави доставки само съответно в САЩ и Канада.
Така или иначе, само на око ако гледам, доставката няма да е по малка от няколко стотин долара, дори и някой да се съгласи, но май няма откъде да се поръча, освен ако някой не се наеме да го получи в САЩ и да ти го препрати после. Но при тежина 40кг, трябва да е много добър познат  Mr. Green
Успех

# 161
Мацки, да ви разкажа аз за моя шопинг experience в Walmart. Понеже ми омръзна да ям ресторантска храна цяла седмица, отидох да си купя домати и краставици и сирене вчера за обяд. Исках да си взема и маслини и приближих един човек, който изглеждаше като мениджър там и го запитах за "olive bar".  Той ме гледаше така сякаш сателитна антена търсех Shocked и вика, подноси за маслини ли търсиш, викам не, olive bar, за "насипни" маслини, той пак ме гледа и изобщо не можа да схване какво ми трябваше. После едва намерих сирена, дето не са в онези шарените опаковки, на едно забутано щандче, и си излязох с мисълта, че аз явно изобщо не съм разбрала консепта на Walmart (досега съм си мислела, че вътре има от пиле мляко).  Не знам как живеят тия хора тука, честно. Пък да ви кажа, не са всичките някакви дебеланковци, как не се освинват от тази храна нинам.

Бистрас, ти като се прибираш септември, това за онези 2 години ли беше или само за почивка?

Виктория, добре си дошла обратно  Hug Блазя ти за послушната щерка, пу пу да не и уроки де

# 162
Ама, гусужа, вие от Ситито май май хич не сте за дълбоката провинция.
Олив бар в Уолмарт, ха- ха, ще падна.  Joy  Joy  Joy

Мерси за разсмиването, наистина.  Hug

Сега сериозно. Ако търсиш хубави маслини в място като Уолмарт, гледай за нещо  такова, в буркан: http://www.vigo-alessi.com/images/products/1017.jpg , http://www.vigo-alessi.com/images/products/1019.jpg
А за сирене търси това: http://www.vigo-alessi.com/images/products/0805.jpg (българско е, даже си пише на опаковката).
Само за доматите не знам, според мен доматите в Уолмарт са отвратителни.
А ти всъщност къде си сега?  newsm78

Като гледам, всички са се покрили този уикенд.  Sad

victoria , мерси, много хубави снимки!
Не знам ние къде ще ходим още точно.
Радвам се да чуя, че е хубаво там.   Simple Smile

# 163
Jenna и мен ме развесели с "olive bar" Hug. Само основни, непритенциозни неща могат да се намерят в Уолмарт Peace. Отдавна спрях да им купувам плодовете и зеленчуците, защото много бързо се скапват. Close
Victoria, добре дошла. Много хубави снимки. Дано и мойто чедо е добричко като Eлла, че засега на обществени места е пълна програма(тръshкане, иска все да яде, да се смени, да го друсаме  Blush) иначе у дома само се хили.
Mrs G, страхотна майсторка си. Жалко, че не си по- наблизо иначе щях да се възползвам от фото услугите ти. Ако бяхме в средния изток бих си заплюла дъщеричката ти за снаха  Laughing Hug.
Bistraz, да не ни забравиш. Аз също съм от чакащите за новини от теб и Бг. Heart Eyes

# 164
Jenna, направо ме хвърли в тъча с този олив бар  Joy Между другото от Уолмарт до Уолмарт има разлика, тука имаме няколко, единия направо е като Таргет вътре, докато другите.... Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт